Campania FACEBOOK împotriva „ȘTIRILOR FALSE” – pretext pentru împiedicarea răspândirii știrilor ANTI-SISTEM. Sunt vizate CLIPURILE VIDEO fără sursă, „informațiile cu caracter DENIGRATOR sau XENOFOB”

Aug 7, 2017 7163 vizualizări 0 comentarii goo.gl/sC8Afk

Autor: Ionut Gogean | luni, 07 august 2017

Facebook a demarat o campanie virulentă împotriva știrilor false, campania ajungând și în România. Mai multe pagini care distribuiau informații false sau articole despre vindecarea unor boli miraculoase au devenit invizibile.

Facebook a motivat că un număr de zece milioane de români, care au conturi pe rețeaua de socializare primesc aproape zilnic informații și sunt expusși la astfel de articole mincinoase. Din acest punct de vedere, demersul companiei este unul corect, afirmă Facebook, potrivit Tvr.ro..

Astfel, paginile de Facebook care distribuie clipuri video fără sursă, informații cu caracter denigrator sau xenofob sunt cele care sunt vizate în acțiunea Facebook.

Una dintre paginile afectate pe nedrept a fost a celor de la Times New Roman. Reprezentanții paginii speră ca situația să fie remediată în cel mai scurt timp.

NOTĂ OrtodoxINFO
Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Scrie un comentariu