Islanda practica EUGENIA: OMOARĂ TOȚI COPIII cu Sindrom Down încă din burțile mamelor. Hitler ar fi invidios

aug. 16, 2017 43379 20 http://bit.ly/2qEOfSU

Controalele de depistare a sindromului Down la feți duc în Islanda la avortarea în proporție de 100% a celor diagnosticați pozitiv.

„Acesta (controlul) aproape a eliminat nașterile cu sindrom Down, de când testele au fost demarate, la începutul anilor 2000”, a explicat pentru CBS Elaine Quijano. Aceasta a intervievat un consilier pentru avorturi, un om de știință islandez și mamele copiilor cu sindrom Down, scrie Life Site News.

Realizatoarea a intervievat de asemenea o femeie islandeză cu sindrom Down. Oamenii „văd doar Down. Nu mă văd pe mine”, i-a spus femeia lui Quijano.

„Nu îți dă o stare prea bună. Aș dori ca oamenii să vadă că sunt la fel ca restul lumii.”

În 2009, doar trei copii cu sindrom Down s-au născut în Islanda. În întreaga țară există o singură mamă cu doi copii având sindromul Down. Ea trăiește în Hellissandur, pe coasta de de nord.

Da, bineînțeles”, unele femei au un sentiment de vinovăție când avortează bebelușii cu handicap, i-a declarat lui Quijano consiliera pentru avort.

Ea a continuat:

„Nu privim avortul ca pe o crimă. Îl privim ca pe un lucru căruia îi punem capăt. I-am pus capăt unei posibile vieți care poate avea complicații uriașe. Prevenim suferința atât a copilului cât și a familiei.”

„Presa ‘vinde’ acești bebeluși de trei ani, foarte drăgălași”, a mai spus consiliera. „Însă sindromul Down trebuie privit ca un pericol. Acum îi ai pe acești micuți drăgălași cu sindrom Down… apoi ai oameni cu sindrom Down plus o mulțime de alte complicații.”

Consiliera susține că vede deciziile morale ca pe unele „gri” mai degrabă decât „albe sau negre”.

Aceasta i-a arătat realizatoarei TV o „iconiță” cu amprentele tălpițelor unui bebeluș avortat. Părinții pot păstra aceste amprente în memoria copilului ucis.

Consiliera a declarat că le spune femeilor:

„Este viața voastră. Aveți dreptul să alegeți cum va arăta viața voastră.”

O mamă însărcinată i-a declarat lui Quijano că a decis să renunțe la test, deoarece, pentru ea, „rezultatul nu are nici o importanță”. Ea a spus că lucrează cu copii autiști și că are un cumnat în Danemarca bolnav de sindromul Down. „Cred că statisticile sunt oribile.”

Documentarul CBS arată că „există un sâmbure de adevăr” în faptul că informând femeile despre posibilitatea avortului le determină pe acestea să facă testul și apoi să recurgă la uciderea fătului cu sindrom Down:

„Evident. Dacă nu ai menționa această opțiune, ele nu ar ști că ea există.”

Penny Nance, președinte director general al organizației Concerned Women in America, cel mai mare ONG de femei din Statele Unite, a reacționat la ceea ce se petrece în Islanda, afirmând că acesta este un exemplu clar de eugenie.

„Pare că Islanda este mândră de faptul că au ucis aproape toți copiii nenăscuți cărora li s-a pus intra-uterin diagnosticul de sindrom Down. Acesta nu este progres medical. Este eugenie și barbarie maximă. Acești indivizi nu sunt mai puțin valoroși decât alții.”

Și Nance a continuat:

„Care va fi următoarea direcție? Că o anumită țară va eradica femeile? Ah, stați, China a mers deja pe acest drum. Nu există nici o limită a acestui curent care devalorizează viața umană.”

Pe 18 august 1939, demara programul de eugenie nazist T4, prin care Hitler îi încuraja pe medicii obstetricieni și pe moașe să raporteze nou-născuții cu handicap. În octombrie 1939, Hitler semna un Decret de Eutanasiere, care autoriza uciderea handicapaților.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
20 Comentarii la “Islanda practica EUGENIA: OMOARĂ TOȚI COPIII cu Sindrom Down încă din burțile mamelor. Hitler ar fi invidios”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. catalin_b
  # 16 august 2017 at 15:56

  Auzi tu, minune! Analize care pot depista starea de handicap încă din burta mamei! Adică încă înainte ca sistemul nervos să înceapă să evolueze, medicii pot prezice că fătul respectiv va deveni handicapat, deși în toată Islanda modernă cazurile sunt extrem de rare! Și aceasta cu girul competenței științifice! Părerea mea este că, dacă lumea n-a înnebunit încă, nici mult nu mai are. Probabil că, la cât de dezvoltată este știința medicală în Islanda, ei și cu vaccinurile stau „foarte bine”… Da las’ că vin cei cu sindrom Up de la jihad să le ia locul, dacă pe ai lor prunci nu-i mai vor…

  • catalin_b
   # 16 august 2017 at 16:22

   Am omis să explic: sindromul Up de la UP (Uniunea Pașalâcurilor) în care se prefigurează transformarea UE.

