Legea vaccinării AMÂNATĂ, dar Tudose este mulțumit de campania pro-vaccinare a presei aservite care a cvadruplat numărul vaccinărilor

aug. 4, 2017 15341 10 http://bit.ly/2H7osxT
Primul vaccin contra HEPATITEI C a oferit rezultate PROMIŢĂTOARE

Legea Vaccinarii nu a fost adoptată în şedinţa de Guvern, însă premierul Mihai Tudose l-a felicitat pe ministrul Sănătăţii pentru care a avut numai cuvinte de laudă. Tudose a mulţumit presei pentru mediatizarea pozitivă a vaccinării şi l-a felicitat pe Florian Bodog, precizând că rata vaccinării a crescut de patru ori.

„În ultimele două săptămâni, rata de vaccinare a crescut de aproape patru ori. Vom avea cifre absolute la începutul săptămânii viitoare”, a declarat Bodog la începutul ședinței de Guvern.

La rândul său, premierul Mihai Tudose i-a cerut ministrului Bodog să continue să aplice măsurile de sancționare a „celor care nu au înțeles ce trebuie să facă în domeniu”.

„Vreau să aduc un mesaj de mulțumiri, mulțumiri din suflet în numele Guvernului și al meu, pentru campania extraordinară dusă de presă în sprijinul campaniei de vaccinări, și nu numai presei, ci și celor foarte activi pe media electronică, în spațiul virtual. Rezultatele campaniei (…) sunt cuantificabile (…) și, după părerea mea, sunt spectaculoase pentru o săptămână, cu toate că, domnule ministru, am să vă rog să continuați cu măsurile și de sancționare a celor care încă n-au înțeles ce trebuie să facă în domeniu”, i-a transmis Tudose lui Bodog.

Acum câteva zile, Ministrul Sănătăţii declara că a propus schimbarea din funcție a directorilor executivi și a celor care ocupă funcția de directori executivi adjuncți ai Direcțiilor de Sănătate Publică din județele Caraș-Severin, Hunedoara, Neamț, Prahova și Ilfov, în urma analizei privind implementarea campaniei naționale de vaccinare.

„Am convocat toți cei cinci directori de Direcții de Sănătate Publică, care au fost în discuție în ceea ce privește acoperirea foarte slabă de vaccinare (…) De asemenea, unul dintre secretarii de stat va urmări în fiecare zi modul în care se desfășoară vaccinarea, iar, acolo unde va fi nevoie, voi interveni și eu. Voi participa personal la acele grupuri de lucru care trebuie făcute între autoritățile locale și medicii de familie și Direcțiile de Sănătate Publică, pentru a organiza vaccinarea în colectivitățile care nu sunt înscrise la medicii de familie”, a mai afirmat Bodog.

Reamintim că proiectul Legii vaccinării prevede că, în cazul vaccinărilor obligatorii, consimțământul pentru imunizare se prezumă ca fiind dat, iar excepție fac doar situațiile în care părinții sau persoana responsabilă refuză în scris la medicul de familie vaccinarea copilului minor.

NOTĂ OrtodoxINFO

Ce se vrea cu această amânare? Sunt mulțumiți cu această creștere a ratei de vaccinare, dacă o fi adevărată? Sau le e frică că proiectul de lege conține grave încălcări ale drepturilor omului și să nu se trezească prin instanțe judecătorești? Vedeți și DE UNDE vine ORDINUL de VACCINARE în masă? CINE e în spatele lui TUDOSE?

