Citatul zilei (Bertrand Russell)

aug. 5, 2017 7731 3 http://bit.ly/2qGVFoQ

Image result for Bertrand Russell

Bertrand Russell, “Impactul Ştiinţei În Societate„:

 

Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.

În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
3 Comentarii la “Citatul zilei (Bertrand Russell)”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Mirela
  # 5 august 2017 at 10:59

  La unele persoane, hidoşenia sufletului se transmite chipului, mai avem destule exemple, inclusiv de pe la noi. Poate că acesta e modul prin care Dumnezeu ne arată discret să ne ferim de ele şi să nu le acceptăm lucrările şi ideile.

Trackbacks/Pingbacks
 1. Citatul zilei – Sfantul JUSTIN POPOVICI: „Atunci când stăpânirile devin periculoase, nu se cuvine să ne supunem, nici să le ascultăm” - OrtodoxINFO - 26 august 2017

  […] Citatul zilei (Bertrand Russell) […]

 2. Citatul zilei (Walther Rathenau): Despre CEI 300 CARE CONDUC OMENIREA - OrtodoxINFO - 11 septembrie 2017

  […] Citatul zilei (Bertrand Russell) […]

Scrie un comentariu

Scroll Up