Video (DE PE VREMEA CAND OMENIREA INCA ERA NORMALA): Cum se vorbea despre RUJEOLA (pojar) pe vremea cand nu exista VACCINUL ROR …

Aug 11, 2017 9472 1 http://bit.ly/2H6mqhw

Acum oamenii sistemului si mass-media vorbesc despre pojar ca despre ciuma bubonica, iar daca refuzam sa ne isterizam, vor sa ne ia copiii:

BUCURIA LUI TUDOSE dupa discutia cu cei de la PROTECTIA COPILULUI: E rezolvata. Parintii care refuza vaccinarea vor fi decazuti din drepturi si li se vor lua copiii.

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
cuvinte cheie:
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “Video (DE PE VREMEA CAND OMENIREA INCA ERA NORMALA): Cum se vorbea despre RUJEOLA (pojar) pe vremea cand nu exista VACCINUL ROR …”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Stan
    # 11 august 2017 at 8:37

    Sper ca cei care sunt impotriva vaccinurilor sa nu cada in capcana de a reduce totul la un interes financiar al marilor corporatii big-pharma. Nu, scopul lor este malefic, de distrugere a oamenilor. Este deja vadit acest lucru. Ei lupta pe fata impotriva omenirii.

Scrie un comentariu

Scroll Up