X

Racheta ruseasca SATAN 2 poate sterge Romania de pe harta. Are o viteza atat de mare incat Deveselu, Patriot si toate jucariile americane sunt degeaba

de null

Marionetele astea din fruntea tarii vor neaparat ca Romania sa devina tinta rusilor in caz de razboi.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nu le ajungea Deveselu:

România cumpără sisteme antirachetă Patriot: Rusia susține că este o amenințare pentru securitatea sa

Ba chiar se zvoneste ca:

SUA mută bombele nucleare din Turcia în România

Si nu rateaza nici o ocazie sa irite Kremlinul:

CONFLICT diplomatic între România și Rusia, în urma interdicției în spațiul aerian românesc a vicepremierului rus Rogozin

Sa vedem in caz de razboi, ce au rusii.

Asta a fost Satan 1:

VIDEO: RUSIA a testat cu succes o RACHETA INTERCONTINENTALA Voevoda RS-20V (SS-18 SATANA, potrivit clasificarii NATO)

Vine Satan 2.

Iata si ce putem citi la VIDEO: Rusia detine arma care poate spulbera un continent:

Rusia se pregăteşte să testeze una dintre cele mai temute arme ale sale, Satan 2, focosul nuclear care poate distruge un un teritoriu cât statul Texas sau cât Franţa, scrie Express.co.uk. Noua rachetă intercontinentală a Rusiei ar întrece celebra Voevod, cunoscută în Occident sub numele de Satana, şi ar putea deveni cea mai mare rachetă de acest tip produsă până acum, putând transporta până la 12 încărcături nucleare. Presa din Rusia scrie că „racheta poate şterge de pe faţa Pământului un teritoriu de dimensiunea Texasului”. Comentariile ruşilor sunt interpretate ca mesaje de intimidare la adresa SUA.

Potrivit specialiştilor, racheta ar fi invizibilă pentru sistemele anti-radar şi s-ar deplasa cu o viteză atât de mare încât scuturile de apărare s-ar dovedi inutile. Noua rachetă rusească Sarmat ICBM, la care se lucrează de 7 ani şi care va fi gata de teste în vara acestui an, va fi echipată, între altele şi cu o ogivă de 10 tone. După ce noua rachetă va fi terminată, Sarmat va înlocui racheta strategică R-36M2 Voyevoda, poreclită de către forţele NATO „SS-18 Satan”. Până în 2018, „Sarmat” trebuie să fie disponibilă pentru forțele armate ruse. Ea va efectua zboruri suborbitale până la punctul în care focoasele se desprind și sunt capabile să lovească ținte independente.

missile-668959
Foto: http://www.express.co.uk/news/world/668959/Russia-nuclear-missile-test-Sarmat-Satan-rocket-capable-destroying-France

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

40 comentarii

  1. Pai ce daca , se compara aceste rachete cu gurile largi ale postacilor sau cu vitejia romanilor plecati in occident dar indemnandu ne pe noi sa ne injuram cu rusii ?? Praf ii facem cu rachetele lor cu tot. ???

  2. Cu rusul sa nu te pui,nu ii vom egala nicicum.Sunt un popor de oameni darzi ,horatati, si credinciosi ,de la care avem ce invata!Occidentul a semanat doar samanta iadului in europa si nu numai,asa ca:mai bine cu rusul!

    1. Ai memoria scurtă! Ce bine ne-au făcut rușii după război, nu? Credincioși și dârji? Așa erau când ne violau femeile și le ucideau! Când intrau în casa omului și trăgeau cu pistoalele in butoiul cu vin! Erau tare târji! Când ne-au ucis , prin închisori 200000 de intelectuali și țărani, erau credincioși? Când au deportat în Siberia mii de români, cum erau? Câți s-au mai întors?
      Ce bine ne-ar fi cu rușii!

  3. Ortodox info! Postind asa articole se vede fara luminare ai cui interese si cine va plateste. Singuri va dati de gol vrind sa intimidati si sa speriati lumea.Bine ca lumea simpla care v ar crede prostiile nu au internet.Ei se duc la biserica?

  4. Dupã pãrerea mea rușii nu-au nevoie de rachete.Există destule arme biologice,chimice care pot distruge așa că nu vă mai agitați degeaba cu bombe.Deja suntem exterminați cu alimente,apă,detergenți,medicamente,etc,de ue vor avea și ei rușii niște invenții nu?

  5. Oricum un razboi este inevitabil…nu cred ca vor da o asemenea racheta pe o tara care nu mai are nimic…acum e razboi economic..ne au luat resursele…asa ca nu merita sa dea cateva sute de milioane de ruble pe o tara care oricum e distrusa…Doamne ajuta…

  6. ma P!S pe rusia si pe toti prorusii,gunoaiele sec. XXI,niste salbatici,inadaptati democratiei,jeguri bolsevice !

  7. Mie una nu-mi place situația. Prea suntem aproape de imperiul lui Putin. Și prea ne încredem în ajutorul americanilor. Aud că au scos obligativitatea vizelor. Eu aș întreba ce facem în caz de război? Plecăm cu toți în America? Mai mult, le-a trăsnit ideia guvernanților noștri să se joace cu pensiile. Cu ajutorul lui Dumnezeu și, cât de curând nu mai avem nici armată. Bravo nouă. Da. Trebuie să ascultăm de madam Europa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button