Doctorul lui Elvis Presley, pe patul de moarte: ,,Eu l-am omorât pe rege!”

aug. 11, 2017 19165 3 http://bit.ly/2qGdIeH

http://static1.evz.ro/image-original-605-388/cache/2017-08/elvis-si-doctorul-465×390.jpg

Ajuns la 88 de ani, pe patul de moarte, doctorul lui Elvis Presley a făcut o mărturisire şocantă, şi-a recunoscut vina care l-a urmărit toată viaţa: medicamentaţia prescrisă lui Elvis l-a ucis. Medicul şi-a asumat, astfel, decesul prematur al megastarului, afi rmă o publicaţie americană, National Enquirer.

George Nichopoulos, doctorul personal al lui Elvis Presley, a fost chinuit de vina că l-a omorât pe megastar, la numai 42 de ani. Imediat după decesul lui Presley, medicul a negat vehement că i-ar fi prescris medicamentele letale. A susţinut mereu că îi dădea numai vitamine.

Regele a murit din cauza substanţelor interzise

Presley a fost găsit fără suflare la 16 august 1977, înecat cu propria vomă, în baie, în reşedinţa lui din Graceland. La autopsie, s-au găsit 14 substanţe interzise în corpul său, printre care se numărau codeină, morfină, valium, nembutal, butabarbital. Acestea proveneau de la medicamentele pe care Nichopoulos i le administra.

Nu mai puţin de 10.000 de pastile ucigaşe i-au fost administrate lui Elvis cu un an înainte să moară. Artistul ajunsese să cântărească 130 de kilograme şi nu se mai ţinea pe picioare. Doctorul îi dădea tot felul de calmante şi somnifere.

Iniţial, doctorul a negat totul

După moartea vedetei, Nichopoulos a vândut, în secret, un stoc mare de medicamente pe care le avea pregătite pentru celebrul lui pacient, dar pe care nu a mai apucat să i le administreze. Însă, nu a putut să scape niciodată de mustrările de conştiinţă care l-au măcinat până în ultima clipă.

Anul trecut, nu a putut să-şi dea sufletul până ce nu a povestit totul. L-a ucis pe cântăreţ cu pilulele pe care i le administra, deşi ştia bine că îl vor omorî înainte de vreme.

Elvis şi doctor NICK, legătură fatală

Fiul unor imigranţi greci, Nichopoulos, alintat „doctor Nick“, a fost doctorul starului timp de 10 ani. Elvis l-a cunoscut în 1967, pe când avea mari dureri de spate de la scenele de călărie dintr-un film. Medicul i-a dat, la prima întâlnire, nişte pilule care l-au scăpat pe loc de dureri şi, de atunci, i-a câştigat iremediabil încrederea lui Elvis.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
3 Comentarii la “Doctorul lui Elvis Presley, pe patul de moarte: ,,Eu l-am omorât pe rege!””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. catalin_b
  # 11 august 2017 at 14:42

  Stau și mă întreb: oare, Adrian Streinu-Cercel, ce va zice pe patul de moarte despre vaccinuri?

 2. MI7
  # 11 august 2017 at 18:18

  – dar nici atata bun simt nu va avea , cum nici banditii din politica ( cu cat au mai multe voturi ) nu au !

 3. Mirela
  # 12 august 2017 at 23:22

  Să ia aminte cei care se încred orbeşte în doctori şi-şi vaccinează copiii pentru că zice doctorul că e bine, fără să se obosească să studieze chestiunea pe cont propriu!

Scrie un comentariu

Scroll Up