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
10 Comentarii la “Legea vaccinării AMÂNATĂ, dar Tudose este mulțumit de campania pro-vaccinare a presei aservite care a cvadruplat numărul vaccinărilor”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. isa
  # 4 august 2017 at 15:43

  Raspunsuri posibile:

  Sunt mulțumiți cu această creștere a ratei de vaccinare, dacă o fi adevărată? – DA
  Sau le e frică că proiectul de lege conține grave încălcări ale drepturilor omului și să nu se trezească prin instanțe judecătorești? – DA, pentru ca daca intra in vigoare si se aplica aceasta lege, atunci va urma o ploaie de procese, reclamatii la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, posibil cu rasunet pana la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

  Prin Legea nr. 17 din 22 februarie 2001, România a ratificat Conventia europeana pentru protectia drepturilor omului si a demnitatii fiintei umane fata de aplicatiile biologiei si medicinei, Conventia privind drepturile omului si biomedicina, semnata la Oviedo la 4 aprilie 1997, si Protocolul aditional la Conventia europeana pentru protectia drepturilor omului si a demnitatii fiintei umane fata de aplicatiile biologiei si medicinei, referitor la interzicerea clonarii fiintelor umane, semnat la Paris la 12 ianuarie 1998.

 2. isa
  # 4 august 2017 at 15:45

  Si nu mai pot decat sa spun: Multumescu-ti, Doamne, pentru mare mila ta!

 3. isa
  # 4 august 2017 at 15:58

  … inca ceva: amanarea nu inseamna ca au renuntat ! Asteapta doar un moment mai favorabil.

 4. dante
  # 4 august 2017 at 16:18

  Slava Domnului!
  Rugaciunea trebuie continuata.

 5. Magda
  # 4 august 2017 at 22:09

  Se bucură DEGEABA!
  Până la urmă, NU e ”treaba” numai a legislativului ordinar, a medicului ori a părinților…e și-a noastră, a tuturor…DE CE?

  D-aia! Pentru că dacă vor exista din ce în ce mai mulți copii bolnavi de autism ori de orice altă boală generată de vaccinuri implicând pensie de invaliditate, alături de însoțitor…E SUPORTATĂ DE CĂTRE TOȚI!

  Sunt de acord să contribui prin taxele și impozitele pe care le plătesc, ORICE pensie de invaliditate a oricărui român (sugar, copil, tânăr sau bătrân), dar NU survenită din cauza vaccinurilor

 6. Gabriel
  # 4 august 2017 at 22:12

  DISTRIBUIŢI. Legea vaccinării explicată pe înțelesul tuturor
  http://www.glasulstramosesc.ro/blog/distribuiti_legea_vaccinarii_pe_intelesul_tuturor/2017-08-04-467

 7. Fr. Eugen Brumar
  # 5 august 2017 at 15:15

  MASONII SUNT CEI CARE PEZINTA PUBLICULUI ACESTE IDEI SATANCA SI INTRODUC LEGI NOI CARE SA PERMITA INDEPLINIREA ACESTOR OBIECTIVE OCULTEI MONDIALA. IAR MASS-MEDIA FACE PROPAGANDA IN ACEST SENS PENTRU A OBTINE CONSENSUL POPULAR SI SUSTINEREA (SAU MACAR ACCEPTAREA) PUBLICA A MASURILOR CERUTE DE LIDERII CORPORATIILOR (CLUBUL DE LA ROMA). UN ASPECT TERIFINAT IN ACTIVITATEA „CLUBULUI” ESTE PROGRAMUL DE ASASINARE, CUPLAT CU REDUCEREA LA CIRCA 2,5 MILIARDE DE OAMENI A POPULATIEI GLOBULUI, CELA CE VA PERMITE PREZENTAREA UNEI ELITE SI A UNEI MASE DE EXECUTANTI EDUCATE IN SATANISMUL ‘”NOII ORDINI MONDIALE”. IN ACEST SCOP, MASS-MEDIA TREBUIE SA INTRETINA ISTERIA „SUPRA POPULARII PAMANTULUI”. EI, SARLATANII, PRIN VACCINURI, VOR DEPOPULARE PENTRU A NE PUTEA CONTROLA MAI USOR, PENTRU A NE PUTEA PROGRAMA MINTILE CONFORM PLANURILOR LOR, DIABOLICA! ROMANIA TREZESTE-TE !!!

