X

Fanii cer CANONIZAREA Denisei Manelista.,,Va veni vremea ca oamenii sa innebuneasca si cand vor vedea pe cineva ca nu innebuneste se vor scula asupra lui, zicandu-i ca el este nebun, pentru ca nu este asemenea lor” – Profetia Sfantului Antonie, IMPLININDU-SE sub ochii nostri

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Moartea Denisei Manelista a bătut toate recordurile în on-line-ul din România! Site-urile tabloide au făcut un trafic uriaș după ce artista de 27 de ani a încetat din viață. Mediatizarea excesivă capătă, însă, valențe nebănuite.

Pe un celebru site de petiții, mai mulți fani ai Denisei Răducu, pe numele său adevărat, cer nici mai mult, nici mai puțin, decât…canonizarea ei. Adică, trecere în rândul sfinților! Că nu se știe ce minune a făcut artista pentru a fi trecută în calendarul ortodox, unde se cere, e altă poveste, dar petiția on-line a strâns deja 86 de semnături.

„Propunem ca ingerul care a murit duminica dimineata sa fie sanctificata! Un om de o bunatate fara margini! Denisa Răducu merita sa isi gaseasca loc in calendarul ortodox pentru cat de mult a daruit oamenilor si pentru cat de mult a suferit in ultimele luni de viata”, este textul petiției.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

“Va veni vremea ca oamenii sa innebuneasca si cand vor vedea pe cineva ca nu innebuneste se vor scula asupra lui, zicandu-i ca el este nebun, pentru ca nu este asemenea lor”

Vedem profetia Sfantului Antonie, IMPLININDU-SE sub ochii nostri.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

66 comentarii

  1. Măăăi oameni buni, ostoiți-vă un pic.Nu am nimic cu ea, Dumnezeu să o odihnească, daaar ce a făcut ea pentu Ortodoxie ???
    În afară de martirajiul bolii ei care a survenit în urma altor cutume, nimic în legătură cu ortodoxia, MI SE PARE ABERANT CEEA CE CERE-TI, CA SĂ NU SPUN OBRĂZNICIE.
    PUȚIN RESPECT PENTRU CREDINȚA NOASTRĂ ORTODOXĂ !!!!!!!!

  2. PA-I DACA NU VREAU SA FAC CELE RANDUITE DE BISERICA, SI SA TIU PORUNCILE LUI DUMNEZEU, M-A APUC SI EU SA CANT MANELE, CA EU ASI PUTEA! POATE ASA MA FACE LUMEA PROATA, SI NEBUNA, SI NAIVA SA MA “CANONIZEZE” SI PE MINE! STATUL ATEU CU TOTI MASONII SI CU M.M., AR VREA SA CANONIZEZE SI PE CEI DE LA CLUBUL COLECTIV , SI PE TOTI POPONARII, SI TOTI ERETICII, SI TOTI VRAJITORII, FERMECATORII!!! DA, TOTI CARE I-A SLUJIT SATANEI VOR CANONIZARE!!! DECI, OAMENI CARE MAI SUNTETI CU MINTEA INTREAGA, NU VA INCHINATI LA IDOLII NEAMURILOR! DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCARIT, PENTRU HULA ASTA!!!

  3. Este o denigrare si o minciuna care incearca sa intineze memoria acestei cântăreţe ! A trait in discretie si nu a exagerat cu nimic . Sunt invetii aceste articole si trebuie tratate ca atare !

  4. Vreti sa fiti credibili cu informatia ? Dati un link la pagina / site-ul unde a fost publicata. In caz contrar intrati in derizoriu si va pierdeti credibilitatea in fata cititorilor. Cu informatii gen: “Pe un celebru site de petiții,….” deveniti si voi, un tabloid ordinar. Nu trebuie sa va spun eu ca un site care se respecta, vine cu informatii serioase, adevarate si mai ales, verificabile. Doamne-ajuta !

