MOARTEA vine de la Ministerul SANATATII: In Lituania, ministrul sănătătii propune EUTANASIA pentru cetăţenii SARACI şi pentru COPIII bolnavi INCURABIL, dorind să atingă ,,perfomanta” Belgiei de 5 EUTANASIATI pe zi

aug. 17, 2017 21887 10 http://bit.ly/2qFenNG

Ministrul Sănătăţii din Lituania, Rimantė Šalaševičiūtė, a propus introducerea eutanasiei pentru cetăţenii săraci care nu îşi permit îngrijiri paliative.

Aceeaşi „soluţie finală”, ministrul în vârstă de 60 de ani a propus-o şi pentru copiii suferinzi de boli „incurabile”, potrivit Jurnalul.ro.. Rimantė Šalaševičiūtė a fost membră a Partidului Comunist din Lituania, apoi a Partidului Democrat al Muncii, o politiciană socialistă care ani de-a rândul a condus comisii pentru apărarea drepturilor omului şi ale copilului.

Anunţul ministrului Sănătăţii a stârnit vii discuţii în societatea lituaniană.

Ministrul Rimantė Šalaševičiūtė nu a evitat să dea exemplul Belgiei, ţară care a ajuns la „performanţa” statisticii de 5 eutanasiaţi/zi, la nivelul anului trecut. În 73% din cazurile înregistrate în Belgia anul trecut, persoanele care au recurs la eutanasiere sufereau de cancer.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
10 Comentarii la “MOARTEA vine de la Ministerul SANATATII: In Lituania, ministrul sănătătii propune EUTANASIA pentru cetăţenii SARACI şi pentru COPIII bolnavi INCURABIL, dorind să atingă ,,perfomanta” Belgiei de 5 EUTANASIATI pe zi”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 17 august 2017 at 15:54

  Femeia asta se grabeste cu viteza maxima spre iad

 2. # 17 august 2017 at 16:56

  Piei satana!!

 3. # 17 august 2017 at 17:18

  Eclesiastul 4:2 Şi am găsit că morţii, care au murit mai înainte, Sunt mai fericiţi decât cei vii, care Sunt încă în viaţă.
  3 Dar mai fericit decât amândoi am găsit pe cel ce nu s-a născut încă, fiindcă n-a văzut toate relele care se petrec sub soare.

 4. # 17 august 2017 at 17:18

  Psalmi 55:15 Să vină moartea peste ei, şi să se pogoare de vii în locuinţa morţilor! Căci răutatea este în locuinţa lor, în inima lor.

 5. # 17 august 2017 at 17:41

  Pai deja totul incepe sa prinda contur.. Mai intai ne otravesc si ne imbolnavesc dupa care ne omoara rapid pentru ca suntem saraci si bolnavi. Destul de simpla strategia

  • BALTAG LICĂ
   # 15 noiembrie 2017 at 8:27

   Bravo! Ați pus punctul pe „i”. (pentru Alexandru Sumanariu)

 6. # 17 august 2017 at 17:50

  Au luat o razna cu mansarda, vai nouă!

 7. # 17 august 2017 at 18:17

  Doamne fereste.Poate că pe musulmani i-a trimis Dumnezeu pentru specimene ca aceasta

 8. # 17 august 2017 at 18:32

  Doamne ferește ne!

 9. # 17 august 2017 at 20:58

  Diavolul este politic corect!!!

Scrie un comentariu

Scroll Up