X

Raed Arafat despre un medic anti-vaccin: “Eu, să fiu preşedintele Colegiului, mâine l-aş scoate din Colegiu”

de null

„Rujeola de anul ăsta e o epidemie care se transmite mediatic, sunt vânători de morți și vânători de bubițe în România, copiii care au murit nu au murit de rujeolă”. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Este doar unul din mesajele anti-vaccinare ale medicului din Suceava, postat pe o reţea de socializare. Pledoaria lui a stîrnit imediat reacţia mai-marilor din sănătate. Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă crede că doctorii care-i sfătuiesc pe părinţi să nu-şi imunizeze copiii ar trebui aspru pedepsiţi.

„Una e să spui punctul tău de vedere colegilor şi tu nu vrei să te vaccinezi, ok, alta este să ieşi şi să spui: sunt medic şi vă sfătuiesc să nu vă vaccinaţi, când nu ai nimic ştiinţific care să te sprijine, vii cu nişte dovezi false care sunt demontabile imediat. Eu, să fiu preşedintele Colegiului, mâine l-aş scoate din Colegiu ”, a spus Raed Arafat la Digi24.

Preşedintele Colegiului Medicilor Stomatologi Suceava este, însă, de altă părere.

Opinia colegului meu e opinia colegului meu. E dreptul lui. A încălcat… poate codul etic, dar nici într-un caz n-a făcut o faptă care să ducă la ridicarea dreptului de liberă practică”, spune Dan Gospodaru, preşedintele Colegiului Medicilor Stomatologi, Suceava.

Medicul sucevean îşi susţine în continuare cauza și are propriile argumente.

Chiar dacă unii ar vrea ca eu să fiu sancționat pentru opiniile mele medicale, vă rog în mod politicos să îmi permiteți să mă exprim critic, dar civilizat și argumentat, față de vaccinurile utilizate azi. Câteva obiecții aș avea: adjuvanții pe bază de aluminiu din vaccinuri PRODUC boli autoimune grave. Vaccinurile conțin cantități enorme de aluminiu”, a scris medicul Mircea Pușcașu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

24 comentarii

  1. Cand am vazut articolul am crezut ca Arafat e normal la cap stiam ca e bun in domeniu. Se pare ca e cumparat omul. Nu vaccinurilor. Nu faceti asta . Credeti-ma veti muri pe capete de aceea ii reduc la tacere pe medicii care stiu adevarul . Nu fiti ca vitele la taiere . Aparati-va dreptul si familia

  2. Bine ca nu esti presedintele colegiului medicilor ,comunistule ….
    ADICA TU OBLIGI UN DOCTOR SA FIE DE ACORD CU PAREREA TA ..NUMAI PENTRU CA …ESTI PRESEDINTELE COLEGIULUI MEDICILOR ..????..

    INCET INCET ..ISI DAU TOTI ARAMA PE FATA …
    VACCINATI-VA VOI SI COPII VOSTRI ..SI NEPOTI….DE CE SA VACCINATI COPII NOSTRII…
    VOI TOTI CARE TRAITI PE SPINAREA POPORULUI ROMAN….SA SE VACIINEZE PARLAMENTARII…SI MINISTRII ..CU FAMILIILE LOR …POATE SCAPAM MAI REPEDE SI NU MAI PLATIM ,PENSII SPECIALE …..SA VA FIE RUSINE ….DOMNULE ARAFAT ….
    .

  3. Ăsta e un medic foarte bun, adus şi pus să facă treabă aşa cum trebuie, dându-i-se resursele de care are nevoie, ca să câştige simpatia publicului. Şi are ceva vechime, doar că e… ales. Are stăpâni şi va dansa cum i se cere.

