În China, un tânăr DEPENDENT DE INTERET a murit după 48 de ore de la internarea sa într-un centru de reabilitare. Părinții acuză profesorii de TRATAMENT INUMAN

Aug 17, 2017 7977 2 goo.gl/BSUS6v

http://www.channelnewsasia.com/image/9125634/16×9/991/529/6bfdf31ca5f2162da1007d926f2a7d99/FC/the-first-country-to-declare-internet-addiction-a-clinical-disorder-china-is-estimated-to-be-home-to-millions-of-primarily-young-men-who-spend-hours-online-1502794225156-2.jpg

Un adolescent din China a murit într-un așa-numit centru de reabilitare pentru dependenții de internet. Fusese internat chiar de părinți, însă după doar două zile băiatul a murit.

Li Ao avea 18 ani, dar petrecea prea mult timp în fața calculatorului. Cel puțin asta au considerat părinții, care disperați au plătit 3.000 de dolari pentru a-l interna într-un așa-numit centru de reabilitare, dintr-o zonă izolată din estul țării. Două zile mai târziu au fost anunțați că băiatul a murit.

Mama a povestit că a numărat peste 20 de traumatisme pe corpul băiatului.

Așa-numitul centru educațional unde l-a trimis promitea o reabilitare sigură prin terapie și exerciții fizice pentru dependenții de internet. Părinții băiatului cred însă că adevărul este cu totul altul.

Asemenea centre care susțin că vindecă dependența de internet s-au înmulțit în ultimii ani în China. Sunt foarte controversate pentru că în multe cazuri aplică pacienților pedepse corporale și chiar terapie cu electroșocuri. Rămân însă foarte populare în China pe fondul răspândirii accesului la internet: anul trecut, China număra 730 de milioane de utilizatori.

Ți-a plăcut acest articol? Te rugăm să ne susții, făcând o mică donație pentru menținerea acestui portal.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
2 Comentarii la “În China, un tânăr DEPENDENT DE INTERET a murit după 48 de ore de la internarea sa într-un centru de reabilitare. Părinții acuză profesorii de TRATAMENT INUMAN”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Stan
  # 17 august 2017 at 21:10

  In scurt timp situatia se va inversa. Vor fi internati cei INDEPENDENTI de internet.

  Starea on-line va fi o stare normala a oamenilor. Cine nu va fi on-line nu va exista. Nu educatie, nu asistenta medicala, nu servici, nu „viata” sociala, nu nimic.

  • LILIANA
   # 18 august 2017 at 3:58

   multumesc pentru comentariu. mai exista si oameni intelepti.

Scrie un comentariu