X

Pot trăi oamenii pentru totdeauna pe Pământ? Miliardarii lumii pariază pe acest lucru

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

de Benjamin Gill

În 1988, Rod Stewart cânta cu toată puterea: „Pentru totdeauna tineri, pentru totdeauna tineri!”
La fel a făcut și trupa germană Alphaville, cântând: „Pentru totdeauna tânăr, vreau să fiu mereu tânăr, chiar vrei să trăiești pentru totdeauna?”

Iată și videoclipul, dar nu-l priviți prea mult sau mintea dvs. va începe să îmbătrânească dramatic:

Aceste cântece nu sunt doar o întoarcere la minunații ani ’80. “Forever Young” pare să fii devenit căutarea personală pentru un număr de miliardari din Silicon Valley și alte elite care pompează sume mari în eforturile lor de a trăi pentru totdeauna.

Visul lor colectiv este o rememorare puternică a durerii profunde pentru veșnicie care stă în inima fiecărei persoane.

Aș susține că durerea este dovada reală a vieții de după moarte, că fiecare spirit uman cunoaște în mod inerent că ar trebui să existe ceva mai mult.

Fondatorii Google, Sergey Brin și Larry Page trebuie să simtă asta. Ei au cheltuit mai mult de un miliard de dolari pentru a crea laboratoarele Calico pentru a căuta modalități de a lupta cu inevitabilul.

Larry Ellison de la Oracle este, de asemenea, într-o căutare pentru viața veșnică făcută de om, declarând că cheltuiește 430 milioane de dolari pentru cercetarea nemuririi.

Și omul de afaceri de la Amazon, miliardarul Jeff Bezos, pompează milioane în Unity Biotechnology, o companie care are misiunea de a găsi modalități “de a încetini sau de a opri procesul de îmbătrânire sau de a permite nemurirea”.

Între timp, fondatorul PayPal, Peter Thiel, a redirecționat, de asemenea, bani catre Unity Biotechnology, precum și companiei Alcor, o companie criogenică care îngheață corpurile oamenilor, sperând că într-o zi se va găsi un leac pentru moarte.

„Toamna trecuta, Unity a strâns o sută șaisprezece milioane de dolari de la investitori precum Jeff Bezos și Peter Thiel, miliardari dornici să ne extindă speranța de viață, sau cel puțin pe a lor înșiși, pentru o perioadă pe care Thiel a definit-o” pentru totdeauna”, raportează New Yorker.

Potrivit numeroaselor rapoarte de presă, Thiel este, de asemenea, foarte interesat de posibilitatea ca injectarea de sânge de la tineri către persoanele în vârstă să poată face parte dintr-o soluție anti-îmbătrânire.

„Această practică este cunoscută sub numele de parabioză și, potrivit lui Thiel, este o potențială „Fântână a tinereții” – cea mai apropiată soluție pe care știința a descoperit-o ca un panaceu anti-îmbătrânire”, raportează Inc.com.

Nu sunt numai miliardarii din Silicon Valley, care speră să obțină viața veșnică făcută de om.

New Yorker raportează despre o adunare care a inclus elitele de la Hollywood precum Goldie Hawn, în camera de zi a lui Norman Lear, vorbind cu un câștigător al Premiului Nobel despre un puternic antioxidant poreclit „Molecule de Dumnezeu”.

Nu este nevoie să continuăm. V-ați prins despre ce este vorba.

Sigur, înțeleg ce fac acești oameni. Dacă n-aș avea nimic de așteptat dincolo de această lume, zecile de dolari ai mei ar fi chiar acolo cu miliardele acestora.

Și poate în mijlocul acestei căutări pentru viața veșnică produsă de om, o cercetare bună va ajuta de fapt să se găsească remedii pentru boli. Dar știu sigur un lucru. Indiferent cât de mult progresează știința, toată lumea va trebui să facă față morții la un moment dat. Ceea ce vine după asta depinde de tine.

„Şi precum este rânduit oamenilor o dată să moară, iar după aceea să fie judecata, tot aşa şi Hristos, a fost adus o dată jertfă, ca să ridice păcatele multora”, Evrei 9: 27-28.

