X

Proiect: CARTEA ELECTRONICA DE IDENTITATE va inlocui CARDUL DE SANATATE

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cartea electronica de identitate ar urma sa asigura si functionalitatea cardului de sanatate, care nu va mai fi folosit de la momentul eliberarii noului document de identitate, se arata in proiectul supus dezbaterii publice azi.

Si ni se mai spune cum ca in cazul in care o persoana refuza eliberarea unei carti de identitate electronice din motive religioase sau de constiinta, aceasta poate opta pentru cartea de identitate simpla.

Cititi va rog mai multe la:

Posibila schimbare a actelor de identitate: cartea electronica de identitate, care preia si functiile cardului de sanatate, e in dezbatere publica la ministerul de Interne

Dar cat de simpla va fi cartea de identitate simpla?

Cat timp va ramane acea posibilitate a refuzului celei electronice?

Sa nu uitam ca directia mondiala e “toate in unul cu cip” (buletin, card de sanatate, carnet auto, card bancar, etc.) si disparitia banilor cash:

India, tot mai aproape de PECETLUIRE: Ar fi prima ţară din lume care renunţă DEFINITIV la CASH, dupa ce a experimentat cu succes colectarea de DATE BIOMETRICE

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Nu vreau niciun act de identitate, cu cip sau fără, prin care să mă legitimez cu un cod de computer!

    Acum rămâne de văzut — cât de simplă va fi cartea de identitate… simplă.

    La dezbaterile pe tema proiectului noilor cărți de identitate, organizate miercuri 26 Iulie 2017 la sediul M.A.I

    http://www.euractiv.ro/video/de-ce-se-tem-unii-romani-de-cip-sionisti-hitler-666-apocalipsa-card-citit-invers-inseamna-drac-8330

    s-a spus că noile cărți de identitate le vor înlocui pe cele actuale pe măsură ce acestea vor expira!

    Minciunicăăăăăăă !! — Termenul de valabilitate a cărţii de identitate este, după cum urmează:

    – nelimitat după împlinirea vârstei de 55 de ani!

    http://depabd.mai.gov.ro/cadru_legal.html

    Să înțeleg că persoanele care au cărți de identitate cu termen de valabilitate nelimitat, nu vor avea stresul de a-și schimba cărțile de identitate dacă nu vor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button