X

Ministrul Apărării vrea MAI MULȚI SOLDAȚI români în AFGANISTAN

de null

Ministrul Apărării: Suntem pregătiți să suplimentăm trupele în teatrele de operațiuni din afara țării 418

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, a declarat marți, la Antena 3, că România este pregătită să suplimenteze trupele în teatrele de operațiuni, însă deocamdată nu se știe numărul militarilor. 

Declarația vine după ce, președintele american Donald Trump a spus marți că va suplimenta numărul militarilor în Afganistan.

”În ce privește România, azi sunt în Afganistan 626 de militari prezenți. Și la ședința CSAT din 4 iulie s-a discutat de posibila suplimentare în afară. Nu avem un număr stabilit, dar în raport de solicitările NATO, vom decide cu cât suplimentăm prezența românească. Suntem pregătiți să suplimentăm pe toate teatrele de operațiuni, cu un număr important”, a declarat ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, marți, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Șeful de la Apărare a precizat că abia peste două săptămâni se va cunoaște numărul celor cu care se va suplimenta teatrul de operațiuni.

”Pe 6-7 septembrie este o reuniune la Estonia, a miniștrilor Apărării și vom discuta și de prezența NATO”, a explicat Țuțuianu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

  1. ASTAI BUNĂ !!! A CERUT ACORDUL POPORULUI ? NU SÎNT DE ACORD !!!! ARMATA TREBUIE FIE SUBORDONATĂ POPORULUI !!! POPORUL DECIDE DACĂ PLEACĂ SAU NU ARMATA ÎN AFGANISTAN !!! POPORUL AFGANISTAN NARE ARMATA LUI PROPIE ???

  2. apropo de conflictul din zona, urmariti un interviu magistral de anul asta cu presedintele, o prestatie impecabila in care il tavaleste pe reporter si demasca propaganda si crimele de razboi ale inamicului; sper sa devina viral si sa fie dezbatut pe toate televiziunile romanesti care tac rusinos pana acum :
    https://www.youtube.com/watch?v=_HLjC53emUM

    1. Intrebarea este daca dracii care veneau la chemarea popei budist vor veni si la cea a robotului. Vedem asadar ca “apostazia” este generalizata, adica globalizata (folosesc cuvantul “apostazie” in sensul de cadere de la credinta, indiferent care ar fi aceea).

      Poate ca dracii fac un pogoramant si lasa de la ei doar vor prinde ideea si cei care-L cheama pe Dumnezeu.

      Asadar lumea este din ce in ce mai pregatita pentru o schimbare de sens.

      Pe cand o sa putem si noi sa aprindem beculete in loc de lumanari folosind cardul? Sau un pomelnic platit cu cardul. Mai distractiv o sa fie pentru cei care umbla cu tava prin biserica la sfarsitul slujbei. Aceia o sa-si sfatuiasca enoriasii sa aiba musai contactless ca sa nu se piarda vremea cu introducerea cardului in cititor. Astfel, fiecare va intinde mana cu cardul si se va auzi, piu, piu, piu. La fiecare “piu” sare un leu de pe card. Cei mai ravnitori vor face mai multe piu-ri. Desigur ca vor iesi in evidenta si vor castiga admiratia celor din jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button