Bineînțeles, moartea și viața veșnică se află în centrul creștinismului, iar Biblia taie de multe ori în inima problemei.

Deci cum putem avea viața veșnică, cu sau fără un miliard de dolari?

Domnul nostru Iisus Hristor a spus la Ioan 17:3: „Aceasta este viața veșnică: Să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, şi pe Iisus Hristos pe Care L-ai trimis”.

Și Domnul nostru Iisus Hristos a mai spus la Ioan 11:25 : „Eu sunt învierea şi viaţa; cel ce crede în Mine, chiar dacă va muri, va trăi.; Şi oricine trăieşte şi crede în Mine nu va muri în veac.”

Iată. Tratamentul pentru moarte.

Domnul nostru Iisus Hristos a mai spus: „Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine.

Nimeni nu are o garanție pentru ziua de mâine. Dar tuturor li se oferă darul vieții veșnice prin Iisus Hristos.

Mai este un singur lucru de spus.

„Astăzi este ziua mântuirii”. – 2 Corinteni 2: 6

Aceasta este șansa ta. Ce vei face cu ea?

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Noii “dumnezei” ai lumii, elitele care vor să trăiască veşnic pe acest pământ, doresc să întinerească prin transfuzii de sânge de la tineri. Totuşi, de la cine ar putea să ia sânge curat/ sănătos, când tot aceste “elite” otrăvesc sistematic şi multilateral plebea?

    1. Stai linistita ca de aia au control total asupra sistemului medical, ca sa isi selectioneze victimele. Is de fapt niste canibali moderni, cu mult mai periculosi si odiosi decat cei care de foame mananca oameni. Sa dea Dumnezeu ca acestor lipitori iudaice sa li se inmulteasca chinurile in iad direct proportional cu timpul vietii lor prelungit prin uciderea si distrugerea altora.

  2. Telomerii – contorul vietii.

    Cromozomii, adica ADN-ul impachetat, au la capat o portiune numita telomer. Aceasta zona este identica la 80% din regnul animal (succesiunea acelor trepte-litere din ADN), doar ca difera ca lungime. In urma diviziunii celulare, ADN-ul de la celula noua este un pic mai scurt decat la celula mama; asa e mecanismul.
    Portiuni din ADN reprezinta ceea ce numim „gene”, adica informatie necesara anumitor procese din organism. Tot ADN-ul este informatie. S-a pus intrebarea: bine, daca se scurteaza, nu se pierde informatie? Ce se intampla?
    Raspuns: tocmai scurtarea telomerului este informatia. El are o anumita lungime, si in urma diviziunilor el se tot scurteaza, pana ajunge la o limita, de unde incep genele, si daca s-ar scurta mai departe ar afecta informatia din gene. In momentul in care se ajunge la aceasta limita, se spune „stop” diviziunii, si asa moare organismul. La soarece telomerii sant mai scurti, la cal, mai lungi, la om si mai lungi. Cu cat telomerii sant mai lungi, cu atat numarul maxim al diviziunilor celulare este mai mare, cu atat acel organism traieste mai mult. La om sant maxim 51 de diviziuni celulare, care corespunde unei durate a vietii de aprox. 120 de ani. Modul de viata al omului – stres, alimentatie, sedentarism… duce la o scurtare suplimentara a telomerilor. Exista celule – muschiul inimii, neuronii ce nu se divid. Exista celule ce se divid la infinit, par, unghii, celule prin sistemul digestiv.
    Totul este foarte clar si bine stabilit. Exista o enzima numita telomeraza, care poate reface telomerul si de asta pot aceste celule sa se divida la infinit. Dar la majoritatea celulelor este inactiva. A fost activa si necesara pt miliardele de diviziuni din dezvoltarea fatului in dezvoltarea sa intrauterina. La nastere devine inactiva. Dar daca telomeraza devine activa acolo unde nu trebuie, rezulta cancer.

    Deci, Dumnezeu a pus o bariera foarte clara pt durata de viata. Este genial de simpla si eficace. Telomerul – contorul vietii.

