X

PRĂPĂD în India: Peste 150 de oameni au MURIT ÎNGHIȚIȚI DE VII, iar 10 milioane de persoane sunt afectate de inundaţii / VIDEO

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

https://youtu. be/3-n_gzOHn1U

Peste 150 de persoane au murit, iar 10 milioane au fost afectate în urma inundaţiilor şi a alunecărilor de teren care au avut loc recent pe teritoriul Indiei, informează miercuri agenţia DPA.

În statul Bihar din estul ţării, inundaţiile au provocat moartea a 56 de persoane începând de duminică, iar aproape 7 milioane au fost afectate, a anunţat Pratyay Amrit, oficial din cadrul serviciului pentru gestionarea dezastrelor, scrie agerpres.ro.

Râurile importante din Bihar, stat care se învecinează cu Nepal, şi-au ieşit din matcă, iar mii de colibe au fost luate de ape. De asemenea, au fost afectate poduri, autostrăzi şi culturi agricole.

Multe dintre victime au murit înecate, electrocutate sau zdrobite sub zidurile prăbuşite.

Mii de sinistraţi au fost adăpostiţi în tabere ridicate de autorităţi.

28 de persoane şi-au pierdut viaţa în statul Assam din nord-estul ţării începând de joia trecută, iar alte peste 3 milioane au fost afectate de inundaţii.

Alţi 47 de oameni au murit, duminică, în urma unei alunecări masive de teren declanşată de ploile torenţiale din statul muntos Himachal Pradesh din nordul ţării.

În statul vecin, Uttarakhand, 17 persoane şi-au pierdut viaţa şi alte peste 30, inclusiv soldaţi, au fost date dispărute în urma inundaţiilor.

Alte opt persoane au murit din cauza inundaţiilor în statele West Bengal şi Meghalaya din estul ţării.

Bangalore, supranumit centrul IT al Indiei, a fost acoperit de ape în noaptea de luni spre marţi în cadrul celor mai grave inundaţii din 1890, după cum a anunţat postul de televiziune NDTV. Mai multe zone ale oraşului au fost inundate, iar alimentarea cu curent electric a fost întreruptă ca măsură de precauţie.

Conform prognozei Departamentul de Meteorologie din India se aşteaptă în continuare ploi în regiunile inundate.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button