Sistemul vrea NOI VICTIME: Un nou Charlie Gard? Medicii din MAREA BRITANIE vor acum să-l UCIDĂ și pe ALFIE EVANS

aug. 2, 2017 13369 1 http://bit.ly/2qIq3Pz

O altă familie din Marea Britanie se luptă să-i împiedice pe medici să-l lipsească forțat pe copilul lor bolnav de suportul medical care îl ține în viață. Din relatările The Mirror.:

Suporterii lui Charlie Gard se reunesc acum în jurul familiei unui băiat bolnav sever, părinții lui confruntându-se într-o bătălie cu medicii pentru a-l ține în viață.

Micuțul Alfie Evans este tratat la Spitalul de Copii Alder Hey din Liverpool și suferă de o o boală rară necunoscută pentru care se încearcă găsirea unui diagnostic.

Familia micuțului de 14 luni speră să găsească un tratament de pionierat pentru băiețelul lor în străinătate.

Alfie este în comă în secția de îngrijire intensivă a spitalului din decembrie anul trecut și suferă convulsii regulate.

Ca și în cazul lui Charlie Gard, medicii au avertizat că ar putea fi nevoiți să acționeze în instanță, deoarece Tom nu-i va lăsa să oprească aparatele care îl țin în viață pe Alfie.

E o situație inversă: Spre deosebire de cazul lui Charlie Gard, nu există niciun diagnostic ferm. De ce medicii ar încerca să-i forțeze pe copii să renunțe la susținerea vieții atunci când nu au reușit să determine cauza handicapului lor cognitiv?

Dar realizați că, la fel ca în toate cazurile de „îngrijire inutilă”, tratamentul este nedorit de către medici deoarece funcționează. Prin urmare, nu tratamentul, ci viața lui Alfie va fi declarată inutilă dacă instanțele au fabricat un alt „Charlie Gard”.

Cel puțin 6 spitale din SUA ar putea fi dispuse să ofere îngrijire alternativă pentru Alfie:

Taăl și mama lui Alfie, Tom și, Kate James, nu s-au confruntat încă cu o bătălie în instanță și sunt plini de speranțe că nu se va ajunge la asta după ce mai mult de o duzină de spitale americane au spus că ar putea să-i ajute.

Tom a spus: „Pledăm pentru ajutor de oriunde. Am luat legătura cu o mulțime de spitale și am primit un răspuns deosebit de încurajator de la un spital din Miami, care a primit detaliile cazului lui Alfie.

Sperăm că zarva internațională asupra cazului lui Charlie va îngreuna autoritățile, în cazul lui Alfie, în încercarea de a impune unui alt „pacient inutil” să moară mai bine mai devreme decât mai târziu.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “Sistemul vrea NOI VICTIME: Un nou Charlie Gard? Medicii din MAREA BRITANIE vor acum să-l UCIDĂ și pe ALFIE EVANS”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. el
  # 4 august 2017 at 0:12

  saracii copii , din parinti eretici si morti NEBOTEZATI sunt la iad !

  si asta e MAI GRAV decat ca parintii lor au pierdut lupta pentru viata lor animalica/biologica…

  „aviz amatorilor” din tari proaspat APOSTATE de la Ortodoxie, FARA Hristos in Dreapta Credinta NIMENI NU VA PUTEA sa apere nici neamul , nici copii lui de carne FARA Dreapta Credinta !!!!

  Mantuirea si APARAREA de TOATE URGIIILE lumesti si duhovnicesti e DOAR HRISTOS … dar IN DREAPTA CREDINTA ca NU primeste Dumnezeu alti inchinatori/fii decat pe cei IN DUH si IN ADEVAR !

Scrie un comentariu

Scroll Up