  4. Sunt in joc sume colosale aici e vorba de multi bani in lanturile farmaceutice daca se dorea ceva concret si bun pentru tara asta nu inchidea institutul Cantacuzino care producea vacinuri cu putine reactii adverse ,vaccinurile de pe piata la ora actula au foarte multe rectii adverse si pot provoca o gramada de boli asta tot in interesul lanturilor mari de farmacii care sunt conduse de masonerie.Dar domnul Arafat sasi faca el intai vacinurile toate in direct pana atunci este un pupincurist.

  5. Du-te **** *** ***. Cine crezi ca îți da voie sa pui mâna pe copiii noștri? La tine in țara sa vaccinezi pe cine vrei. Nu la noi! Dacă n-ai știut,asta nu este țara ta,domnule ARAHAT.

  6. – – MAI SCARBOSULE !! ESTI UN ARAB CRIMINAL !! CARE VREI SA NENOROCESTI VIETILE COPIILOR ROMANI !! – CE ?? AI CU VIETILE COPIILOR din ROMANIA !!! – DUTE ACOLO IN PALESTINA – HEBRON – unde AI VILA si FABRICA de SAPUN !!! ai si acolo SITUATIE foarte BUNA si ai putea sa-i VACCINEZI pe COPII ARABILOR sa FIE si ei tot la fel de SANTOSI cum vrei sa fie COPII ROMANILOR !! MARS in TARA TA !!! CRIMINANULE !!!

  7. Ortodox info:Ce titlu ai pus si care este legatura dintre titlu si subiect? Se pare ca tu,nu stii ce inseamna “anti”!!! Din titlul tau ,reiese ca Arafat est anti=impotriva,ori vizionand filmuletul aflam ca este pro=de acord.Stabileste bine cele doua notiuni si mai apoi lanseaza stirea,e ca si cu semnalizarea:arati stanga si faci drepta!

    1. Doamnă, cred că ați face bine să citiți cu atenție titlul, e în limba română, totuși… Nu știu de unde reiese că Raed Arafat este anti-vaccin, atâta timp cât spune că i-ar da afară pe toți medicii (din Colegiu) care se ridică ÎMPOTRIVA vaccinării (adicătelea vrea ca toți medicii să fie PRO vaccinarea). Titlul necesită o logică de grădiniță. :)

  8. Nenea Arafat ai realizat multe lucruri pozitive pt romani. Insa se pare ca ai luat-o razna! In veac nu o sa-mi vaccinez copilul… decat daca vad cu ochii mei.live ca si mataluta cu familionul faci asta! Aviz amatorilor care mancati la rahat intruna ca vaccinul e bun!

  9. Arabule tu sa dai afara talibani tai, cap de pula ce esti, vacineaza mici vostri teroristi si sa vedem ce efecte vor avea, Dobitocule

  10. Exista vreun studiu teologic cu privire la folosirea vaccinurilor pe oameni ?
    Conform http://m.csid.ro/health/vaccinuri/clasificarea-vaccinurilor-11303980/ :
    ‘Exista doua tipuri importante de vaccinuri in functie de natura antigenului:
    viu atenuate si inactivate.’
    Eu sunt pentru fitoterapie (‘Şi Isaia a adus o turtă de smochine şi a pus-o deasupra bubei şi Iezechia s-a vindecat.’ Isaia 38, 21), chiar si medicamentele chimice de sinteza sa zicem ca sunt in regula duhovniceste, dar aceasta injectare deliberata a unor ipotetici virusi considerati foarte periculosi (chiar daca inactivati) cat e de normala ?
    Asta ca sa nu mai punem la socoteala adjuvantii…
    Folosirea a ceva diluat care creaza aceleasi efecte seamana cu principiul similitudinii – principiul de baza al homeopatiei.

    Nu ar fi atat de rau daca ar fi vorba doar de banii nostri pe care ii doresc cei de la BigPharma – asta cred ca e doar o miza marginala prin care eventual isi finanteaza executantii, dar pare-se ca deliberat vor sa ne si imbolnaveasca (slabeasca).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button