X

Părintele Justin Pârvu: „Tot acest «dans» maghiar este și în interesul occidentalilor”. Cum putem scăpa de unguri…

Imagine similară

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conform situaţiei actuale ungurii nu au cum să dobândească autonomia, dar în viitorul apropiat posibil; depinde de noi. Ei acum fac doar nişte teste, să vadă cam care este tem-peratura românilor, ca astfel să se pregătească şi să ştie cum să acţioneze. Ei nu își doresc o autonomie în sine, ci doar un pretext pentru a ne putea sta în coastă, să genereze dezbinare, la ordinele marilor puteri. Pentru că tot acest „dans” maghiar este şi în interesul occidentalilor, de aceea își permit o aşa îndrăzneală, însoţită de gesturi sălbatice. Iar românii, la ora actuală, sunt stăpâniţi de duhuri străine, nu mai este duhul de altădată, sentimentul jertfei de neam, şi nici nu mai există o astfel de educaţie, ba dimpotrivă. Tinerii noştri sunt încurajaţi să plece din ţară în lumea întreagă, şi în special cei care au capacităţi mai înalte, astfel încât ţara aceasta să rămână a nimănui.

Şi ajungem la scopul pe care duşmanii acestui neam îl urmăresc de zeci de ani: să nu existe o rezistenţă în zona asta balcanică. Apoi, de unde să mai fie vlagă de român, dacă bieţii sunt crescuţi la televizor şi calculator, sleiţi de puteri sufleteşti şi fără un ideal sau o conştiinţă puternică? De vină sunt şi profesorii care nu cultivă în sufletul elevului senti¬mente nobile, sentimente patriotice. Pentru că în fond ce este patriotismul? Patriotismul este dragostea şi respectul faţă de înaintaşii noştri, voievozi, eroi şi martiri care şi-au dat viaţa pentru a ne oferi nouă o Românie puternică. Nu, acum schimbă istoria din manualele şcolare şi îl îndobitoceşte ca să nu mai ştie românul de unde vine şi încotro se duce. Ce respect să mai aibă românii faţă de înaintaşii lor, dacă ei nu au respect nici măcar faţă de părinţii lor, acceptând să fie scoase din buletinele de identitate numele părinţilor. De altfel s-a ajuns la un punct foarte înaintat al globalizării. La ora actuală putem spune că Europa este o moscovie peste tot, comunism.

extras din cartea Ne vorbește Părintele Justin

Într-o altă discuție, Părintele Justin dădea soluția pentru a dezrădăcina enclavele ungurești din Transilvania:

“Este de ajuns să aduci printre ei câteva familii de țigani și aștia unde ajung reușesc să dezmembreze orice comunitate”.

Poate că ar trebui să se pună în aplicare această soluție foarte inspirată a Părintelui Justin, căci asistăm la o epurare etnică accentuată a românilor aflați în localitățile majoritar maghiare. S-a ajuns chiar ca să fie considerată probă eliminatorie la examenul de poliție cunoașterea limbii maghiare!!! deci nu a limbii române.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Eu personal n-am o problema cu ungurii. Parerea mea e ca unii sunt manipulati de mediul politic.
    Dincolo de revendicarile teritoriale ale Ungariei, cred ca prezenta minoritatii maghiare pe teritoriul Romaniei e un castig pentru tara, ca si prezenta altor minoritati nationale (sasi, sarbi, cehi etc.). In aceasta categorie nu-i includ pe alogenii “naturalizati” dupa ’90, ci ma refer la minoritatile istorice.
    Nu minoritatea maghiara e problema, ci pretentiile (absurde) ale celor de la Budapesta.
    Nu cred ca ungurii din Romaniavor fi mai fericiti daca vor plati taxe si impozite catre Budapesta in loc de Bucuresti. Cheia solutionarii “problemei maghiare” e practic cheia rezolvarii problemelor Romaniei (birocratie, coruptie, servicii deficitare, intr-un cuvant, lipsa de respect a factorilor de decizie fata de contribuabil). Si cu toata prezenta UDMR in guvernele post-decembriste, judetele Harghita si Covasna au ramas unele dintre cele mai sarace, si, evident, rezultatul e blamarea guvernului de la Bucuresti. Ungurilor li se induce ideea ca solutia este autonomia.
    Am insa o parere foarte proasta despre tigani (nu despre toti, dar despre o mare parte). Unii dintre ei incearca sa-si castige traiul in mod cinstit (fac cazane, linguri, burlane, colecteaza fier vechi, muncesc cu ziua etc.). Dar sunt si altii care se indeletnicesc cu furturi, proxenetism, chiar si cu droguri. Ne-au facut tara de ras in toata lumea. Si se stie cum au procedat la Timisoara: a cumparat o familie de tigani un apartament intr-o cladire si prin comportamentul lor au determinat toti proprietarii sa plece din cladirea respectiva. La fel au procedat si intr-o cladire dintr-un oras din Germania. Si tot asa procedeaza si in orasul din America unde au ajuns.
    Se bate moneda pe faptul ca au fost robi. Da, a tine pe cineva in robie e o chestie urata. Dar sa privim si cealalta fata a problemei. Nu s-au dus romanii peste ei sa-i ia robi, ci ei au invadat teritoriul carpato-danubiano-pontic. Nu puteau sa stea acolo unde s-au nascut? Indivizii astia ar trebui sa respecte un set minimal de relatii de convietuire, sau sa plece de unde au venit.

