X

Oficial: MIRCEA LUCESCU preia naţionala TURCIEI. Becali: „E regretabil şi ruşinos“

de null
Mircea Lucescu FOTO Getty Images

Tehnicianul Mircea Lucescu este noul selecţioner al Turciei, el urmând să semneze un contract pe doi ani, cu opţiune pentru încă unul. Lucescu va fi prezentat oficial vineri, a anunţat Federaţia Turcă de Fotbal (TFF).

“Consiliul Director al TFF a ajuns la un acord cu Mircea Lucescu pentru preluarea postului de selecţioner pe 2+1 ani. Ceremonia de semnare a contractului va avea loc vineri, 4 august, la ora 14.30, la baza Hasan Dogan a echipelor naţionale”, este anunţul TFF.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Presa turcă notează că salariul românului va fi de 2,5 milioane de euro/an.

Mai mulţi oameni de fotbal din ţară spun că e regretabil faptul că Lucescu a preluat naţionala Turciei în loc să fie ofertat de Federaţia Română de Fotbal. Printre ei, şi Gigi Becali, patronul FCSB:

“Din punctul meu de vedere, FRF e de vină. Este regretabil şi ruşinos. Avem unul dintre cei mai mari antrenori ai lumii şi, în loc să-l luăm la naţională, el pleacă în Turcia!

El venea pe o ofertă mai mică. Este ruşinos! Asta e ţara noastră. Ăştia suntem noi.

După ce îi punem în funcţie, se cred stăpâni. Cei de la FRF au o legătură de corupţie cu Daum. De corupţie. E opinia mea. Nu se poate. Îl ai pe Lucescu şi nu-l aduci. Te duceai la Daum şi îi ziceai «Câte luni de contract mai ai? 3 luni? Ia banii şi du-te»”, a spus Becali la TV Digi Sport.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button