TRUMP a creat o coaliție care să dea o replică decisivă Coreei de Nord

aug. 9, 2017 10130 2 http://bit.ly/2H6DRyr

Amenințări fără precedent, Trump a răspuns într-o manieră radicală, SUA a adunat mai multe state pentru a da o replică decisivă „pericolelor” Coreei de Nord

Coreea de Nord „analizează cu atenție” o lovitură asupra insulei americane Guam (din vestul Pacificului), a declarat acum câteva ore un oficial al armatei nord-coreene, citat de presa inytrenațională. „Comandantul suprem al forței nucleare, președintele Kim Jong-Un, va lua o decizie” cu privire la atac, informează KCNA, agenția oficală a Phenian-ului.

Acest mesaj de o gravitate excepțională survine la scurt timp după ce Consiliul de Securitate al ONU a votat noi sancțiuni împotriva Coreei de Nord din cauza testelor cu rachete balistice intercontinentale din iulie. Imediat după anunțarea sancțiunilor, Phenianul a lansat un prim mesaj dur la adresa SUA.

„Inamicii nu trebuie să uite că suntem gata să luăm măsuri strategice nemiloase, care implică acțiuni fizice, prin mobilizarea deplină a puterii noastre naționale”, a declarat un oficial nord-coreean citat KCNA..

Aflat în concediu în Bedminster, statul New Jersey, Donald Trump a reacționat dur la auzul amenințărilor lansate de Coreea de Nord. „Foc și furie” a declarat Trump, wagnerian.

„Coreea de Nord ar face bine să nu mai amenințe Statele Unite. Li se va face față cu foc și furie cum n-a mai văzut lumea”, a spus Trump într-o declarație făcută la Clubul Național de Golf care îi poartă numele.

Președintele american reacționa astfel la atitudinea „hotărâtă” a unor țări față de regimul de la Phenian. Premergător acestei declarații care a făcut înconjurul planetei, Donald Trump postase un mesaj asemănător pe Twitter:

„După mulți ani de nereușită, țările se adună pentru a reacționa în cele din urmă la pericolelel reprezentate de Coreea de Nord. Trebuie să fim duri și decisivi!”,

​Trump a postat și știrea Fox News care anunța că Phenian-ul transportă două rachete maritime de croazieră pe o navă de patrulare din largul coastei estice a Asiei.

Amenințarea nord-coreeană pare a fi cu atât mai gravă cu cât, potrivit Agenției de Informații Militare a SUA (Defence Intelligence Agency — DIA), Phenian-ul a reușit să miniaturizeze o încărcătură nucleară care ar putea fi montată pe o rachetă intercontinentală.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
2 Comentarii la “TRUMP a creat o coaliție care să dea o replică decisivă Coreei de Nord”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. # 9 august 2017 at 17:22

    PENTRU CE SE AMESTECĂ TRUMP ÎN COREEA DE NORD !!!

  2. Mihai
    # 9 august 2017 at 18:41

    Bine ar fii că s.u.a sa nu se joace cu popoarele din rasa galbena

Scrie un comentariu

Scroll Up