TUDOSE insistă să CONDAMNE el copiii la efectele mortale ale vaccinurilor. Mâine are de gând să adopte legea vaccinării obligatorii

aug. 2, 2017 103130 18 http://bit.ly/2H7wG9n

Într-un interviu pentru Agerpress., prim-ministrul României însistă pe obligativitatea vaccinării, sfidând toate drepturile omului, cât și ale pacientului care are libertatea de a-și da consimțământul pentru un tratament medical.

Reporter: Ați spus că în prezent condițiile din România ar impune vaccinarea obligatorie, dar legislația o impune?

 

Mihai Tudose: Sunt țări care încearcă exact același lucru acum, să impună vaccinarea obligatorie. Cred că în momentul în care epuizăm tot ce se poate pe partea bună, cu binele, de conștientizare a populației despre riscurile pe care le are copilul nevaccinat — (n.r. părintele) care-și condamnă practic copilul la suferință și nu numai copilul, chiar și comunitatea din care face parte. Statul e dator să intervină. Fiindcă nu copilul a decis, decide altcineva pentru copil. Și apoi, el trebuie să-și asume greșeala părinților? Deci, dacă statul protejează și intervine peste părinți atunci când el este prost tratat de o gripă sau de altceva, iertați-mă, aici chiar va trebui să fim mult mai activi.

Reporter: Când va fi adoptată în Guvern legea vaccinării?
Mihai Tudose: S-ar putea chiar joi, dacă are toate avizele și toți ceilalți colegi — fiindcă are și componentă juridică — sunt de acord, o vom promova joi.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
18 Comentarii la “TUDOSE insistă să CONDAMNE el copiii la efectele mortale ale vaccinurilor. Mâine are de gând să adopte legea vaccinării obligatorii”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Ionut
  # 2 august 2017 at 11:58

  Auzi, mai, nea Tudose, matale cate vaccinuri ai facut? Si de cine erau produse? Cumva de GSK?
  Nu vrei mai bine sa faci matale un antirabic si sa stai potolit?

  • Magda
   # 2 august 2017 at 12:28

   Lasă-l!
   E klingonian, e de pe altă planetă!
   Uite,cineva care-l cunoaște:

   https://metincerchezblog.blogspot.ro/2017/07/de-ce-le-e-frica-patronilor-de-hoteluri.html

   De ce le e frica patronilor de hoteluri si restaurante de DNA si OPC- gen Murad Phonenicia ?De ce ii aparae pe mafioti primul ministru sinistru Mihail Tudose?Primste si el un apartament ca Mircea Geoana si Calin Popescu Tariceanu de la arab?

   ”Imi venea sa vomit cind mafiotul prim minstru Mihail Tudose lua apararea impreuna cu arabul de la Phoenicia escrocilor mafioti patroni de hoteluri si reastaurante de pe litoral care iti ofera carne stricata si saltele cu paduchi la 5 stele cite are si hotelul sau.

   Daca esti curat si mai ai si -sanchi-hotel de 5 stele cu clientela de seama PSD(Liviu Dragnea si Tudose si Dobre si FII) de ce tie frica de Protectia Consumatorului?

   Devenit patron la Spring Time a luat-pe spaga?-spatiu comercial in Gara de Nord -cu ajutorul lui Traian Basescu ministrul Transporturilor PD?-,apoi a luat moca hotelurile Perla -de la seful Garzii Financiare Constanta(de parca il avea mostenire de la ma sa)si Majestic din Mamaia,acolo unde veneau-asociatii sai-unul terorist PKK Keser Fatih si Sedat P si Sabit Danis …SRI cica dormea.

   Ce nu stiti este ca Murad Ahmed patronul a dat moca -?-un apartament la mare lui Mircea Geoana si unul lui Calin Popescu Tariceanu dar DNA tace!….De ce va e frica de DNA si OPC daca sunteti curati-caci de SRI m am lamurit-dai spaga si gata?

