Teolog Mihai-Silviu Chirilă: Îndemn de luptă dreaptă contra ereziei și a schismei

aug. 6, 2017 40242 5 http://bit.ly/2HaoHIw

Cea mai mare miză a noastră, după lupta împotriva ereziei, este să nu cădem în vreo schismă sau în vreo greșeală care să ne ducă înafara Sfintei noastre Biserici.

cuvânt la schitul Orășeni cu ocazia prăznuirii hramului Schimbarea la față a Domnului

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
5 Comentarii la “Teolog Mihai-Silviu Chirilă: Îndemn de luptă dreaptă contra ereziei și a schismei”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Alex
  # 6 august 2017 at 22:52

  VACCINARE = MOARTE

  Vizionați documentarul “Vaxxed”, produs sub egida lui Robert De Niro (2016)! Documentar interzis de Sistemul iudeo-marxist globalist.

  Dr.William W.Thompson, cercetător științific-principal, Centrul American pentru Controlul Bolilor, Atlanta – CDC.

  Dr.William W.Thompson se autodenunță și demască genocidul făcut prin vaccinare de Centrul American pentru Controlul Bolilor, Atlanta – CDC.

  VACCINAT – De la mușamalizare la catastrofă (“Vaxxed”):
  http://www.dailymotion.com/video/x4zc9b7

 2. # 7 august 2017 at 5:43

  Doamne ajutăl

 3. elena adriana
  # 7 august 2017 at 10:02

  MULTUMIM BUNULUI DUMNEZEU PENTRU CA EXISTATI,….parintele IOAN,ORTODOCSI din Oraseni,d-nul MIHAI SILVIU CHIRILA ,TOTI PARINTII MARTURISITORI si toti crestini care lupta pentru pastrarea dreptei credinte..SUNTETI BUCURIA SI NADEJDEA NOASTRA .

 4. Tanase Gheorghe
  # 7 august 2017 at 18:50

  Multumim fratelui Mihai si tuturor parintilor marturisitori.

 5. Mihai
  # 7 august 2017 at 20:20

  Este de anul trecut filmulețul, dar ia priviți, no coment https://youtu.be/GROcDPGnrqs daca am văzut eu bine și Serafim joanta se numără printre aceștia, ultimul său penultimul și în fine, cand a avut Bartolomeu drum pe la cern și noi nu am știut https://youtu.be/WcrQGnFpXgQ

Scrie un comentariu

Scroll Up