 2. # 16 august 2017 at 16:00

  Doamne,ferește-ne de nebuni! Mai rău că pe vremea spartanilor și a lui Hitler. Niște nebuni de legat. Cum să omori copiii!? La noi Occidentul a adus numai răutăți. Sper că românii să nu facă așa ceva. Este crimă.

  • # 16 august 2017 at 18:48

   Mi se pare o metodă destul de bună,având în vedere că Islanda e una dintre cele mai prospere țări ale lumii

   • Alexandru TM
    # 16 august 2017 at 23:23

    Tu chiar crezi ce zici sau ai spus-o ironic?

  • Mihai
   # 17 august 2017 at 7:31

   Elena, întocmai că și la români holocaustul avorturilor a luat o amploare nemaiîntâlnită

 3. Adi
  # 16 august 2017 at 17:51

  Sunt foarte multe cazuri in care medicii recomandau mamelor sa-si avorteze copiii pentru ca ziceau ei ca se vor naste copii cu handicap, si refuzand acestea au avut surpriza frumoasa sa constate ca de fapt copiii lor nu aveau de fapt nici o problema, sa-au nascut perfect sanatosi. Dar mamele ce isi vor ucide copiii din burta nu vor sti niciodata aceasta, ca de fapt medicul poate gresi, insa constiinta le va mustra indiferent de cauza avortului.

  • Ionut
   # 16 august 2017 at 18:25

   Corect. In afara faptului ca uciderea unui copil nenascut, fie el si cu sindrom Down, e o crima, testele pentru depistarea sindromului pot da gres, in proportie destul de mare (25% din cate stiu).

  • Mirela
   # 16 august 2017 at 18:47

   Subscriu informaţiilor prezentate de Adi. Şi eu am auzit de mai multe cazuri în care medicii au sfătuit mamele să avorteze, speriindu-le că pruncii au diverse malformaţii sau părţi anatomice lipsă, iar copiii s-au născut perfect sănătoşi şi sunt o binecuvântare pentru părinţi.
   Să ia aminte cei care se încred mai mult în medici decât în Dumnezeu!

   • Mihai
    # 17 august 2017 at 7:36

    Astfel de chestie i sa recomandat soției mele, la spitalul județean Piatra Neamț, dar și la SF Maria din Iași

 4. Magda
  # 16 august 2017 at 17:58

  În SUA, am înțeles că cel puțin din 1990 e-așa!

  Gravidele sunt foarte bine monitorizate și, dacă în urma sesizării vreunui simptom că fătul ar avea sindromul Down sau altul, care provoacă handicap…obligă mama la avort!
  Care REFUZĂ, nu are dreptul să nască în nicio instituție medicală și i se refuză ORICE asistență medicală ei, și copilului nou-născut!

  Paradoxal, nebuni cum sunt…dacă copiii sunt sănătoși, PRIN VACCIN, ÎI ADUCE ÎN STARE DE LEGUMĂ! NU E NEBUNĂ LUMEA ASTA?!

 5. # 16 august 2017 at 20:50

  Nu stiu ce sa spun dar parerea mea e ca trebuie supravegheată de medic o femeie gravida pe tot parcursul sarcinii,astfel o sa devenim o planeta de degenerati.

  • # 16 august 2017 at 20:51

   Nu sustin avortul,a nu se intelege asa ceva

  • Nicoleta
   # 17 august 2017 at 8:30

   Panțuru, medicii din ziua de azi sânt CRIMINALI. Iar eu recomand ca nici o femeie gravidă din lumea asta să nu mai accepte nici un test în perioada sarcinii. Să vedeți atunci câți copii vor ieși sănătoși. Iar asasinii din medicină și farmacie vor da faliment.

   Voi, femeilor gravide, NU MAI ANUNȚAȚI SISTEMUL CĂ SÂNTEȚI ÎNSĂRCINATE !!! Retrageți-vă la țară, în pădure, la munte și nașteți acolo cu bătrânele satului. Vă asigur că veți avea copii sănătoși și nevaccinați.

   Abia atunci când veți vedea fizic vânătoarea femeilor gravide, veți înțelege în sfârșit pe ce lume trăiți.

 6. # 16 august 2017 at 21:25

  Păreri pro și contra dar daca te gândești cat de chimie an viața copii bolnavi

 7. # 16 august 2017 at 21:51

  Nu cred

 8. petrupetru
  # 17 august 2017 at 3:57

  Cautati celebritati cu Down syndrome si veti vedea ca si ei pot fi oameni normali…

 9. # 17 august 2017 at 9:36

  SARACII COPII, SUNT VICTIMILE CHIMIEI SI POLUARII

 10. Mirela
  # 17 august 2017 at 23:37

  Dumnezeu ne dă, prin unii oameni, lecţii uimitoare: Vasile Adamescu, un om nemaivăzut:

  https://www.youtube.com/watch?v=sSRKJTT95tc

Trackbacks/Pingbacks
 1. A INCEPUT UCIDEREA IN MASA a copiilor cu Sindrom Down. Cine urmeaza? VOI … - OrtodoxINFO - 22 august 2017

  […] Islanda practica EUGENIA: OMOARĂ TOȚI COPIII cu Sindrom Down încă din burțile mamelor. Hitler a… […]

Scrie un comentariu

Scroll Up