   • Sfârșitul Veacului
    # 3 august 2017 at 12:02

    Apocalipsa conține următoarea proorocie cu privire la Babilon (un sistem politico-religios care se luptă împotriva lui Dumnezeu):

    ”19 Şi îşi aruncau ţărână în cap, plângeau, se tânguiau, ţipau şi ziceau: ‘Vai! Vai! Cetatea cea mare, al cărei belşug de scumpeturi a îmbogăţit pe toţi cei ce aveau corăbii pe mare, într-o clipă a fost prefăcută într-un pustiu!’
    20 Bucură-te de ea, cerule! Bucuraţi-vă şi voi, sfinţilor, apostolilor şi prorocilor! Pentru că Dumnezeu v-a făcut dreptate şi a judecat-o.”
    21 Atunci, un înger puternic a ridicat de jos o piatră ca o mare piatră de moară, a aruncat-o în mare şi a zis: „Cu aşa repeziciune va fi aruncat Babilonul, cetatea cea mare, şi nu va mai fi găsit!
    22 Şi nu se va mai auzi în tine nici sunet de alăute, nici cântece din instrumente, nici cântători din fluiere, nici cântători din trâmbiţe; nu se va mai găsi la tine niciun meşter în vreun meşteşug oarecare. Nu se va mai auzi în tine vuietul morii.
    23 Lumina lămpii nu va mai lumina în tine şi nu se va mai auzi în tine glasul mirelui şi al miresei, pentru că negustorii tăi erau mai-marii pământului, pentru că toate neamurile au fost amăgite de VRĂJITORIA ta
    24 şi pentru că acolo a fost găsit sângele prorocilor şi al sfinţilor şi al tuturor celor ce au fost înjunghiaţi pe pământ.” Apoc. 18:19-24

    Cuvântul în greacă care a fost tradus în română prin ”vrăjitorie” este ”farmakeia”. Cuvânt din care provine cuvântul românesc ”farmacia”.

    Cum se traduce acest cuvânt:
    1. the use or the administering of drugs (utilizarea sau administrarea medicamentelor/drogurilor)
    2. poisoning (otrăvire)
    3. sorcery, magical arts, often found in connection with idolatry and fostered by it (vrăjitorie, arte magice, de multe ori în conexiune cu idolatria sau cultivată de către aceasta)
    4. metaph. the deceptions and seductions of idolatry (sens metaforic: amăgirile și seducțiile idolatriei).
    Biblia ne preîntâmpină deci că, în zilele din urmă (de care se pare că suntem tot mai aproape și mai aproape) se va ridica pe pământ un sistem farmaceutic mamut, care își va desfășura activitatea pe tot mapamondul, pe care Satana (cel care se află în spatele Babilonului) îl va folosi pentru AMĂGIREA TUTUROR NEAMURILOR.
    Nu se întâmpină acest lucru chiar în fața propriilor noștri ochi?! Cine însă are ochi ca să vadă?! Orbii nu ochi ca să vadă, urechi ca să audă și nici inimă ca să simtă.

 2. Magda
  # 2 august 2017 at 12:30

  Admini….:))))

  Foarte bună alăturarea….

 3. dante
  # 2 august 2017 at 14:16

  Se grabeste tare prim sinistru Romaniei, oare de ce? Ca nu cumva sa se destepte si mai multa lume din acest cosmar si sa fie el cu un pas inaintea opozantilor. Ce e in mina nu-i minciuna, iar ordinul masonic primit trebuie executat.
  Zice omul negru „… Cred că în momentul în care epuizăm tot ce se poate pe partea bună, cu binele, de conștientizare a populației despre riscurile pe care le are copilul nevaccinat — (n.r. părintele) care-și condamnă practic copilul la suferință și nu numai copilul, chiar și comunitatea din care face parte. Statul e dator să intervină….”
  Ce ai epuizat stimabile, ai tinut tu vreo dezbatere publica de cind ai fost numit? Tot ceea ce ai facut pina acuma nu a fost decit sa vii la TV si sa bati cu pantoful in masa ca si cind tara este gradina lu’ mata. Am din ce in ce mai mare convingerea ca singurul tau scop ca prim sinistru nu este altul decit obligativitatea vaccinarii, dupa care o sa ti se dea a treia cizma in fund. Nu trece o zi fara sa aduci modifcari la aberatia ta de lege stalinista.
  Cica sa nu fie primiti la scoala de stat copiii nevaccinati pentru ca ar fi nu stiu ce pericol de epidemie, dar stimabile, la mare, cind merg zeci de mii de copii si se balacesc impreuna, nu e mai contagios decit la scoala, acolo de ce nu e epidemie? Raspunsul e simplu, pentru ca epidemia este doar la TV si in capul acestui om negru.
  Iar ceea ce vrei tu sa eradichezi este banalul pojar, pe care l-ai facut cind erai mic pe cale naturala, si n-ai murit, ca daca mureai, scapam de tine.
  Ne vom bate foarte tare minjitule, pentru ca ne ataci char fiinta noastra, ai trecut deja granita.

