Video: Copacii ARD pe marginea drumului, iar pasarile cad TOROPITE de caldura. Kuweit a inregistrat temperaturi mai MARI de 50 grade Celsius

Aug 8, 2017 19183 6 http://bit.ly/2qFumLw
youtube.com | Heat wave in Kuwait

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
6 Comentarii la “Video: Copacii ARD pe marginea drumului, iar pasarile cad TOROPITE de caldura. Kuweit a inregistrat temperaturi mai MARI de 50 grade Celsius”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 8 august 2017 at 14:59

  Ce treaba are ortodoxinfo.ro cu o tara islamica??? Pentru ce sa distribuim? Unde este stirea crestina in articolul acesta?

  • # 8 august 2017 at 15:55

   oare focul si aceste semne ale vremurilor de la cine vin? tu chiar nu vezi nicio legatura? doar nu am facut propaganda islamului, daca am scris despre un loc, unde acum traiesc islamisti…

  • # 8 august 2017 at 17:22

   Alexandru Radu ceea ce credeti dvs si ce parere aveti despre statul acela este neinteresant pentru mine ca si crestin ortodox iar cu ideea de mai incet cu afirmatiile sa stiti ca numai frica nu am de un musulman sau tara lui .Un imamat sluga americana nu o sa cumpere nicio tara din lume ..ha ha ah

 2. # 8 august 2017 at 15:16

  Si in Iran au fost anul trecut temperaturi de 70 grade

 3. Liliana
  # 8 august 2017 at 18:18

  Se poate întâmpla oriunde.Dumnezeu bate natura ca să ne facă ochi.Mult rabdă si îndura pentru noi…Întoarcerea la Hristos e singura soluție.Trebuie să ne rugăm pentru toți.

 4. # 8 august 2017 at 20:47

  Soltuz Alex ,poti lua aceasta stire si din punct de vedere duhovnicesc….De ce te ofensezi ! Ii multumesc lui Dumnezeu ca existati Ortodoxinfo ! Sa va rasplateasca Domnul dragostea ,ravna si lupta ,acum si in ziua judecatii .Amin.

Scrie un comentariu

Scroll Up