VIDEO: Efectele INGROZITOARE ale căsătoriilor HOMOSEXUALE asupra educației COPIILOR și drepturilor PARENTALE

aug. 7, 2017 11376 8 http://bit.ly/2HbxBoY

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
8 Comentarii la “VIDEO: Efectele INGROZITOARE ale căsătoriilor HOMOSEXUALE asupra educației COPIILOR și drepturilor PARENTALE”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Mihai
  # 7 august 2017 at 19:38

  Guvernul tipras nu mai poate de grija lor și le pregătește vacante ,,de vis” în stagiunile din Grecia sursa katanixis blog

 2. Magda
  # 7 august 2017 at 20:10

  Efectele căsătoriilor homosexuale asupra educației copiilor și drepturilor parentale

  Traducerea și adaptarea: Coaliția pentru Familie.

  https://www.youtube.com/watch?v=_zBxmDuk7fg

  KRIS MINEAU: La noi în Massachusetts, căsătoriile de același sex, au fost impuse forțat asupra noastră încă de acum 7 ani, iar în prima linie de forță sunt unitățile de învățământ, de la grădinițe la licee și dincolo de acest nivel.

  Copiii noștri sunt îndoctrinați cu echitatea, corectitudinea homosexualității și-a căsătoriilor de același sex.

  (Arată două fotografii a doi băieți adorabili: JOSH, de 3 ani și JACOB, de 5 ani).

  La începutul anului 2005, fiul nostru Jacob mergea la grădiniță și într-o zi, s-a întors cu un pachet de cărți despre ”diversitate”, iar înăuntru acelui pachet se afla și o carte intitulată ”DIN CINE SE COMPUNE O FAMILIE?” scrisă de ROBERT SKUTCH prin care se introducea copiilor de 5 ani noțiunea, menajul casnic unisex.

  ROB & ROBIN WIRTHLIN: Anul acesta în martie, fiul nostru a venit acasă într-o vineri după-amiză și intrând pe ușă ne spune: ”mămico, tăticule, ghici ce ne-a citit învățătoarea noastră, cea mai amuzantă carte. Era despre un prinț care se căsătorea, dar NU cu o prințesă, ci cun un prinț!”
  În acea după-amiază, am trimis învățătorului un e-mail.
  El ne-a sunat înapoi, certificând că într-adevăr a fost vorba despre o carte în care doi prinți se căsătoreau .

  ”KING & KING” (rege și rege) este o poveste care introduce ideea bărbaților implicați în relații romantice, care apoi se căsătoresc.

  (Uau! Arată EXPLICIT, sub formă de desen animat cum se anunță vestea în Regat, cheliosului sărindu-i coroana de pe cap de bucurie că urmează să se căsătorească cu un alt bărbat, reacție similar având și celălalt…
  Arată cum se țin de mână fericiți, cât de mult se iubesc cei doi, iar la sfârșit, din sărutul lor pe gură (evident pentru tot prostul…) acoperit de-o inimă roșie, unul dintre ei are cioc de țap, probabil el fiind masculul dominant activ, celălalt – e chel și îmbujorat, pe post de femeie, pasiv…)

  AM RĂMAS ȘOCAȚI!

 3. Magda
  # 7 august 2017 at 20:11

  REPORTER: Câți ani are fiul Dvs.?

  ROB & ROBIN WIRTHLIN: Are 7 ani și este în clasa a doua.

  REPORTER: …și i-a fost citită această carte?

  ROB & ROBIN WIRTHLIN: Da, într-o sală de clasă, cu învățătorul reprezentând persoana cu autoritate în fața copiilor, care le expune această concepție despre ceva ce este ”bun” și ”corect” și despre cum ar trebui de fapt să fie lucrurile.

  După citirea cărților despre Diversitate, am realizat că intenția administratorilor și profesorilor era TOCMAI de-a fixa în conștiința copiilor acest gen de relații și căsătoriile între persoane de același sex.
  Când am mers la școală, tot ce am cerut, a fost să fim înștiințați atunci când astfel de tematici sunt abordate în școli și să ni se ofere opțiunea de a ne retrage copiii de la acest tip de îndoctrinare.

  MAMA: Învățătoarea a spus că a verificat cu administrația școlii și că acest subiect, NU face obiectul necesității notificării părinților.

  TATĂL: Unul dintre motive este că în Statul Massachusetts, căsătoriile de același sex sunt legale, deci noi, putem aborda ORICÂND subiectul, în fața copilului Dvs.

  (Na , ce le-a dat-o peste bot! La așa ceva se ajunge cu toleranța venită din indiferență, ignoranță și lipsă de Dumnezeu…ai fost de acord cu ”căsătoriile” dintre gay, să fii iubit, tu și copilul tău, de ei…și de cei de după ei, în deplină formare!)
  MAMA: Când învățătoarea NU NE-A RECUNOSCUT DREPTURILE PĂRINTEȘTI pe această temă, noi, ne-am reîntors la convingerile noastre iudeo-creștine, la credința noastră și am spus : ”voi doriți fixarea homosexualității în minte fiului nostru, prezentarea acestui păcat ca fiind normal, iar noi nu putem accepta acest lucru. ”

 4. Magda
  # 7 august 2017 at 20:11

  TATĂL: Ca să scurtez povestea, soluția lor a fost să-mi pună cătușele la mâini și să mă trimită la închisoare.
  Prin urmare, au reușit să încătușeze și să trimită un tată la închisoare …celula era de 1,8 x 2,4m…murdară…dar, la acel moment am simțit că nu aveam nicio altă cale de a-mi îndeplini rolul și datoria de tată.