  Doamne ajuta!

 4. Legile lui Noe
  # 2 august 2017 at 16:27

  asa zisele legi ale lui Noe vor fi baza religioasa a religiei unice talmudice. pana si iezuitul mason ocultist papa Francisc de la Roma a declarat ca acestea sunt legile de baza ale omenirii.
  http://tapnewswire.com/2017/07/jewish-noahide-laws-passed-by-congress-are-for-beheading-of-christians/

 5. rose
  # 2 august 2017 at 17:17

  astia sunt insetati de sange, de sacrificii, vor sa batjocoreasca si sa disctruga si culmea……s-au pornit tocmai pe copilasi. Va dati seama cata mizerie si spurcaciune e la mijloc daca insista ei atat de mult, TURBEAZA.
  Lasa, le-om trece toate cu ajutorul lui DUMNEZEU pentru numele si jertfa FIULUI SA IUBIT IISUS HRISTOS CEL IN SFANTA TREIME SLAVIT, iar ei……..ce vorbesti frate, astia vor mosteni pamantul, pamantul asta minunat care va arde din temelii de nu va mai ramane nici scumul din el si din ei.

 6. rose
  # 2 august 2017 at 17:34

  …iar ortodocsilor le zic sa vina acum unu, macar unu si sa mai spuna ca se mantuiesc copilasii ca sunt nevinovati, sa indrazneasca sa mai spuna ca lucreaza ICONOMIA in biserica apostata.
  Asta e ultima picatura si pe asta DUMNEZEU NU O MAI RABDA. S-a umplut paharul si mania lui Dumnezeu incepe sa se verse. Poporul A CAZUT DIN CREDINTA, in afara de toata mocirla in care SE LAFAIE, si asta e consecinta mocirlei. Si e doar inceputul. Ne temem ca vaccinul ii va afecta dpdv duhovnicesc, pai copiii astia sunt distrusi sufleteteste deja, ce era mai rau deja s-a petrecut, si sunt distrusi la proprii lor parinti, de cei care, ei insisi sunt mult mai distrusi, de cei care ii duc, daca ii duc, si ii indoapa SPRE OSANDA cu tainele ERETICILOR, ca ei nu stiu si nici nu e datoria lor sa stie NIMIC din ce se petrece in CREDINTA lor.
  Deci …..pt ce ne ambalam???
  Pentru cei Constienti, DUMNEZEU sa va, ii acopere cu acoperamantul aripilor LUI cu toata puterea LUI!!!

 7. rose
  # 3 august 2017 at 7:35

  minte proasta si atat…ca tu esti cam misogin dupa nume si mai ales unele comentarii in care dai vina pe nume. Mintea unei femei nu e pentru nimic „simpla”, iar tu esti cu treaba pe aici dupa cum indemni lumea sa umble dupa „vazatori cu duhul”.
  vai de mintea aia a ta si a neamului asta care-si calca CREDINTA si BISERICA in picioare si umbla dupa vazatori…pardon clarvazatori.
  ….si la care „biserica” ai fost? La aia unde esti antiecumenista cu vorba si ecumenista CU FAPTA?
  De SFINTI nu te mai intreb ca AI MINTEA SIMPLA ,,,,si oricum ti-ai gasit” unul”.

 8. rose
  # 3 august 2017 at 7:51

  baiete esti dus cu pluta rau de tot :”Biserica din Capul Unghiului, „pe care o stapanesc :”Sfintii”, si vrei sa zica lumea „las-o bre ca are mintea simpla”

  PIATRA din capul unghiului este HRISTOS, si pe EL NU-L STAPANESTE nimeni, dementule, tu ai vrut sa zici dupa mintea aia a voastra, ca „sfintii vostri”iIL stapanesc pe HRISTOS si BISERICA LUI, vai mama voastra cu CINE va jucati voi. Daca noi suntem neputinciosi aveti impresia ca va jucati cu FOCUL, voi, viermi slinosi ce sunteti in fata PIETREI DIN CAPUL UNGHIULUI.
  VAI DE MINTEA ta, ii facusi pe dusmanii lui Hristos „sfinti”, si vezi de treaba ca nu stapanesc ei nimic, ASTA VA ARDE PE voi, CA ADEVARATA BISERICA SUPRAVIETUIESTE SI VA SUPRAVIETUI PANA LA SFARSIT.

