LUDOVIC ORBAN (presedinte PNL) sustine VACCINAREA OBLIGATORIE

Aug 2, 2017 5504 5 goo.gl/o8sq8z

Foto: http://www.romaniatv.net/ludovic-orban-pledez-in-favoarea-vaccinarii-obligatorii_368967.html

Ministrul Sănătăţii salută faptul că preşedintele liberal Ludovic Orban a declarat că susţine vaccinarea obligatorie. Florian Bodog spune că, în aceste condiţii, este încrezător că proiectul de lege va trece fără tergiversări. Declaraţiile policienilor în ceea ce priveşte obligativitatea vaccinării copiilor au reaprins disputa între taberele pro şi contra imunizare.

 

Ludovic Orban a declarat că susţine vaccinarea obligatorie şi a adăugat că ministrul Sănătăţii şi Guvernul au datoria să asigure stocurile necesare pentru imunizarea copiilor:

„Nu sunt medic, nu pot emite o opinie profesională, dar evident că pledez în favoarea vaccinării obligatorii”.

Florian Bodog:

„Salut decizia anunţată astăzi de preşedintele PNL, Ludovic Orban, privind susţinerea proiectului de lege privind vaccinarea obligatorie. Este o dovadă de responsabilitate şi de maturitate pe care mă bucur să o văd la liderii actualei Opoziţii. Este foarte bine pentru societatea noastră că ne îndreptăm spre un consens al tuturor forţelor politice privind vaccinarea.”

Ministrul Sănătăţii se arată încrezător că proiectul de lege va fi aprobat rapid de Parlament. Florian Bodog susţine obligativitatea vaccinării şi ca medic şi ca părinte.

Ştirile TVR au prezentat, în exclusivitate, proiectul de lege a vaccinării întocmit de Ministerul Sănătăţii, care a instituit amenzi de până la 10 mii de lei pentru părinţii care refuză să îşi vaccineze copiii. În plus, Protecţia Copilului se poate sesiza pentru neglijare medicală. Acest pasaj a intrigat-o pe actriţa Ani Creţu, care a scris o scrisoare, devenită virală pe internet, prin care le declară război guvernanţilor.

Ani Creţu:

„Va decad EU din funcţia de Premier al ţării MELE! Primul ministru NU poate confisca o fiinţă umană, căci fiinţa umană este liberă. Primul ministru NU are dreptul să se pronunţe în privinţa mea ca părinte, întrucât el nu este abilitat să vorbească despre asta. Primul ministru are obligaţii, şi NU drepturi”.

Actriţa spune că regretă faptul că şi-a vaccinat copilul, care a dezvoltat alergii după ce a fost imunizat. Sunt şi medici care cred că Legea vaccinării ar fi trebuit să conţină şi obligativitatea efectuării unor teste copiilor, înainte de administrarea vaccinului.

În România, peste 200.000 de copii nu sunt imunizaţi, în condiţiile în care 32 de copii au murit de rujeolă şi peste 8.000 s-au îmbolnăvit.

Ți-a plăcut acest articol? Te rugăm să ne susții, făcând o mică donație pentru menținerea acestui portal.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
5 Comentarii la “LUDOVIC ORBAN (presedinte PNL) sustine VACCINAREA OBLIGATORIE”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 2 august 2017 at 14:16

  Alt idiot

 2. # 2 august 2017 at 15:35

  Agenda 2030 .normal ca sustine altfel nu ar fi liderul pnl.nu văd un politician roman care sa se opuna.daca scapă vreunul probabil moare (vadim)romania si romanii sunt pe post de cobai ,teren de experimentare de cateva decenii.in mod clar se lucreaza la tehnologii de tip mind control,harp experimente cu diferite virusuri in concluzie vaccinarea obligatorie va fi un urmator pas inainte de prezentarea succesului in fata europei si lumii.promotor de succes ,dobitocul de prim ministru

 3. # 2 august 2017 at 15:48

  Normal..toti politicienii apara dogma vaccinarii obligatorii!!! Nu e nici un politician contra?

 4. Magda
  # 3 august 2017 at 14:12

  Un bețivan și-un ORDINAR….ca toți politicienii!

 5. Magda
  # 3 august 2017 at 14:13

  Am înțeles că a fost în rându-ntâi la concertul răspopitului Pomohaci!

Scrie un comentariu

0 0 0 0