 8. Alex
  # 6 august 2017 at 23:51

  VACCINARE = MOARTE

  Vizionați documentarul “Vaxxed”, produs sub egida lui Robert De Niro (2016)! Documentar interzis de Sistemul iudeo-marxist globalist.

  Dr.William W.Thompson, cercetător științific-principal, Centrul American pentru Controlul Bolilor, Atlanta – CDC.

  Dr.William W.Thompson se autodenunță și demască genocidul făcut prin vaccinare de Centrul American pentru Controlul Bolilor, Atlanta – CDC.

  VACCINAT – De la mușamalizare la catastrofă (“Vaxxed”):
  http://www.dailymotion.com/video/x4zc9b7

 9. Nicoleta
  # 7 august 2017 at 8:41

  Mă vor amenda și ulterior închide, pentru că nu vreau să mor de la otrăvurile lor, nu vreau să fiu cobaiul lor și nu vreau să le aparțin lor.

  Hristos este Dumnezeul meu și corpul meu dat de El pe durata vieții este al Lui.

 10. catalin_b
  # 8 august 2017 at 15:04

  În postările mele anterioare am eludat un aspect important, care mi-a devenit evident între timp. Și anume care vor fi fiind acele argumente pentru care d-l Raed Arafat (care, judecând drept, merită stima noastră pentru felul în care s-a luptat pentru ca serviciul SMURD să devină și să se mențină operațional, deși, din acest punct de vedere, catastrofele cu elicopterele căzute și cu victimele nevinovate înregistrate în rândul corpului medical reprezintă un subiect de „mare” reflecție) și toți ceilalți ca el consideră că argumentele celor care se împotrivesc vaccinării obligatorii sunt „false și ușor demontabile”. Nu este vorba numai de lipsa raportărilor din partea medicilor pediatri a tuturor efectelor adverse provocate de vaccinuri, care lipsă a denaturat statisticile referitoare la eficacitatea vaccinurilor, conferind vaccinurilor o „aureolă inatacabilă”! Este vorba de felul și motivele prin care s-au obținut aceste raportări false! Eu am arătat numai o parte a acestor feluri și motive, considerând că voința medicilor pediatri practicanți a fost redusă la ascultarea superiorilor lor care se închină zeului vaccin numai datorită amenințărilor cu pierderea dreptului de practică medicală. De fapt, este o combinație între această amenințare și motivul pentru care i se pare d-lui Raed Arafat și tuturor pro-vacciniștilor entuziaști din corpul medical că pot contracara ca „false și imediat demontabile” argumentele celor care vor să fie lăsați în libertatea conștiinței și a drepturilor și libertăților lor constituționale să decidă dacă să accepte sau nu vaccinarea lor și a copiilor/pupililor lor! Și anume, dimpreună cu amenințările, medicii pediatri sunt timorați cu argumentul așa-zis „suprem” că „ sigur” nu se poate stabili o legătură cauzală directă între vaccinare și efectele adverse raportate de părinți ca având legătură directă cu vaccinarea, deși, părinții, de bună-credință, au semnalat toate aceste efecte și majoritatea medicilor pediatri le-au înregistrat cu aceeași bună-credință și dorință – ca cei ce au depus jurământul lui Hipocrate – de a se lua cele mai bune decizii pentru sănătatea pacienților lor!
  Aha! Deci, acesta este, de fapt, cuiul lui Pepelea! Nu neapărat amenințarea cu pierderea dreptului de liberă practică, căruia i-ar fi ținut piept cu siguranță medicii cu sânge în instalație precum Mircea Pușcașu și ceilalți ca el, ci pretextul că nu se poate stabili o legătură cauzală directă între vaccinare și efectele adverse produse de aceasta, pretext de care s-au lăsat înșelați majoritatea medicilor pediatri!
  Păi, să vedem cum este cu acest pretext!
