A murit evreul ARTHUR FINKELSTEIN. A fost CONSULTANTUL lui Traian Băsescu, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu

Aug 21, 2017 9790 14 goo.gl/mmJpJC

Unul dintre foștii consultanți ai lui Traian Băsescu, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu a încetat din viață, la 72 de ani. Este vorba despre Arthur Finkelstein, un israelian care locuia în SUA. Washington Post. scrie că Arthur Finkelstein a murit din cauza unui cancer la plămâni.

Finkelstein a fost cel care, în 2007, era consilierul lui Tăriceanu și al PNL și îi spunea să nu se mai certe cu Băsescu.

În preajma campaniei pentru prezidențialele din 2014, s-a spus că Arthur Finkelstein l-ar fi consiliat și pe Victor Ponta.

Arthur Finkelstein era considerat, in America, un adevarat „arhitect al strategiilor negative”. Metoda sa preferata era aceea de a se focaliza pe constructia unui mesaj negativ dominant menit sa discrediteze adversarul politic, mesaj care este apoi transmis pina la satietate catre alegatori.

Arthur Finkelstein a fost un personaj pe cit de cunoscut, pe atit de controversat. Era renumit pentru o serie de succese rasunatoare obtinute in alegeri din Statele Unite si Israel in beneficiul unor politicieni de prim rang ca Richard Nixon, Ronald Reagen, Bob Dole sau Ariel Sharon, scrie hotnews.ro.

Desi homosexual declarat, in decembrie 2004 s-a casatorit chiar  cu partenerul sau de o viata. Era un republican cu vechi state de serviciu si nu s-a sfiit sa se implice in campanii menite sa-i mobilizeze pe oponentii casatoriilor intre persoane de acelasi sex in favoarea partidului sau.

Despre Arthur Finkelstein se spune ca intr-un comentariu pe marginea alegerilor din 2003 din Israel ar fi opinat ca „atunci cind oamenii sint pusi in situatia de a alege intre corupti si prosti ei vor alege coruptii”.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
14 Comentarii la “A murit evreul ARTHUR FINKELSTEIN. A fost CONSULTANTUL lui Traian Băsescu, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Mihai
  # 21 august 2017 at 10:27

  Săi fie țarina ușoară ca piatra de moara

 2. # 21 august 2017 at 10:47

  Drum bun spre iadul jidanilor1

 3. # 21 august 2017 at 11:01

  Ce rău îmi pare. Un rău de mare mă cuprinde…

 4. # 21 august 2017 at 11:23

  CONSULTANTUL LOR TREBUIA SĂ FIE POPORUL !!!

 5. Ionut
  # 21 august 2017 at 11:38

  Nu stiu cum o fi la americani, dar pe la noi nu prea merge cu repetarea mesajului negativ pana la saturatie, fiindca efectul va fi tocmai pe dos.
  Antena 3 a procedat asa cu Basescu in 2012, repetand mereu acelasi mesaj sub diverse forme si au reusit chiar sa-l faca ceva mai simpatic decat era. Exagerarile nu sunt bune. Cei de la Antena 3 nu invatasera nimic din ceea ce s-a intamplat in 2009, cand s-au scapat inainte de inchiderea urnelor ca a castigat Geoana fara drept de apel, si i-au motivat pe votantii anti-PSD.
  In alta ordine de idei, nu stiu cum se face ca politicienii nostri isi iau astfel de consultanti si prefera sa joace la cacealma (cu diverse „mesaje” si campanii de „imagine” -adica de suprafata) si nu cinstit.
  Vazand lista clientilor „castigatori” ai unui astfel de consultant, se pune intrebarea: alegatorii stiu realmente ce voteaza? Nu cumva castiga cel ce stie sa minta mai convingator? Asta mai e democratie?

 6. # 21 august 2017 at 12:38

  LE TREBUIA CONSULTANT ? PAI DE CE AU AJUNS IN FRUNTEA TARII? PENTRU CA AU FOST ALESI DE ROMANI , NU DE EVREI SMENARI…

 7. # 21 august 2017 at 14:27

  Nu era evreu semit

 8. # 21 august 2017 at 15:23

  Ooops! A dat de DUMNEZEU!

  • Mirela
   # 21 august 2017 at 17:32

   Da, a dat de alt Dumnezeu decât se aştepta, i s-a năruit toată puterea de până acum. Învăţătura ortodoxă ne informează despre frica pe care o are sufletul în momentul morţii şi după aceea, chiar şi când este vorba despre un credincios. În aceste condiţii, nu pot să nu mă gândesc prin ce spaimă trece un om ca acest evreu şi nu pot să nu-l compătimesc, mai ales că nimeni şi nimic nu-l mai poate ajuta.
   Ce mare lucru că suntem ortodocşi şi că avem şansa credinţei adevărate, fără să trecem pe căile pierzătoare ale credinţelor mincinoase ce aruncă miliarde de suflete în iad!

 9. # 22 august 2017 at 5:21

  Acest specimen le-a indrumat pasii spre TRADARE !!! Merita altceva decat un scuipat ???

 10. # 22 august 2017 at 6:19

  Sa îl urmeze și prietenii lui

 11. Anca
  # 22 august 2017 at 8:39

  Mă mir că a murit așa de repede. De obicei, ăștia trăiesc vrei 200 de ani și au timp să nenoroceasca multe generații de goimi.

 12. # 22 august 2017 at 10:28

  Evreul a condus nu ei.

 13. Florin
  # 9 februarie 2018 at 1:17

  Ce cauta evreii acestia foarte aproape de conducerea tarii noastre?
  Imediat dupa moartea lui Ceausescu in fruntea tarii au aparut evreii romani cu radacini ruse:ilici(iliescu),(neulander)petre roman si brukner(brukan)

Scrie un comentariu

Scroll Up