X

TAROM și-a șters de pe facebook o ofertă considerată ,,SEXISTĂ”, la presiunile transexualilor

de null
http://www.cotidianul.ro/images/stiri/0610/1276783046tarom.jpg

Compania naţională de transport aerian Tarom a „dat-o în bară” cu o ofertă prin care spera să atragă mai mulţi clienţi. Operatorul a postat pe pagina de Facebook un mesaj care a fost considerat de utilizatori sexist, astfel că ulterior l-a şters.

Susţinem călătoriile în familie! Pe rutele Iaşi-Luton şi Bucureşti-Londra (LHR), dacă soţul plăteşte, soţia şi copiii beneficiază de o reducere de 50% din tarif. Perioada de călătorie este până la 31 octombrie. Vă aşteptăm cu drag!”, a fost mesajul postat pe Facebook de companie.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Reacţiile negative nu au întârziat să apară.

„Şi dacă plăteşte soţia? Îi cereţi o procură din partea soţului? O ofertă mai apropiată de timpurile actuale nu aţi găsit?”, s-a întrebat o utilizatoare.

„Întrebare, Tarom: de ce soţul plăteşte? Unul din membrii familiei, nu? Dacă vin cupluri care ies din tiparele standard, gen soţie transgender (bărbat-spre-femeie) cu soţie cisgender (femeie biologică). Întreb, că noi suntem un asemenea caz (eu şi soţia). Edit: dacă ne prezentăm două femei la ghişeu şi eu am actele vechi de bărbat, trebuie să va prezint şi certificatul de căsătorie? Întreb serios. E deranjant modul vostru de exprimare”, a scris o alta.

Un alt utilizator a scris:

„Vedeţi, băi Tarom, de-asta va mănâncă pe voi falimentul. Aşteptaţi să călătorească doar «familia» în care plăteşte doar bărbatul. Ca şi când femeia şi copiii sunt de rangul doi. Ar trebui să şi inventaţi o clasă sub-economică pentru ne-bărbaţi. Doar bărbaţii albi sau şi imigranţii? Doar etnicii români? Doar ortodocşii? Doar cu verighetă sau fără? Ştiţi, statistic, cei mai mulţi tradiţionalişti trăiesc în sărăcie, deci nu merg cu avionul. Ştiţi cine merge, totuşi, cu avionul? Familiile moderne – părinţi singuri, părinţi divorţaţi, copii crescuţi de fraţii mai mari, copii cu bunici ai căror părinţi sunt plecaţi la muncă şi alţii asemenea. Aah, nu ştiaţi? Păi poate pentru că nu merg cu Tarom. De unde şi securea falimentului”.

„TAROM dacă vreau să călătoresc pe această ruta împreună cu partenerul meu (familie formată din persoane de acelaşi sex) beneficiem de ofertă? Ori este dedicată doar familiilor heterosexual-tradiţionale?”, s-a întrebat altul.

Astfel de mesaje au continuat pe Facebook, fără un răspuns din partea companiei.

În schimb, Tarom a decis să şteargă postarea, fără să răspundă la mesajele ulterioare publicate la alte postări.

„Tarom susţine familia tradiţională că doar deh, de zeci de ani, şi ei sunt o familie (vă amintiţi că 40% dintre angajaţi sunt rude)! Compania naţională, deci tradiţională, a lansat azi super-oferta «Plăteşte soţul, ai discount! Nu plăteşte el, n-ai!» Promoţia a dispărut între timp… de tot! Poate era cu steluţa *în limita stocului disponibil şi s-a epuizat rapid semn că familiile tradiţionale sunt la putere şi au cardul gros gata de cumpărat bilete de avion… la Tarom, aflat pe pierderi… tot tradiţional!”, a scris un utilizator după ce compania şi-a şters mesajul.

http://adevarul.ro/assets//adevarul.ro/MRImage/2017/08/01/5980eaf15ab6550cb8ac7bbc/orig.jpg

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Si iata cum un lucru bun e demolat de imbecilii corecti politic.
    Despre ce era vorba? Despre o oferta pentru familiile compuse din tata, mama si copii. Da, oferta nu era adresata si familiilor monoparentale, dar e strict un caz de discriminare pozitiva. Si tot discriminare pozitiva ar fi fost, de exemplu, o oferta adresata doamnelor in cursul lunii martie. Dar probabil ca si atunci ar fi sarit ca arsi “muieroii” cu voce masculina si piept siliconat.
    Revin la oferta. Oferta era adresata familiilor compuse din tata, mama si copii, iar sotul platea biletul intreg, ca un cavaler (uitasem, UE n-are nevoie de barbati, ci doar de fatalai, ca sa ne incalece mai usor islamistii), iar ceilalti membri ai familiei (sotia si copiii) ar fi platit jumatate.
    Cred ca e clar pentru cei mai multi dintre noi ca anormalitatea din tara asta nu mai poate fi tolerata.

  2. Titlurile din media slugarnica sunt niste aberatii: “TAROM a revoltat internautii”. Care internauti? Cei 0,00…01% dezorientati, spalati pe creier si ticalosi? “O oferta controversata” – in mintea lor, normalitatea a devenit un lucru controversat.

    Alta porcarie – “Compania Tarom discrimineaza inca o data si propune o oferta rezervata doar familiilor “traditionale”. Ce facem in legatura cu asta?”

  3. Mă întreb dacă acele replici LGBTetc. aparţin, într-adevăr, persoanelor cu statul precizat în comentarii, sau reprezintă un prilej folosit de postaci (de prin ACCEPT sau alte ONG-uri plătite implementeze în conştiinţa românilor ca anormalitatea e normală) de a induce ideea falsă că în România sunt mulţi LGBTetc. şi că ei trebuie să fie luaţi în seamă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button