X

Zeci de mii de hectare de PĂDURE au fost DISTRUSE de o furtună NEMAIVAZUTA în România

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Peste 80.000 de hectare de pădure au fost distruse, în primele luni ale anului, din cauza fenomenelor meteo extreme, nemaivăzute în România. Potrivit reprezentanţilor Romsilva, la sfârşitul lunii trecute, o pădure din judeţul Suceava a fost efectiv măturată de pe faţa pământului de o vijelie.

Conform datelor statistice oferite de Romsilva, de la începul anului şi până în prezent, 82.750 de hectare au fost afectate de fenomene meteo extreme.

“Volumul total de lemn din aceste suprafețe afectate de fenomenele meteorologice deosebite se ridică la 234,1 mii de metri cubi. Cele mai multe evenimente de acest fel au avut loc în luna iunie, fiind înregistrate 27.852,32 de hectare. Cele mai mari pagube au fost în județul Suceava, unde, între 23 și 25 iunie, au fost afectate 20.386,1 hectare, din care 53,6 doborâturi în masă, pe raza a 12 ocoale silvice din cadrul Direcției Silvice Suceava”, se arată într-un comunicat Romsilva.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Avea si drujbe furtuna aia? Se chema cumva Schweighofer /Ikea / Kronospan?Nu vi se pare ca e exagerat numarul si ca in spatele lui se ascund taierile ilegale? Care astfel nu mai exista, dupa cum spunea ministresa mediului?

  2. Bineînțeles că furtuni nemaivăzute și nemaiauzite au pus la pământ și pădurile tăiate deja… ilegal. Este pur și simplu diabolic ce se întâmplă cu pădurile din România, lemnul merge la export apoi tot străinii vin și ne spun: vedeți, corupția v-a lăsat și fără păduri acum aveți și probleme ecologice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button