La 4 august 1919, REVOLUTIA BOLSEVICA DIN UNGARIA, condusa de EVREUL BELA KUN, a fost zdrobita de ARMATA ROMANA

Aug 4, 2017 4675 vizualizări 0 comentarii goo.gl/XwHqoV

Foto: http://www.opiniateleormanului.ro/ion-antonescu-in-anii-primului-razboi-mondial/

Winston Churchill, Illustrated Sunday Herald, 8 februarie 1920:

 

Din zilele lui Weishaupt., Karl Marx, Trotki, Bela Kuhn, Rosa Luxemburg si Ema Goldman, conspiratia acestei lumi a luat amploare. Aceasta conspiratie a jucat un rol recunoscut în Revolutia Franceza. A fost izvorul fiecarei miscari subversive în secolul 19. Si acum, în sfârsit, aceasta banda de personalitati extraordinare din lumea interlopa a marilor orase din Europa si America i-a tras de par pe rusi si au devenit conducatorii acelui enorm imperiu.

Toti astia fiind evrei, ca si cei cu banii:

Documentarul „THE MONEY MASTERS” (1996) si o analiza a sa / Cine stapaneste bancile si ce fac ei cu banii …

Cei cu banii finantand si revolutia bolsevica din Rusia:

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

Din nefericire insa, la acea vreme ciuma revolutiei bolsevice n-a cuprins doar Rusia, ci si multe din tarile europene, precum:

Stiati ca in 1919, in Germania, a existat REPUBLICA SOVIETICA BAVARIA (Munchen)? Printre reforme: DISPARITIA BANILOR CASH / Conducatori: EVREI. Ce rol a jucat … ADOLF HITLER?

Iata ce putem citi la http://ro.wikipedia.org/wiki/Interven%C8%9Bia_anticomunist%C4%83_a_armatei_rom%C3%A2ne_%C3%AEn_Ungaria:

 

La 21 martie 1919, puterea în Ungaria a fost preluată de comuniștii conduși de Béla Kun. Forțele comuniste maghiare au atacat atât noul stat Cehoslovacia, cât și trupele române din Transilvania, în speranța de a ocupa Transilvania. La 11 decembrie 1918 s-a creat Comandamentul trupelor din Transilvania, comandant de corp fiind numit generalul Traian Moșoiu, iar ulterior generalul Gheorghe Mărdărescu.

La 4 august 1919 armata română a intrat în Budapesta sub comanda generalului Gheorghe Mărdărescu, alți generali ai armatei fiind Demetrescu, Holban, Traian Moșoiu și locotenent-colonelul Ion Antonescu. A fost cucerită capitala, BudapestaBéla Kun a demisionat și regimul comunist a fost înlăturat. La 14 noiembrie 1919, armata română a părăsit Budapesta, care a rămas sub conducerea armatei naționale ungare. La 16 noiembrie 1919Horthy a intrat în Budapesta și și-a stabilit centrul comandamentului la hotelul Gellért.

La 25 februarie 1920, armata română a părăsit teritoriul Ungariei la cererea Antantei.

 

Cititi va rog si:

Pe 4 august s-au împlinit 95 de ani de la eliberarea Budapestei de către Armata Română

Bela Kun a fost evreu:

http://en.wikipedia.org/wiki/B%C3%A9la_Kun

Cititi va rog si:

EXECUȚIA Țarului Nicolae al II-lea, a familiei și a slujitorilor – CRIMĂ RITUALICĂ EVREIASCĂ

 

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Scrie un comentariu