KLAUS JOHANNIS vrea ca autoritățile să-i onoreze doar pe LUPTATORII ANTICOMUNISTI ce sunt modele pentru o societate deschisa, pentru o Europa Unita / Adica NICIUN ROMAN ORTODOX

aug. 23, 2017 16466 5 http://bit.ly/2qGUiXd

KO (1)

Conform https://www.realitatea.net/iohannis-autorita-ile-sa-dea-dovada-de-claritate-morala-in-onorarea-eroilor-anticomuni-ti_2095999.html. presedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri un mesaj cu prilejul Zilei Comemorării Victimelor Fascismului și Comunismului:

 

Orice tip de rezistență sau opoziție care s-a îndepărtat însă de valorile democratice și care a îmbrățișat ideologii extreme, care a negat supremația condiției umane și a instituțiilor libertății democratice, luptând împotriva unui totalitarism sub o altă formă de totalitarism și extremism, nu poate fi valorizată. Recunoașterea și omagierea doar a acelor modele care au luptat împotriva totalitarismului de pe poziții democratice reprezintă și un semnal pe care îl transmitem tinerei generații: doar conștientizând ce a fost drept și ce a fost greșit în trecutul recent vom putea construi un viitor prosper pentru țară. Tocmai de aceea este important ca autoritățile centrale și locale să dea dovadă, în numele crezului democratic, de claritate morală în eforturile lor de onorare a celor care au făcut parte din rezistența antifascistă sau anticomunistă

[…]

Pentru condamnarea sa fermă și neechivocă, Centenarul României trebuie să ne găsească consecvenți în lupta pentru apărarea democrației, a statului de drept și a libertăților individuale. Să nu uităm că mai bine de jumătate din cei o sută de ani care se împlinesc de la realizarea idealului național i-am trăit sub dictaturi, iar mare parte dintre personalitățile care au contribuit la Marea Unire au fost persecutate de regimurile totalitare. De aceea, astăzi, eforturile noastre trebuie să se îndrepte către sancționarea și condamnarea tuturor acțiunilor care ar putea afecta drumul României pe traiectoria democratică inițiată în Decembrie 1989 și consolidată odată cu aderarea la NATO și la Uniunea Europeană. În actualul context european și global, marcat de numeroase provocări și incertitudini, apărarea și consolidarea statului de drept, a democrației și libertății împotriva oricăror inamici ostili societății deschise reprezintă o prioritate a prezentului

 

Asadar, majoritatea luptătorilor din rezistența anti-comunistă nu ar putea fi onorați deoarece „Componenta majoră a mișcării naționale de rezistență anticomuniste din România a fost legionară, realitate ilustrată de procentul major al deținuților politici din perioada 1945-1964, apreciat la 75%”, conform acestui document.

Ba mai mult, nu doar ca majoritatea au fost legionari, deci este interzisa vreo onorare pe motiv de lege Elie Wiesel, dar nici macar un roman ortodox luptator anticomunist nu se incadreaza cerintei presedintelui republicii. Si asta pentru ca Uniunea Europeana este noul Soviet. A spus-o foarte clar disidentul sovietic Vladimir Bukovsky:

Cititi va rog mai multe la:

UNIUNEA EUROPEANA este un PROIECT MASONIC din secolul XIX / FONDATORII UE au fost ANTI CRESTINI / Iar DOCTRINA UE a fost inca de la inceput LUCIFERICA

Familia MOSCOVICI. Un exemplu, ca sa intelegem mai bine …

Asa ca luptatorii anticomunisti n-au cum fi modele europene si cu atat mai putin modele pentru doctrina societatii deschise de tip George Soros. Ei n-ar fi putut fi vreodata in randurile celor care l-au propulsat pe Klaus Johannis in fotoliul presidential:

Marioneta perfecta: KLAUS JOHANNIS. Intram in CEA MAI NEAGRA ETAPA

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
5 Comentarii la “KLAUS JOHANNIS vrea ca autoritățile să-i onoreze doar pe LUPTATORII ANTICOMUNISTI ce sunt modele pentru o societate deschisa, pentru o Europa Unita / Adica NICIUN ROMAN ORTODOX”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. da
    # 24 august 2017 at 15:05

    cu trimitere directa la legionari si simpatizanti, adica aproape toti martirii.

  2. da
    # 24 august 2017 at 15:07

    „Ne-am luat tara inapoi” era parola

Scrie un comentariu

Scroll Up