    Din viziunea a 2-a a Staretul Antonie:

    „….pentru că tare ne mai atrage o viaţă veşnică pe pământ, aşa ne-am mai învăţat să ne amăgim, încât ni se pare că iată-iată, încă puţin, şi vom căpăta elixirul tinereţii veşnice. Cum i se leagă măgarului un morcov în faţa ochilor, ca să alerge după dânsul tot drumul şi să nu-l supere pe stăpân cu opririle, tot aşa satan momeşte omenirea cu morcovul vieţii veşnice şi păcătoase pe pământ. Adică, ce să te mai nevoieşti cu lucrările duhului, cu rugăciunea şi postul, sau, mai ales, cu iubirea aproapelui, tu ori crezi că după coşciug e numai pământul rece în care ai să putrezeşti şi tu, şi sicriul se va face putregai, sau în aceea că există deja diferite modalităţi de întinerire, de prelungire a vieţii, de prevenire a bătrâneţii, tot ce vreţi. Ei, dar dacă sunteţi prea neîncrezători, iar de trăit, vreţi să trăiţi, vă îngheţăm! Când vă vom dezgheţa, atunci totul va fi deja descoperit şi veţi trăi veşnic. Aiureli de om nebun, dar cred, săracii, cred.”

    Una din nebuniile stiintificilor pt prelungirea vietii a fost ideea de clonare. Si, prin anii 1980, clonare in sus, clonare in jos. Si s-a clonat o oaie si a rezultat oaia Dolly. Surpiza si dezamagirea stiintificilor a fost totala. Oaia Dolly era nou nascuta, dar lungimea telomerilor era nu ca la oaia normala nou nascuta, ci ca la oaia matura de la care s-au preluat celulele. Adica, oaia Dolly s-a nascut batrana. Genial. Adica toate clonele vor muri cam in acelasi timp, indiferent de cand a fost facuta clona. Si, deoarece oaia de la care s-au preluat celulele avea 6-7 ani, si oaia traieste sa zicem 15 ani, oaia Dolly dupa inca 6-7 ani a inceput sa manifeste simptome de boli ale batranetii. Si a si murit la 6-7 ani.
    La om nici macar atat nu s-a reusit, adica nu s-a putut clona nici un om cu toate ca au fost numeroase incercari.

    Si asa s-a terminat si cu clonarea, si nu a mai auzit nimeni nimic de ea.

    Acum a aparut ideea de a activa telomeraza, ca sa refaca telomerii. Nu stiu cum vor rezolva pr cu cancerul. Adica eu stiu, stiu ca ce a facut Dumnezeu, omul nu poate imbunatati, iar bariera numita „telomeri” nu poate fi trecuta.

    Pentru evolutinonisti.

    Apare viul din neviu, adica informatia (ADN-ul) din non-inteligenta, adica mortul compune poezii. Si la primele organisme unicelulare, ADN-ul/cromozomul este circular, si la fiecare diviziune are aceiasi lungime, adica se divide la infinit. Scopul viului este sa traiasca. Orice organism face absolut tot ce tine de el ca sa traiasca. Dar viul evolutionist ce spune: hai sa trec de la ADN circular, care permite diviziune la infinit, la ADN liniar, cu telomer (contor al vietii) ca sa fiu sigur ca eu organism mor. Adica, evolutia duce de la viata la infinit, la viata finita, la moarte. Cam ciudata „evolutia” asta.

    Eu le-as propune celor ce vor viata infinita pe pamant, sa evolueze inapoi pana la stadiul de organism unicelular, si asa vor gasi viata vesnica „evolutionista”.

    Despre telomeri, informatia pe net era foarte clara acum vreo 10 ani. Acum este o ceata totala. De ce asa, e foarte clar.

    In filmuletul de mai jos cam ce se intampla prin nucleul unei celule, cum se foloseste informatia din gene…

    https://www.youtube.com/watch?v=4PKjF7OumYo&NR=1&feature=fvwp

    Filmuletul este nimicitor pt evolutionisti. Arata si cum este folosita informatia din ADN. ADN, care spun evolutionistii, a aparut de la o noninteligenta absoluta – materia moarta. Cel mai simplu organism unicelular are ADN si informatia din el este folosita dupa modelul prezentat in film.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button