X

Un MASON va prealua o ÎNALTĂ functie la RATB. Trecutul său dă FIORI

de null
Gabriel Oltean – mason-maestru al Marii Loje Naționale a României

Gabriel Oltean este fostul director executiv al Forte Asigurări. De asemenea, el este mason. Trecutul său umbreşte companiile pentru care a lucrat.

 Gabriel Oltean este un mason care face partea din Marea Lojă. Compania de asigurări unde a fost director executiv a dat faliment la scurt timp după ce acesta a plecat.
http://static3.evz.ro/image-original-605-388/cache/2017-08/mason-465×390.jpg
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Acum, el a fost angajat la Regia Autonomă de Transport București (RATB) pentru a coordona trecerea regiei la statutul de societate comercială. El va coordona toate activitățile non-tehnice, comerciale și de suport ale RATB. Oltean și-a început cariera în mediul financiar la Banca Internațională a Religiilor, de unde a plecat cu câteva luni înainte de falimentul instituției, și a lucrat și la Grup AS, firmă de asigurări intrată de asemenea în faliment. În dreptul numelui său apare, public, și calitatea de maestru al Marii Loje Naționale a României, scrie profit.ro.

După anul 1990, acesta a stat pe poziţia de şef de secţie la Uniunea Tineretului Comunist Hunedoara.

Între 1998 și 1999, a ocupat, concomitent cu poziția de la BIR, și funcția de vicepreședinte la Banca Populară Concordia. Și aceasta din urmă a ajuns în faliment, în contextul prăbușirii sistemului financiar la începutul anilor 2000.

Din 2000 și până în 2015, cu excepția unei scurte perioade în care a fost șef al Corpului de Control la Prefectura Hunedoara, Oltean a lucrat doar în asigurări.

Oltean consideră că principalul său atu, care îl recomandă și pentru postul de la RATB, este cunoașterea foarte bună a principiilor guvernanței corporative, având în vedere că le-a aplicat în lunga perioadă în care a lucrat în companii din asigurări.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Zici că-i MĂCELAR!

    Eu, nu știu…chiar dacă masoneria de orice fel…albastră, gri, reprezintă același DRAC CĂRUIA SE ÎNCHINĂ…ARHITECTUL UNIVERSULUI = LUCIFER!

    De ce nu-și trec în CV-ul lor, ȘI faptul că sunt masoni, ca să ȘTIE lumea pe cine votează, nu?
    Dar noooo…..e pus câte unul la costum, dar în spate…are LEGIUNI DE NETREBNICI, TICĂLOȘI, MASONI, ATEI, PRO-LGBT, ETC….

    Una peste alta…asta nu înțelege lumea NEAM!
    Că, în spatele unui personaj ”plăcut” care-i hipnotizează, îi vrăjește la TV, stă o armată de neica-nimeni care a alimentat/alimentează cu BANI MURDARI, CU PREȚ DE SÂNGE DE ROMÂN….GANGSTERII DE POLITICIENI!

    ROMÂNIA, TREZEȘTE-TE!
    N-AU CE CĂUTA MASONII ÎN FUNCȚII DE CONDUCERE DE NICIUN FEL!
    Chiar dacă au dat lege de intrare în ”legalitate”, dpdv religios, ANATEMA DATĂ MASONERIEI DE BISERICĂ NU S-A RIDICAT DE LA 1937!

  2. Snitele … din crestini marturisitori, stiti, nu ? Vai de spoiala aia de primarita asa-zis crestina ! Ce realizari fac masonii prin ea si cu ea, ma nauceste !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button