ARNOLD SCHWARZENEGGER, mesaj catre “neo-nazisti”: RENUNTATI LA TEORIILE ANTI EVREI

aug. 21, 2017 19121 3 http://bit.ly/2H7GjVh

Arnold Schwarzenegger a transmis un mesaj dur neo-nazistilor, in contextul manifestatiei din Charlottesville, Virginia, soldata cu mai multe victime.

„Ii stiu pe nazistii autentici, pentru ca, vedeti voi, eu m-am nascut in Austria, in 1947”, relateaza actorul intr-un clip, arata TMZ..

„Am crescut inconjurat de oameni raniti, oameni care s-au intors acasa din razboi plini de srapnel si de ura. Oameni care au fost indreptati catre o ideologie pierzatoare. Si va pot spune: aceste fantome pe care le idolatrizati si-au petrecut restul vietilor traind in rusine. Iar acum se odihnesc in Iad”, a adaugat fostul guvernator din California.

El a precizat ca neo-nazistii au noroc ca traiesc intr-o tara in care au dreptul sa spuna lucruri oribile, dar ca ar trebui sa renunte la teoriile anti-evrei si sa incerce sa faca doar lucruri bune.

De asemenea, actorul, tinand in mana o papusa al carei cap se misca si care seamana cu Donald Trump, i-a transmis un mesaj presedintelui american.

Fostul guvernator al Californiei i-a transmis lui Trump ca are responsabilitatea morala de a trimite un mesaj clar ca nu va sustine ura si rasismul.

Ba mai mult, Arnold Schwarzenegger s-a oferit sa ii o dea o idee pentru un discurs.

„Tara care a invins armatele lui Hitler nu este un loc pentru steagurile naziste”.

Apoi, actorul si-a indreptat privirea catre papusa care seamana cu Trump si a intrebat:

„A fost greu?”. Apoi, a ras si a spus „Vezi?”.

Amintim ca recent miscarea extremista „Dreapta Unita” (Unite the Right) a organizat in Carllotesville, Virginia, un protest fata de deciziei Guvernului de a muta statuia generalului confederat Robert E. Lee, un simbol al luptei sudistilor pentru mentinerea persoanelor de culoare in sclavie. Tot in Carllotesville s-a desfasurat si o contramanifestatie la acest mars fascist. Aici, un tanar de 20 de ani, adept al extremei drepte, a intrat cu masina in grupul de manifestanti si a ucis o femeie de 32 de ani, ranind alte zeci de persoane.

NOTĂ OrtodoxINFO

Multi dintre voi il stiti doar ca un celebru culturist si actor, devenit mai apoi guvernatorul statului California. Consider ca ar fi cazul sa aflam cateva detalii despre partea intunecata a lui ARNOLD SCHWARZENEGGER, unul din simbolurile omului de tip nou …

Fiu de nazist, este de asemenea si membru Bohemian Grove. Fondata la sfarsitul secolului 19, aceasta este o adunatura de “elite“ ce practica ritualuri pagane. Au ca simbol bufnita si practica cermonialul „Cremation of Care” in care simulaza aducerea de jertfe umane (copii) diavolului, prin incinerare.

Intregul ritual seamana izbitor cu ceea ce stim despre inchinarea la Moloch, tipul de cult atat de urat de Dumnezeu in care din pacate cazusera inca din vechime multi israelieni ce aduceau jerfe proprii copii.

Iata-l mai jos intr-o fotografie alaturi de primarul evreu Bloomberg:

Foto: http://noorslist.wordpress.com/2008/02/22/arnolds-nazi-death-belt/

Observati cu atentie catarama. Este un craniu pe doua oase, simbol SS. Cititi va rog:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

Ce cauta atunci acest evreu in compania sa? Simplu. Bloomberg face parte din categoria evreilor ce-l sustin, iar cu totii din grupusculul ELITELOR ai caror stramosi chiar au finantat national-socialismul:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Deasemenea, este  Pro casatorie intre homosexuali.

A fost acuzat de catre Diana Napolis de practicare a unor abuzuri in timpul unor ritualuri satanice (in cadrul carora se presupunea ca sunt omorati sau abuzati sexual copii). Interesant este ca acest tip de ritualuri incepusera sa creeze panica in randul opiniei publice din SUA si chiar si din alte tari, mai ales in anii 80, insa dupa ce mass-media a inceput o campanie de linistire a populatiei, la sfarsitul anilor 90 a inceput sa se uite subiectul.

Mass-media, industria de filme, EVREI, elite, NOUA ORDINE MONDIALA, GUVERN

Cititi va rog si:

In timp ce California intra in colaps, iata ce legi semneaza ARNOLD SCHWARZENEGGER. Detalii despre partea intunecata a personajului

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
3 Comentarii la “ARNOLD SCHWARZENEGGER, mesaj catre “neo-nazisti”: RENUNTATI LA TEORIILE ANTI EVREI”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 21 august 2017 at 16:34

  Care sunt „teoriile anti-evrei”? Aaa, te referi cumva la sioniștii care conduc lumea? Păi, aia nu este „teorie”, ci adevăr. Un exemplu: Familia Rothschild.

 2. john
  # 21 august 2017 at 17:19

  Nu vă miraţi de ce se întâmplă prin Europa
  Rabinul șef al Barcelonei îi îndeamnă pe evrei să plece în Israel, pentru că ‘Europa e pierdută’ – https://goo.gl/LJHSM2

 3. # 22 august 2017 at 6:29

  Pai daca zice el…musai sa executam….ha

Scrie un comentariu

Scroll Up