  ATUNCI, I-AM DAT ÎN JUDECATĂ…

  Pe scurt, la tribunal ne-aU comunicat opinia legală, anume că noi nici nu trebuia să fim notificați, pentru că NU AVEM DREPTURI PĂRINTEȘTI ÎN ACEASTĂ SPEȚĂ.

  Massachusetts Federal Court: Rezoluția judecătorului federal JUDGE MARK WOLF, a fost de a respinge cazul nostru.

  MAMA: Fiecare cetățean ar trebui să-și facă timp pentru a-i citi Hotărârea Judecătorească.
  A făcut vorbire despre această carte ”SCHIMBAREA CONȘTIINȚELOR” (Howard Gardner), prin care, ca să-l parafrazez…el crede că este obligația școlilor să modifice gândrea copiilor care sunt, într-adevăr și tineri, și ușor influențabili.

  Deci, Hotărârea lor se suprapune perfect pe ceea ce au dobândit mai întâi Curțile de Justiție aprobând căsătoriile de același sex, după care, a urmat învățarea copiilor că acest lucru este în regulă și în fapt, chiar sugerându-li-se că și ei înșiși pot fi homosexuali.

  TATĂL: Chiar i-am scris Președintelui Comitetului Școlar de la aceea vreme, despre această temere: o fetiță spune ”îmi iubesc prietena, pesemne că sunt lesbiană”.
  La care el mi-a răspuns: ”David, nu am absolut nici cea mai mică problemă pe tema asta, a copiilor cărora li se vorbește de la o vârstă foarte fragedă despre homosexualitate, iar ei încep să creadă că și sunt. ”

  KRIS MINEAU: O mamă mi-a povestit că, într-o zi, când se afla cu fiul ei trebăluind prin curte, un băiețel de vreo 6-7 ani din vecinătate, a venit și a întrebat dacă este în regulă să se căsătorească cu fiul ei, atunci când va crește mare.
  Mama, îngrozită, a spus: ”Nu, bineînțeles că NU, așa ceva nu ar fi potrivit”.
  La care băiețelul a spus: ”Ba da, în Massachusetts, mă pot căsători cu un bărbat, atunci când cred mare”.

  DR.JULIE HAMILTON: Copiii și adolescenții se află într-un perimetru de timp din viața lor, în care încearcă să-și dea seama cine sunt și ce la place, identitatea lor este încă în dezvoltare, astfel încât dacă ei încep să de eticheteze drept homosexuali, lesbiene, bisexuali, etc…adoptând aceste șabloane la o vârstă la care înțelegerea lor nu este completă încă, riscă să-și blocheze oricare alte opțiuni.

 5. Magda
  # 7 august 2017 at 20:12

  BRIAN CAMENKER: Sunt Brian Camenker, Președintele MassResistance, o grupare pro-familie din Massachusetts, și iată aici un exemplu din liceul Brookline: ”MICUȚA CARTE NEAGRĂ – ATIPICI ÎN SECOLUL XXI”.

  Despre această carte, s-a aflat la o adunare a profesorilor și elevilor liceului Brookline, liceu unde se promova Agenda Homosexuală.

  Conținutul este atât de dezgustător, încât nici nu vi-l pot citi.

  LE DESCRIE COPIILOR CUM SĂ EFECTUEZE ÎN SIGURANȚĂ, O VARIETATE ÎNTREAGĂ DE ACTE SEXUALE, LE SPUNE UNDE POT ÎNTÂLNI ALȚI COPII SAU BĂRBAȚI HOMOSEXUALI.

  A fost publicată de Comisia Acțiunea HIV, finanțată de Departamentul Sănătății din Boston, Departamentul Sănătății Publice din Massachusetts, precum și de alte grupări care primesc finanțări provenite din bani publici.

  Formula lor magică este următoarea: căsătoria între persoane de același sex este legală, prin urmare, nu ne puteți opri să vorbim despre ea.

  Sfârșit.

  (Deci, ți-ai băgat mortul în casă, suportă-i mirosul…

  Cazul/cazurile sunt din 2005, acum 17 ani!

  Nici nu vreau să mă gândesc ce s-au mai întâmplat de-atunci, la cât de MINORITARI au devenit MAJORITARII acestei țări care AZI, cât mai sunt normali la cap…în numele normalității, FAC PUȘCĂRIE!

  Ăsta e un AVERTISMENT clar pentru părinții care cred că, dacă-și lasă copilul cu telefonul, tableta sau computerul în brațe, ei se uită NUMAI la lucruri angelice…iar dacă părinții fumează, beau, se droghează, copiii lor nu o vor face!

  Și, dacă își lasă TOATĂ grija numai în baza școlii, a guvernantelor (bonelor) sau a străzii să le ”educe” copii…și-au luat o mare țeapă!)

 6. marinela
  # 7 august 2017 at 20:50

  IN-GRO-ZI-TOR!!!Fereasca-ne Dumnezeu de urgia sodomita,cit mai e timp!

 7. # 7 august 2017 at 23:02

  Dar criza climatica cam cum vi se pare?!

  • Stan
   # 8 august 2017 at 16:08

   Si crezi ca daca vom deveni cu totii homosexuali se va rezolva?

   Criza climatica este si o consecinta a acestei nebunii homosexuale care este o parte importanta a indepartarii omului de adevaratul Dumnezeu. Gandeste-te numai la Sodoma si Gomora cum au fost arse instantaneuu si complet. Renunta la cateva seri de mers in club si vei strange suficienti bani ca sa le vizitezi si sa vezi cu ochii tai (stii, toti cei care au incercat sa contrazica Biblia au devenit in final foarte credinciosi pentru ca s-au convns de adevarul celor scrise in ea).

   In cazul nostru Dumnezeu doar ne cearta poate poate ne-om trezi. Inca nu a luat masuri radicale.

Scrie un comentariu

Scroll Up