  De vreme ce vaccinurile conțin substanțe capabile să producă efectele adverse raportate de părinții îndurerați că s-au întâmplat la copiii lor ca urmare directă a vaccinării – raportare datorată faptului că între momentul vaccinării și momentul apariției efectelor adverse părinții nu au efectuat, cu copiii lor, alte activități decât cele obișnuite, în urma cărora copiii nu au dat nici un fel de semne de afectare adversă înainte de a fi fost vaccinați – cum de se poate ca un cadru medical să mai susțină „cu siguranță” că nu există posibilitatea ca vaccinurile să fi provocat efectele adverse la copiii vaccinați? Când în însăși componența vaccinului se află cauzele efectelor adverse, cu ce tupeu orice urmaș al lui Hipocrate mai îndrăznește să afirme cu mâna pe inimă că vaccinul „trebuie” să fie absolvit de orice responsabilitate în legătură cu efectele adverse înregistrate la copiii vaccinați și raportate de părinții lor îndurerați ca având legătură directă cu vaccinul?!? Nemaivorbind că, printre urmașii lui Hipocrate care susțin acest „fals imediat demontabil”, se află medici de vază din conducerea administrației medicale românești (poate chiar academicieni(?!?))!
  În al doilea rând și în consonanță cu argumentul precedent, cum se face că oameni de știință cu recunoaștere internațională în domeniul medical au luat în considerație aceste raportări ale celor afectați de vaccinuri direct sau indirect prin copiii lor, alăturându-le propriilor lor observații și cercetări și dezvoltând studii publicate în cele mai renumite și apreciate jurnale științifice medicale sau scriind cărți și, chiar, adevărate tratate pe tema limitelor profilactice și pericolelor vaccinării (Yehuda Shoenfeld, Nancy Agmon-Levin și Lucjia Tomljenovic din Israel, Mark și David Geier din Germania, Romain Gherardi și Francois Jerome Authier din Franța, Pavel Chirilă și Christa Todea-Gross din România, etc.)? Sunt ei „mai puțin” științifici decât promotorii entuziaști ai vaccinurilor? Cu ce drept sunt ei considerați „mai puțin” științifici și nevrednici de a le fi luate în considerație punctele de vedere? Cu dreptul confruntării științifice ce nu admite altă rezolvare decât consensul întregii comunități medicale în numele adevărului pe care îl așteptăm și noi, nespecialiștii în domeniul medical? Se vede treaba că nu, ci cu dreptul pumnului legii ce se încearcă a fi aruncat în gura adevăraților cercetători în domeniul imunologiei ca și a nespecialiștilor care, văzând apetența pentru adevăr a acestora, „îndrăznesc” să se situeze de partea lor și să mărturisească împotriva zeului vaccin!
  În al treilea rând, un argument pur juridic, dar nu mai puțin eficient! Care va să zică, nu se poate stabili o cauzalitate directă între vaccinare și efectele adverse înregistrate și raportate „ca și cum” ar fi fost provocate de vaccinare! Dar o cauzalitate directă între vaccinare și neîmbolnăvire, pe care dumneavoastră o ridicați la rang de principiu, poate fi dovedită? Cu acest pretext cu care îi timorați pe medicii pediatri ați deschis cutia Pandorei, „stimați” pro-vacciniști! Și sperăm din toată inima că, din punct de vedere politic, veți cădea în groapa pe care ați săpat-o și o săpați cu sârg, până când problema vaccinării nu va căpăta rezolvarea cuvenită și așteptată prin consens în numele adevărului științific al întregii lumi medicale.
  Drept pentru care (adică pentru toate argumentele susținute în comentariile anterioare și mai sus în acest comentariu), legea vaccinării obligatorii constituie un abuz de putere politică ce pune căruța înaintea boilor, adică încearcă să facă dreptate cu sabia legii într-un domeniu care țin în mod exclusiv de resortul științei medicale, care știință încă nu s-a cristalizat și nu poate oferi un răspuns sigur și verificat în problemă. Aviz „super” politicienilor! Are nevoie coaliția PSD-ALDE de un motiv suplimentar pentru anticipate? Dacă da, ieșim în stradă, nu-i nici o problemă…

Scrie un comentariu

Scroll Up