X

Premierul M.Tudose: ,,Situația actuală din România impune introducerea vaccinării OBLIGATORII”.SCHIMBARE DIN FUNCTIE, directori executivi şi adjuncţi ai direcţiilor de sănătate publică din mai multe judete.LEGEA VACCINARII, introdusă în şedinţa de Guvern de joi în PRIMA LECTURA

de null
http://mediartv1.freenode.ro/image/201707/w620/tudose_47395300.jpg

Premierul Mihai Tudose susține că situația actuală din România ar impune introducerea vaccinării obligatorii.

Şeful Executivului a făcut această afirmaţie într-un interviu la Radio România Actualități, difuzat vineri dimineaţă, la întrebarea dacă situația actuală din România ar impune introducerea vaccinării obligatorii.
“Eu cred că da. Sunt și vaccinuri care se adresează unor boli care sunt transmisibile, deci acel părinte nu-și pune în pericol doar copilul lui, ci întreaga comunitate. Pe tot ceea ce înseamnă civilizație europeană, nord-atlantică, procentul trebuie să fie peste 95% din copii vaccinați. Iertați-mă, când noi stăm în jur de 50% suntem departe de lumea civilizată. (…) Fac o medie pe țară”, a spus Mihai Tudose.

http://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2017/02/05/loredana/bodog-facebook.jpg
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a declarat, joi, în debutul şedinţei de Guvern, că a cerut suplimentarea ordinii de zi cu Legea vaccinării, care va fi discutată în primă lectură.

„Faţă de raportul prezentat ieri public, azi am convocat toţi cei 5 directori de direcţii de Sănătate Publică care au fost în discuţie cu privire la acoperea de vaccinare foarte slabă şi am depus la primă lectură în Guvern pentru prima citire Legea vaccinării”, a spus Bodog, la începutul şedinţei de Guvern, întrebat de premierul Tudose dacă are actualizări cu privire la situaţia imunizării.

Ministerul Sănătăţii arată, în raportul privind vaccinarea transmis de ministrul Florian Bodog premierului Mihai Tudose, că este necesară promovarea legii vaccinării şi reorganizarea întregului sistem de acordare a serviciilor medicale de vaccinare, în condiţiile în care ”acoperirea vaccinală” a scăzut continuu în ultimii zece ani, rata deceselor provocate de rujeolă fiind, de la declanşarea epidemiei, de 4 la o mie de cazuri, ”mult peste cea cunoscută în literatura de specialitate de 1-2 cazuri la o mie de copii”. Un număr de 224.202 copii cu vârste între 9 luni şi 9 ani sunt restanţieri la vaccinare

Directorii executivi şi adjuncţi ai direcţiilor de sănătate publică din Caraş Severin, Hunedoara, Neamţ, Prahova şi Ilfov vor fi schimbaţi din funcţii, a anunţat, miercuri seară, Ministerul Sănătăţii, decizia fiind luată în urma unei analize privind ​implementarea campaniei naţională de vaccinare. Ceilalţi directori de direcţii de sănătate publică din ţară vor primi avertismente scrise.

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Exasperatul asta de prim sinistru Tudose si buldogul lui de servici, Bodog habar n-au pe ce lume traiesc. Or sa intre in istorie alaturi de Pauker, Dej si Ceausescu ca oameni care-si vand sufletul satanei.
    Astia habar n-au ca in Romnaia mai este si o lege care este mai presus de aceste tentative de legi emise de parlament si guvern si anume constitutia. Aceasta garanteaza dreptul la viata si libertatea de a alege fiecarui cetatean. Dar Tudose asta dupa ce a venit cu ordine de la Loja, beat fiind nu stie nici ce spune si nici ce face.

  2. Personal, nu cred că la toate slugile sistemului care vor să impună vaccinarea este vorba despre neştiinţă. Este imposibil să nu constaţi/auzi că există o mulţime de copii autişti — boală de care acum trei decenii nu se auzea — iar dacă auzi, nu se poate să nu-ţi pui câteva întrebări şi să nu găseşti şi răspunsuri reale. Şi nu se poate să nu vezi că, deşi guvernele şi diverse instituţii pretind că iau măsuri continue pentru sănătatea noastră, lumea este tot mai bolnavă.
    Dincolo de ignoranţii superficiali care se fudulesc cu “ştiinţa” lor şi, fără o minimă cercetare a argumentelor antivacciniştilor, consideră că vaccinurile sunt grozave doar pentru că aşa au fost “educaţi”, un om care are un pic de minte ştie că e cazul să cerceteze o chestiune a cărei aplicare ar putea să aibă consecinţe catastrofale. Iar când cercetezi, pricepi ce şi cum.
    Deci, consider că la unii nu este vorba despre neştiinţă, ci despre laşitate, aservire, slugărnicie sau chiar ticăloşie, iar asta o arată clar şi tendinţa demonică de a interzice orice atitudine şi argument antivaccin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button