X

[FOTO] Mircea Băsescu ritual de inițiere în masonerie. A primit un rang înalt, care a asigurat de ambele părți un soi de protecție

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Antena 3 a făcut publice, duminică, imagini spectaculoase cu ceremonia de primire în societatea secretă a Masoneriei a fratelui unui important om politic din România.  

În imagini se vede cum Mircea Băsescu, fratele fostului președinte Traian Băsescu, stă în genunchi, în fața liderului masonic. Dialogul este halucinant. Mircea Băsescu participă la ceremonia de intrare în Ritul Scoțian Antic și Acceptat. Potrivit lui Șerban Nicolae, Mircea Băsescu ar fi intrat în Masonerie, într-un rang foarte înalt .

„O anumită categorie de oameni se inițiază în Masonerie direct în Gradul 33, gradul maxim, fără să parcurgă etapele”, precizează Nicolae, făcând referire la Mircea Băsescu.

Șerban Nicolae remarcă faptul că ar fi vorba, într-adevăr despre o ceremonie de inițiere și nu una de ridicare în grad

„Din păcate, constat că acolo unde se amestecă românii se mai pervestesc niște ritualuri, niște tradiții. Și pentru că era vorba despre fratele lui Băsescu, nu un cetățean rafinat, intelectual dintr-o elită politică de influență media sau altceva. Ci era vorba despre Mircea Băsescu, un om ancorat în realitățile extrem de materialiste și care nu putea fi inițiat în Masonerie într-un rang inferior, de primele trepte, de ucenicie. A fost un fel de premiu, un fel de cadou, care a asigurat de ambele părți un soi de protecție”, a declarat Șerban Nicolae.

Nici Klaus Iohannis nu a scăpat de acuzațiilor potrivit cărora ar fi avut implicații cu societatea secretă a Masoneriei.

cel mai important lider al unei societăți secrete care s-a întâlnit cu oameni cheie din România și cu ceremonia de primire în Masonerie a unui om politic extrem de important.

Masoneria este un ordin inițiatic ai căror membri sunt înfrățiți prin idealuri comune morale, spirituale și sociale, prin inițierea conformă unui ritual comun, prin jurământul depus pe una din cărțile sfinte ale marilor religii (Biblia, Coranul, Dao de Jing, Vedele hinduse, Tripitaka budiste, sau alte scrieri considerate sacre) și, în majoritatea ramificațiilor, prin credința într-o „Putere Supremă“ spusă „Mare Arhitect al Universului“.

Prezente în majoritatea țărilor din lume și sunt considerați cea mai vasta societate secretă din lume. Secretele grupării au fost transmise din generaţie în generaţie.

Potrivit unor dezvăluiri în exclusivitate la Evz, Valeriu Zgonea a fost, la rândul său, cununat de un Mare Maestru al Ritului Scoțian Antic și Acceptat. Un fost actor, acum partener de afaceri cu oligarhii ruși, a ajuns până la ultimul grad în masoneria română, Gradul 33. Așa se poate decripta sprijinul de care s-a bucurat Valeriu Zgonea în rândul instituțiilor statului.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Masoneria urmeaza a fi sacrificata in ultima revolutie.

    Acesti indivizi de 2 bani ce se masonesc direct in turbo ranguri, urmeaza a fi carne de tun.

    Constitutia Romaniei, rupe orice legitimitate de functionare a masoneriei pe teritoriul Romaniei, asta asa ca fapt divers.

  2. Masonii care cred in diavol, conduc lumea prin ateii ce nu cred in nimic, împotriva credincioșilor care cred in DUMNEZEU.
    Cine este necunoscătorul în această ecuație??? Incultul spiritual.
    Simplu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE