Cel mai vechi monument al lui Cristofor Columb (Baltimore, SUA) a fost vandalizat de extremiștii de stânga

aug. 22, 2017 8662 2 http://bit.ly/2H7Yp9K

http://media.breitbart.com/media/2017/08/christopher-columbus-statue-vandalized-youtube-640×480.jpg

Un monument vechi de 225 de ani din SUA ce il comemoreaza pe Cristofor Columb a fost vandalizat luni in Statele Unite, incidentul venind in contextul unui scandal national privind statuile si monumentele confederate, scrie The Hill. Un clip video arata cum monumentul e lovit cu barosul, iar naratorul spune ca exploratorul spaniol este responsabil de „sclavagism” si „exploatare capitalista”.

http://www.standardrepublic.com/wp-content/uploads/2017/08/599b2f13dda4c8a0718b4567.jpg

In imagini se vede cum doua persoane pun pe monument o pancarta pe care scrie „Viitorul este al justitiei rasiale si economice.” Unul dintre cei doi vandali sta langa monument cu o pancarta pe care scrie: „Rasism: Darama-l”.

„Cristofor Columb simbolizeaza invazia capitalismului european in emisfera vestica. Columb a initiat un val secular de terorism, crime, genocid, viol, sclavagism, degradare ecologica si exploatare capitalista a fortei de munca in Americi”, spune naratorul clipului.

https://i.imgur.com/k4369Wz.jpg

Incidentul a avut loc in contextul unei dezbateri aprinse din tara privind demolarea unor monumente confederate dupa violentele din Charlottesville, provocate, in parte, de o demostratie contra daramarii unei statui a generalului confederat Robert E. Lee.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
2 Comentarii la “Cel mai vechi monument al lui Cristofor Columb (Baltimore, SUA) a fost vandalizat de extremiștii de stânga”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. minionita
  # 22 august 2017 at 19:42

  Victoria barosului impotriva neuronului.

 2. Domn Profesor
  # 22 august 2017 at 22:46

  Astia sunt atat de idioti incat confunda epocile istorice

  Sunt niste mizerabili cu totii de o cumplita aroganta si ignoranta.

  Capitalismul nu are nicio treaba cu Columb pentru cine stie putina istorie.
  Pe vremea aia inca existau nobili si serbi legati de glie in mai toate tarile monarhiile europene.

  Sclavagismul a existat si comertul de sclavi de mii de ani inainte de venirea spaniolilor si portughezilor in noua lume.

  In evul mediu piratii musulmani din nordul africii pradau coastele Spaniei si Frantei si Italiei sa captureze crestinii ca apoi sa ceara rascumparare/recompensa in schimbul vietii lor daca erau de vita veche si pe ceilalti ii duceau la piata de sclavi si femeile tinere la harem.

  Niste cretinii spalati pe creier astia care sunt necopti la minte in principal tineri sau adolescenti care habar nu au pe ce lume traiesc la scoala nu ii invata istorie si cu scopul evident sa nu stie trecutul.
  Sa ia de buna minciunile si propaganda marxist leninista.

  Merita dusi la puscarie si scoala de corectie leprele astea drogate sau platite sa puna gaz pe foc,incitare la ura de rasa si distrugerea proprietatii private/publice.

Scrie un comentariu

Scroll Up