 9. rose
  # 3 august 2017 at 8:00

  si DA, copiii platesc pentru pacatele parintilor si, opiii ereticilor care zac si nesimtire si se leapada DE BUNE VOIE SI NESILITI DE NIMENI, de BISERICA LUI HRISTOS, NU SE MANTUIESC.

 10. Paul222
  # 3 august 2017 at 9:38

  Oameni buni, stiati ca s-a dovedit ca Infanrix, vaccinul HEXAVALENT ce este in Calendarul National de Vaccinare, a cauzat nu doar autism si alte afectiuni grave ci si 22 de decese? Daca puteti, faceti solicitari oficiale Ministerului Sanatatii de ce un astfel de vaccin inca este in Calendarul National si pe lista viitoarelor obligatorii????

  Decizie judecătorească: Vaccinul produs de firma Glaxo provoaca autism! Vaccinul „Infanrix Hexa”, este un vaccin hexavalent, administrat in primul an de viata, care „protejează” de poliomielita, difterie, tetanos, hepatita B, tusea convulsiva, haemophilius

  Raport Secret cu Efectelor Adverse al Vaccinului Hexavalent Infanrix al firmei GSK. Justiția Italiană i-a obligat să facă public Raportul după ce unii copii s-au îmbolnăvit de autism. Raportul indică 22 morți în urma vaccinării între 2009 și 2011

 11. anonim
  # 3 august 2017 at 10:46

  Statul roman in opinia lui Tudose va fi mai activ. Aaaa, o sa va confiste copiii pentru a fi dati in plasament! Foarte bine! Sa traiti si voi prin ce am trecut eu! Si am fost ,,confiscat”!

 12. anonim
  # 3 august 2017 at 10:51

  In tara asta dementa e o traditie. Poti sa fii un cobai si sa nu stii! Poti sa traiesti o viata de cobai inconjurat de lupi moralisti si hiene si nimeni sa nu stie! Confiscarea copiilor in Romania e o traditie si actele de politie politica pe copiii e o traditie din comunism si perfectionata in capitalismul ,,original”! De aici scapa cine poate dar pentru linistea voastra si in blaturile mai marilor totul se acopera. Foarte bine! Uitati-va bine, lupilor moralisti! Copiii vostrii vor ajunge ca mine in mod legal!

 13. rose
  # 3 august 2017 at 18:40

  minte creata si vicleana. sterge-ti spumele si hulele!
  „sfintii” care „stapanesc” „Biserica din Capul Unghiului” si prin care „lucreaza inca harul”, sunt minciuno ierarhii bor, deci daca aia IL stapanesc pe HRISTOS……
  CAND te OPRESTI DIN TREMURAT SI SPUMEGAT, sa stii ca a fost degeaba CRIZA, pentru ca cine a avut ochi de vazut si urechi de auzit, a vazut si-a auzit asa ca….
  de fapt ia si spumega in continuare ca nu depinde de tine………
  ……si VAI de cel pe care va cadea PIATRA DIN CAPUL UNGHIULUI…………

 14. rose
  # 3 august 2017 at 19:15

  minciuno ierarhii bor, aia prin care lucreaza „dragostea de oameni, jertfa, (ei se jertfesc ca sunt scosi la inaintare si acuzati de popor asa ca va dati seama pentru ce sunt ei „sfinti”) nu sunt si nu vor fi vreodata sfintii Lui HRISTOS. ei sunt sfintii vrajmasilor lui Hristos, ei insisi vrajmasi declarati prin fapte, prin semnatura si verbal deci intelegem reactia de „epilepsie”……
  Fratilor, astia pe athenagosras, meletie, vekkos si toti vrajmasii lui Hristos care au sapat BISERICA, ii considera sfinti, asta pentru cine nu stia, mai ales pe vekkos pentru cati SFINTI a ucis…….

 15. rose
  # 3 august 2017 at 19:27

  si ca o paranteza acum am inteles de ce ii protejeaza astia atat pe musulmani, tocmai pentru ca oricine IL batjocoreste pe HRISTOS, BISERICA LUI , si mai ales II UCIDE pe crestini, este pentru ei., nici mai mult nici mai putin decat sfant.

 16. eu
  # 4 august 2017 at 9:54

  OK, mai bine lasati i sa crape si apoi sa va bociti ca nu a facu nimic statul pt voi

Scrie un comentariu

Scroll Up