X

Promise, discutate și uitate: Coaliția PSD-ALDE și Guvernul s-au răzgândit în privința mai multor inițiative

de null

Multe dintre măsurile anunţate de coaliţia de guvernare şi premier sunt acum istorie. Primele răzgândiri au apărut la o lună de când noul Guvern şi-a început activitatea. Plafonarea indemnizaţiilor pentru mame şi taxa de solidaritate sunt doar câteva dintre măsurile care s-au pierdut pe drum.>

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un exemplu recent din categoria “una spun şi alta vor” l-a oferit liderul PSD, Liviu Dragnea. Deşi în urmă cu trei luni excludea posibilitatea introducerii unui plafon în cazul indemnizaţiilor pentru mame, recent a dat de înţeles că se lucrează la această măsură.

Şi prim-ministrul Mihai Tudose a revenit după trei săptămâni asupra declaraţiilor referitoare la transferul către angajat al contribuţiilor sociale.

Tot în 3 săptămâni s-a renunţat şi la varianta introducerii unei taxe de solidaritate.

La capitolul discutate şi uitate se încadrează şi impozitul pe cifra de afaceri. După ce au anunţat că ar putea fi o nouă măsură fiscală, liderul PSD şi premierul au spus că au renunţat definitiv la această iniţiativă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. PENSIILE SPECIALE: 200.000 de procurori, judecatori, parlamentari,SRIsti, ofiteri din armata politie primesc pensii de peste 10000-15000 lei sau mau mult. Spaga pt ca Romania a fost vanduta strainilor.
    4 miliarde lei la infractorii din institutiile publice.

    IMORAL dar LEGAL ! – cum spounea basescu.

    MULTI DIN CEI CU PENSII SPOECIALE, AU LEGALIZAT SI OCROTIT IMORALITATEA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button