X

Un NOU tren încărcat cu TANCURI si echipament MILITAR a trecut prin Gherla. MAPN NU a anunțat organizarea de EXERCITII MILITARE în aceasta perioadă

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un tren care transporta echipament militar a trecut sâmbătă la amiază prin Gherla.  Convoiul a traversat orașul în jurul orei 13.55, din direcția Cluj-Napoca spre Dej.

Ministerul Apărării Naționale nu a anunțat organizarea de exerciții militare în aceasta perioadă.

  • stire în curs de actualizare

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

    1. Daca ai fi facut armata ai stii despre ce vorbesti desteptul lu peste!….zii mersi ca suntem sub protectia americanilor ca altfel am fi fost ocupati de mult…i.ar tu sclav al rusilor….

    2. Ce prostii vorbesti mai frate ….pai daca talhari nostri de politicieni care au distrus totul in tara asta nu au avut interes sa inzestreze armata tari pana acum …zii mersi si ptr ceea ce ti se ofera de catre americani …

  1. Ma ! De ce nu vreti sa pricepeti ca la Cincu se reloca toata armata USA stationata pana acum in Germania ! Va fi cea mai mare baza militara din Romania si poate din Balcani ! Voi chiar nu pricepeti ca suntem cea mai importanta “colonie” americana !???

  2. Unii se bucura ca vad tancuri in tara probabil in viziunea lor cred ca tancul e ceva pacifist si se foloseste pentru semanat porumb.
    Sa ii vedem pe unde se ascund cand incep iar sa se bata altii la noi acasa, noi cu carnea si ei cu tancul si cu echipamentele vandute pe miliarde $

    Ne-am gasit si noi in nato exact cand americanii nu isi mai gasesc “dusmani” ca sa mai pompeze bani in industria militara si s-au gasit sa se dea la rusia.

    Pacat, din nou tara noastra e campul de lupta al imperilor, de sute de ani nu reusim sa nu le facem jocul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button