X

Chiar se ocupa STATUL mai BINE de copii? Asistentul maternal din Vişina, care a VIOLAT două fete luate în PLASAMENT, a fost condamnat la 7 ani de inchisoare

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Judecătorii găeşteni l-au condamnat la 7 ani de închisoare pe bărbatul din Vişina, care a violat două fete pentru care era asistent maternal.  Totul a ieșit la iveală după ce una dintre fetițe, acum în vârstă de 8 ani, a fost adoptată, iar părinților adoptivi li s-a părut ceva suspect în desenele pe care le făcea micuța. Psihologii au descifrat trauma prin care trecuse copila. Fetița avea 4 ani când a fost preluată în plasament de familia agresorului Constantin Andrei. Anchetatorii au descoperit și că o tânără, care acum are 18 ani, a fost victima unor violuri în perioada în care a stat la Vișina.  De-a lungul timpului, familia Andrei a avut mai mulţi copii preluați de la stat pentru îngrijire. Teoretic, reprezentanţii statului au verificat sau ar fi trebuit să verifice dacă aceşti copii sunt bine îngrijiţi în familiile în care era plasaţi. Magistraţii Judecătoriei Găeşti au condamnat-o şi pe soţia violatorului pentru „omisiunea sesizării”, ceea ce înseamnă că ea cunoştea faptele soţului.

Familia actuală a uneia dintre fetele violate a cerut daune morale, cuantumul stabilit de instanţă fiind de numai 20.000 pentru o traumă greu de imaginat.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button