  5. Vreti sa fiti credibili cu informatia ? Dati un link la pagina / site-ul unde a fost publicata. In caz contrar intrati in derizoriu si va pierdeti credibilitatea in fata cititorilor. Cu informatii gen: „Pe un celebru site de petiții,….” deveniti si voi, un tabloid ordinar. Nu trebuie sa va spun eu ca un site care se respecta, vine cu informatii serioase, adevarate si mai ales, verificabile. Doamne-ajuta !

  6. Trebuie sa ne pastram cumpatul in ambele sensuri, adica sa nu exageram nici intr-un sens, nici in celalalt.
    Nu mi se pare ca exista suficiente temeiuri pentru a cere o astfel de recunoastere, dar nici nu cred ca trebuie sa-i ocaram cu multa manie pe cei care, tulburati de ultimele evenimente, cer asa ceva.
    Adevarul e ca suferinta Denisei si a celor apropiati e rascolitoare.
    Am citit un articol de azi din evz, unde scrie:

    “Deşi se acomodase cu Capitala, Denisa continua să rămână modestă, timidă şi un om de la care nu am auzit vreun cuvânt urât despre altcineva.
    În cei patru ani, Denisa a fost unul dintre cele mai dificile personaje cu care a trebuit să fac interviuri. De ce? Denisa nu făcea tâmpenii! Era atât de cuminte şi aşezată încât uneori era dificil să scot un subiect interesant. Ca exemplu, principala distracţie a Denisei în acea perioadă era să iasă în week-end la film cu vărul ei şi iubita acestuia.
    Aceasta a fost Denisa, o fată care şi-a adus în Bucureşti ursuleţul de pluş din Oltenia şi două perne de la bunica ei. A fost un copil, care a avut cu siguranţă cei şapte ani de acasă şi care în cei 11 ani de carieră nu a creat nici măcar un scandal în jurul ei. Sper să îţi fie drumul lin în noua lume în care ai plecat!”

    Mai scrie si ca desi succesul ii era practic asigurat, a preferat sa-si continue studiile si sa dea si la facultate.
    E in acelasi timp si dovada faptului ca un tanar poate reusi sa-si faca o cariera muzicala fara a recurge la compromisuri.
    In mod sigur, cineva nu poate fi canonizat doar in baza acestor dovezi, dar poate sluji drept exemplu si altora.

    Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace!

    1. MA-I FRATE IONUT, TU CANTI MANELE?! DACA MOARE GUTA, GATA ESTE SFANT?! SAU ADRIAN-MINUNE, SAU SALAM DE LA CRAIOVA?! ETC.. TOTI CIRCARII, CANTARETII, ACTORII, M.M., ERETICII, MUSULMANII, JIDOVII, POPONARII, ATEI SI PROFANATORII DE CELE SFINTE, IADUL II ASTEAPTA, DACA NU SE CAIESC PANA LA MOARTEA LOR!!!

      1. Din ce am înșeles eu din comentariul domnului Ionuț, nu e vorba despre faptul că sunt cântăreți, actori, musulmani, etc., ci despre faptul că nu ar trebui noi să judecăm. Nu suntem noi în măsură să catalogăm oamneii. Poate s-au căit, nu știm cum au murit, nu știm ce decide Dumnezeu.

        În altă ordine de idei, e absurd cum cei rămași în viață se bat cu pumnul în piept pentru niște lucruri total lipsite de sens. Nu o fac eu pe-a dreapta, dar… Nu înțeleg cum unii sunt orbi, cum trec peste undele detalii ce contează cu adevărat.

        Nu este primul om ce moare atât de repede. Sunt „nșpe” cazuri… Suferință este peste tot.

