X

SURPRIZE: Cautati pe google „american inventors” sau „white american couple” sau „european people history” …

de null

Iata comentariul cititorului yurosp postat la A INCEPUT UCIDEREA IN MASA a copiilor cu Sindrom Down.  Cine urmeaza? VOI …:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Stiu ca e putin offtopic dar Google manipuleaza rezultatele cautarilor pentru a re-scrie istoria.

Cautati „american inventors” si veti da exclusiv peste persoane de culoare. Aleander Graham Bell, UN SCOTIAN, apare ca un afro-american. Asa ceva este de nepermis!

 

http://www.youtube.com/watch?v=qjXZVgiA89I&feature=youtu.be

 

Cautati, va rog, si „white american couple” sau „european people history” si veti gasi doar afro-americani in rezultate. Ce se intampla!?!

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. S-a intrat in linie dreapta. Fiecare sa se impotriveasca dupa putere. Nu iesind in strada ci:
    – demascand ceea ce se intampla;
    – neutilizand produsele / serviciile corporatiilor (ex. google are sigla explicita cu 666) si cat mai putina tehnologie incepand cu smartphone-ul si tot ce-l leaga pe om de lumea virtuala;
    – traind cat mai simplu;
    – intarind legatura cu Dumnezeu si tot ce mai credeti ca nu duce la sustinerea lumii antihristice care se construieste si contribuie la dezlegarea legaturilor cu aceasta.

  2. google asculta de cia care asculta de soros care asculta de rotschild; e o sfidare menita sa creeze revolta si anarhie. va dati seama ca la google lucreaza aproape numai albi, la cia la fel. Este o strategie de a ii face pe oameni sa faca razboi civil.

  3. @da
    oricum tot internetul de suprafata e supravegheat la sange indiferent ce motoare de cautare ai folosi cele asa numite sigure ar fi
    gibiru
    duckduck go
    metager
    startpage
    yandex
    disconnect search
    hulbee..
    dark web ul ramane cam singurul care scapa cenzurii si supravegherii dar este o mlastina daca nu stii adresele exacte nu te aventura acolo ca te smintesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button