X

Tudose plusează: Se impune vaccinarea obligatorie

de null

Imagine similară

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Premierul mason Mihai Tudose a declarat vineri, în cadrul unui interviu la RRA, că situaţia actuală din România ar impune introducerea vaccinării obligatorii. 

Întrebat la Radio România Actualităţi, într-un interviu difuzat vineri, dacă situaţia actuală din România ar impune introducerea vaccinării obligatorii, şeful Executivului a răspuns:

„Eu cred că da. Sunt şi vaccinuri care se adresează unor boli care sunt transmisibile, deci acel părinte nu-şi pune în pericol doar copilul lui, ci întreaga comunitate. Pe tot ceea ce înseamnă civilizaţie europeană, nord-atlantică, procentul trebuie să fie peste 95% din copii vaccinaţi. Iertaţi-mă, când noi stăm în jur de 50% suntem departe de lumea civilizată. (…) Fac o medie pe ţară”.

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Această declarație vine după cea făcută în urmă cu 2 zile, care a stupefiat întreaga societate, prin care spunea că părinții care refuză vaccinarea copiilor să fie decăzuți din drepturile părintești. Iată cum sistemul își urmează pașii, când societatea civilă nu sancționează derapajele neconstituționale ale aleșilor, și asta se întâmplă indiferent de formațiunea politică care e la putere.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

17 comentarii

  1. https://www.facebook.com/gheorghe.piperea/posts/1577928292272790

    Gheorghe Piperea
    Ieri la 10:22 · București ·
    Conventia de la Oviedo*, ratificata de Romania prin Legea nr.17/2001 :
    “O intervenţie în domeniul sănătăţii nu se poate efectua decât după ce persoana vizată şi-a dat consimţământul liber şi în cunoştinţă de cauză. Această persoană primeşte în prealabil informaţii adecvate în privinţa scopului şi naturii intervenţiei, precum şi în privinţa consecinţelor şi riscurilor. Persoana vizată poate în orice moment să îşi retragă în mod liber consimţământul”. (art.5)
    “o intervenţie nu se poate efectua asupra unei persoane care nu are capacitatea de a consimţi, decât spre beneficiul său direct” (art. 6 pct.1)
    “Nu se poate întreprinde nici o cercetare pe o persoană decât dacă sunt întrunite cumulativ următoarele condiţii:
    (i) nu există nici o metodă alternativă la cercetarea pe fiinţe umane, de eficacitate comparabilă;
    (ii) riscurile la care se poate expune persoana nu sunt disproporţionate în comparaţie cu beneficiile potenţiale ale cercetării;
    (iii) proiectul de cercetare a fost aprobat de instanţa competentă după ce a făcut obiectul unei examinări independente asupra pertinenţei sale ştiinţifice, inclusiv al unei evaluări a importanţei obiectivului cercetării, precum şi al unei examinări pluridisciplinare a acceptabilităţii sale pe plan etic;
    (iv) persoana pe care se fac cercetări este informată asupra drepturilor sale şi asupra garanţiilor prevăzute prin lege pentru protecţia sa;
    (v) consimţământul prevăzut la art. 5 a fost dat în mod expres, specific şi a fost consemnat în scris. Acest consimţământ poate fi retras în orice moment, în mod liber”. (art.16)
    “Corpul uman şi părţile sale nu trebuie să fie în sine sursă de câştig financiar” (art.21)
    “Părţile la această convenţie vor veghea ca problemele fundamentale ridicate de progresele biologiei şi medicinei să facă subiectul unei discuţii publice adecvate, în special în lumina implicaţiilor juridice, etice, economice, sociale şi medicale relevante, şi ca posibilele lor aplicaţii să facă obiectul unor consultări adecvate” (art.28)
    “Curtea Europeană a Drepturilor Omului poate da, în absenţa oricărui litigiu concret aflat în derulare în faţa unei instanţe, opinii consultative asupra problemelor juridice privind interpretarea prezentei convenţii” (art.29)
    Consecintele in planul legilor interne ale acestor conventii si protocoale :
    “Dacă există neconcordanțe între pactele și tratatele privitoare la drepturile fundamentale ale omului, la care România este parte, și legile interne, au prioritte reglementările internaționale, cu excepția cazului în care Constituția sau legile interne conțin dispoziții mai puțin favorabile” (art. 20 alin.2, Constituția României)
    “Ca urmare a aderării, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum și celelalte reglementări comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate față de dispozițiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare” (art.148 alin.2, Constituția României)
    PS Pe rolul CEDO se afla speta Pavel VAVŘIČKA et autres c. République tchèque (n°47621/13). Se asteapta solutia in cateva saptamani.
    *Convenţia privind drepturile omului şi biomedicina, semnată la Oviedo la 4 aprilie 1997. Legea nr.17/2001 ratifice şi Protocol adiţional la Convenţia europeană pentru protecţia drepturilor omului şi a demnităţii fiinţei umane faţă de aplicaţiile biologiei şi medicinei, referitor la interzicerea clonării fiinţelor umane, semnat la Paris la 12 ianuarie 1998.”

  2. Cum a facut gunoiul asta facultate ca nu stie sa lege 3 cuvinte inteligibil? De aceea oamenii cu functii cheie sunt spalati bine pe creier, ca sa aplice invataturile satanice cu mana de fier

  3. Sa se vaccineze el in cap futuva in gura de tute masonice care vreți numai sa faceți rău si sa satanizati lumea prin tehnologie prin cipuri ( inrobire) , furt etc

  4. normal ca au interese. In loc sa butonam aici mai bine afara, in strada ca rezistacii ca altfel nu se poate cu jidanii astia imputiti. Mooorrr cand il acuza unii si altii pe Hitller de genocid, ceea ce fac “bietii” jidanii acum se numeste genocid!!! Lua-v-ar Scaraotchi de marionete libidinoase!

    Se impune vaccinarea, auzi idiotenie de la prim-idiotul tarii! Hai sa mori tu?

  5. Cand va produce Institutul Cantacuzino, din nou vaccinurile noastre Romanesti poate atunci si doar atunci mai discutam.
    Pana atunci sa se vaccineze d -nul Prim ministru cu mizeriile astea impuse de altii, copii si nepotii nostrii nu-s cobai —europei–
    Peste tot an –europa- sunt interzise asemenea otravuri,doar ROMANII sunt obligati sa le faca.
    Asta anseana GENOCIT deslantuit ampotriva ROMANILOR.
    FELICITARIII ! PSD-ului si d-nului Dragnea de asa o propunere de Prim ministru fara coloana vertebrala ai fata colonistilor europeni.

  6. Până nu ieșiți la bătaie în adevăratul sens al cuvântului,nu o să se schimbe nimic.Tot ce se petrece în România e o mascaradă și un circ.Românul nu mai e bun decât pentru exterminare!

  7. Tocmai ce se discuta in ministeru agricultirii ca produsele ce vin pe piata romaneasca sunt mai proaste calitativ decat in europa de vest. De ce ar face exceptie vaccinul?

  8. Acum o jumatate de an Dragnea spunea ca el nu este de acord cu vaccinarea obligatorie, acum tace milc , sau l-a tacut DNA-ul. Mai mult el este cel care l-a numit in locul lui Grindeanu pe nenorocitul asta de actual prim sinistru. Intoarcere de 180 grade ca la baschet.
    E clar ca tortul vine de afara dupa reteta UE, iar mascaricii nostri puscariabili se conformeaza.
    Exact ca pe vremea lui Stalin: daca nu stiii, te-nvat, daca nu poti te ajut, daca nu vrei te oblig.!
    Vivat noua UESSR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button