      2. Nu-mi plac manelele, de-asta nici nu am aflat despre Denisa-Emilia decat atunci cand s-a scris in presa ca are probleme de sanatate. De fapt, dorinta ei era nu sa ajunga cantareata de manele, ci de muzica populara.
        Nu subscriu la cererea de canonizare, nu m-am referit in general la manelisti, ci strict la situatia de fata.
        Se spune despre ea ca si-ar fi pastrat sufletul curat intr-o lume murdara si tot despre ea se spune ca in ultimul timp vomita sange frecvent. Nu ai cum sa nu te cutremuri.
        Daca Dumnezeu a binevoit cumva sa o ridice la treapta sfinteniei, asta se va vedea fara putinta de tagada mai devreme sau mai tarziu. Dumnezeu a ridicat sfinti chiar dintre vamesi si desfranate, ca la Dumnezeu nimic nu e cu neputinta.
        Dar, repet: NU SPRIJIN cererea de canonizare, e facuta sub impactul ultimelor evenimente si nu exista dovezi de netagaduit care sa sustina asa ceva.
        N-am vrut sa fac suparare nimanui.

  7. Multi prosti in tara asta ,lipsa crasă de educație religioasă,handicapatii ăstia care posteaza aberatia sunt total pe dinafara in ceea ce priveste religia crestin ortodoxă !

  8. Doamne, Dumnezeule, iarta-i ca nu știu ce vor! Cum sa se întâmple așa ceva? De câtă obrăznicie, nerușinare și dispreț fata de cele sfinte este nevoie sa ceara cineva așa ceva???

  9. Postarea vine in urma unei petitii care circula pe o pagina FB si deja are stranse 86 de semnaturi!Atentie,este doar o preluare a textului de catre ortodoxinfo!

  10. Indiferent de calendar,este o obrăznicie,o lipsa de cultura,si doamne asta e boala,te chinuie,de mananca de viu literalmente,dar…ne facem sfinti,asta e blasfemie,e hulire,etc etc. Dumnezeu o odihnește,clar,nu contest bunătatea dar…totuși..depășim niste bariere

  11. – – Domane FERESTE !!! fanii si-au pierdut ??? mintile ????? sau pur si simplu ! sunt doar NEBUNI !!! – Cum ?? sa faca asa ceva ??? sau ? sa accepte !!???????????? B.O.R !!! aceasta NEBUNIE !!! – INADMISIBIL !!! sa fie acceptata asa ceva !! – Cine ?? a fost ?? Sau mai corect ! ce???? MINUNI !! ??? a facut ……Dumnezeu sa -i odihneasca sufletul !! lui DEISA EMILIA RADUCU !!

  12. De ce n-o lăsați să o odhnească Dumnezeu,după judecata dreptății sale ??
    Cu postările voastre agasante ,faceți ca unii să o jignească,să-i găsească părți negative,să strice impresia pe care o lăsase ,printre admiratori.
    Mie nu-mi place genul manelei,dar nu-i stricați odihna decedatei.

  13. Daca nu bagati in seama acesta pseudo stire era mult mai intelept si bine! Faceti exact ce se asteptau sa faceti: acordati prea multa atentie acestei glume de prost gust. Nici fata asta saraca, Dumnezeu sa o ierte, nu si’ar fi dorit asemenea bataie de joc. Sa lasam mortii in pace!

  14. nu e atat de simplu, din pacate realitatea e groaznica, am in familie si cunosc si in afara familiei persoane care au luat-o pe aratura cu televizorul, care cred ca pohomaci e sfant in viata si prigonit pe nedrept, s-au socat privind diferite inmormantari faimoase, privesc si casca gura la tot felul de clarvazatori si …da, considera ca denisa e sfanta si altii ca ea, au inversat notiunile, au pierdut contactul cu realitatea….Nu ma apuc acum sa detaliez, si nici sa generalizez dar in cercurile lor discuta , se sustin reciproc, spre ex o ruda nu a vrut sa stie nimic de nepotei, a facut-o nebuna pe toate drumurile pe nora ca i-a nascut, si cand vin pe la ea, sa nu sifoneze patul, sa nu cumva sa strice ceva prin casa, cel putin in masina….daca se urca vreodata..sa se urce desculti cu incaltamantea-n plasa…chestii de genul asta dar vai de mine NU SE POATE, nora ei nebuna da sa manance post la copilasi, NU SE POATE ASA CEVA nepoteii ei iubiti sa posteasca……ingrozitor si strigator la cer ……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button