    1. totusi, maghiarii sunt cei care se aduna cu zecile de mii in mitinguri iredentiste, prin care cer autonomia si provoaca pe romani prin ura lor xenofoba… tot ei sunt cei care refuza sa invete limba romana si refuza sa-ti raspunda daca nu le vorbesti in limba lor… cred ca solutia este spargerea acestor enclave in care se coc idei si fapte cu risc fata de securitatea statului roman

  2. De la o vreme încoace observam că tot mai multe parohii atît de la noi cât și de la alții oficializează ,,slujbe” de înmormântare la incinerări, un exemplu recent este decesul unei cântărețe pe numele ei Arleta care a decedat la vârsta de 72 de ani și a lăsat cu gură de moarte ca sa fie arsa, slujba de înmormântare i se va face la parohia SF Teodor din Atena https://katanixis.blogspot.ro/2017/08/blog-post_67.html?m=1
    Acum ne întrebăm așa retoric, daca Biserica condamna astfel de blestematie, ce cauți că să oficializezi tu așa ceva?!

    1. Grecii, sunt VÂNDUȚI germanilor!
      În al doilea rând, odată cu legiferarea căsătoriilor pentru persoanele de același gen, s-a cam dus puterea lor…parcă-s leșinați!

  3. O precizare: este vorba despre 2 popoare diferite. Secuii si ungurii. Pana la 1848, in toate actele oficiale exista distinctia clara (vezi Unio Trio Nationum, de ex). Secuii nu sunt unguri, ci probabil urmasi ai avarilor, au un alfabet propriu si au avut si o limba proprie, pe care au abandonat-o doar de curand.
    In plus, la unirea din 1918, cand si secuii si ungurii erau popor invins, romaneasca adunare a hotarat sa respecte dreptul la autonomie al minoritatilor (cititi textul declaratiei unirii de la 1918 !). Asadar, sa nu va mire ca ungurii si secuii cer autonomie. Cer ceea ce li s-a promis la 1918. Nu va mai plangeti ca vor una sau alta, ci fiti atenti ce scrieti in viitor

    1. Si de fapt majoritatea sunt romani maghiarizati conform studiilor de ADN de pe teren.

      Secuii sunt deja un popor disparut (odata cu limba). Din cate imi aduc aminte la ultimul recensamant s-au declarat secui doar cateva zeci de persoane.

      Problema “ungureasca” este o alta modalitate de invrajbire a oamenilor pentru a putea fi mai usor de condus. Poate fi folosita ca berbece pentru spargerea Romaniei in marsul glorios spre marea globalizare. Din pacate nici ungurii nu constientizeaza dimensiunea fenomenului si se cred smecheri.

      Numai Dumnezeu ne poate scapa si fara o ancorare puternica de El nu avem nici cea mai mica sansa. Lumea parcurge un proces accelerat de demonizare (se construieste imparatia omului in oglinda cu cea dumnezeiasca) si de aceea singura cale de scapare este intoarcerea cu toata puterea la Hristos. Cati o vor face? Extrem de putini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button