X

JUSTIȚIA britanică și SPITALUL vor neapărat SĂ ÎL UCIDĂ pe Charlie Gard: „COPIII voștri NE APARȚIN”. Părinții lui AU ACCEPTAT decizia

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Potrivit LifeSiteNews: 

Spitalul Great Ormond Street a cerut in instanță luni, pe 25 iulie, ca părinților lui Charlie Gard, care și-au încheiat lupta legală pentru a-și salva fiul de a fi scos de la ventilator, să nu le fie permis să-l ducă acasă pentru a-și petrece ultimele clipe din viață. 

Chris Gard și Connie Yates au anunțat luni că își sfârșesc bătălia pentru a permite transferul lui Charlie, deoarece testele de la un medic american au arătat că musculaturii lui Charlie i s-a permis să se deterioreze prea mult în timp ce cazul era în instanță. Dacă medicul ar fi putut să-l trateze mai devreme pe Charlie, ei spun că nu ar fi ajuns la asta.

Curtea este în prezent într-o scurtă pauză. 

Iată mai pe larg cum s-au desfășurat evenimentele și ce decizii exterminatoare au luat instanțele și spitalul în cazul lui Charlie Gard în ultimele zile, conform Life News:

 

21 iulie 2017 – Judecătorul spune că părinții lui Charlie Gard nu pot să-l ducă în S.U.A. chiar dacă i-a fost acordat domiciliu în S.U.A.

Părinții lui Charlie Gard s-au prezentat în instanță vineri.

În cursul ședinței, judecătorul de la instanța britanică, Francis, a declarat că fiul lor nu poate fi mutat în Statele Unite pentru tratament fără o hotărâre judecătorească, spulberând speranța că o mutare pentru a-i acorda rezidență în S.U.A. l-ar ajuta, potrivit The Independent.

La începutul acestei săptămâni, liderii Senatului din SUA au aprobat o măsură pentru a-i acorda lui Charlie și părinților săi statut permanent de rezidență, în efortul de a-l ajuta să beneficieze de un tratament experimental. Senatorul pro-life Jaime Herrera Beutler, R-Washington, a condus inițiativa; Fiica ei a fost, de asemenea, diagnosticată cu o afecțiune fatală, dar a supraviețuit datorită unui tratament experimental.

Părinții lui Charlie și spitalul său sunt implicați într-o luptă legală în curs de desfășurare asupra îngrijirii medicale. Copilul britanic în vârstă de 11 luni suferă de o boală mitocondrială și de leziuni ale creierului.

Chris Gard și Connie Yates vor să-și ia fiul în Statele Unite pentru un tratament experimental. Au strâns peste 1,5 milioane de dolari pentru îngrijirea lui. Părinții lui au spus că știu că șansa tratării experimentale este slabă, dar ei vor să încerce oricum de dragul lui Charlie.

Cu toate acestea, instanțele și spitalul au refuzat să le permită să-și transfere fiul în alt spital. Aproximativ o lună în urmă, Curtea Europeană a Drepturilor Omului a hotărât că spitalul poate elimina sprijinul lui Charlie și îi va permite să moară. Spitalul a acceptat recent să ia în considerare noi probe care să implice starea lui Charlie înainte de a-l scoate de la ventilator.

Judecătorul Francis va lua în considerare noile informații luni și marți în instanță.

Iată mai multe din raport:

Judecătorul a mai spus că domnul Gard și doamna Yates nu pot să-l ducă pe Charlie în străinătate fără o hotărâre judecătorească, în ciuda eforturilor depuse de Senatul SUA pentru acordarea rezidenței permanente în țară, astfel încât acesta să poată călători acolo pentru tratament, potrivit lui Joshua Rozenberg, expert judecător și jurnalist.

Charlie, născut la 4 august 2016, are o gena RRM2B defectuoasă, care afectează celulele responsabile pentru producerea și respirația energetică, lăsându-l în imposibilitatea de a se mișca sau respira fără ventilator.

Vineri, judecătorul de la curtea superioară a avut cuvinte grave pentru protestatarii din afara spitalului Great Ormond Street, unde se află Charlie.

Judecătorul Francis a spus că protestatarii pentru cauza lui Charlie au deranjat alți pacienți și au amenințat personalul și i-a avertizat să se oprească, afirmă raportul.

Daily Star raportează mai departe:

Judecătorul a examinat problemele la o ședință preliminară de astăzi și a spus că va trebui să știe dacă există “probe noi” care ar putea face o “diferență”.

[Părinții lui Charlie] spun că există probe noi și doresc ca domnul judecător, care în aprilie a decis în favoarea Great Ormond Street și a spus că lui Charlie i se va permite să moară cu demnitate, să-și schimbe părerea.

Săptămâna trecută, domnul judecător Francis a sugerat că specialistul american – Michio Hirano, profesor de neurologie la Centrul Medical al Universității Columbia din New York – ar trebui să călătorească la Londra pentru a se întâlni cu medicii din Great Ormond Street și cu alți clinicieni.

Dr. Hirano l-a examinat pe Charlie luni și marți.

Dl judecător Francis este așteptat să analizeze problemele în detaliu la o altă audiere de luni.

Părinții lui Charlie au distribuit, de asemenea, o fotografie în această săptămână, care arată că pare să se uite la o jucărie; Spitalul spune că băiatul este orb și nu se poate mișca.

Spitalul susține că cazul lui Charlie este fără speranță, deoarece nu are nici o șansă la “calitatea vieții”, potrivit Birmingham Mail. Medicii care se ocupă de Charlie la spitalul din Londra sunt de acord în unanimitate că ar fi mai bine pentru el să i se retragă ventilatorul și să-l lase să moară, potrivit spitalului.

Cu toate acestea, dr. Michio Hirano, MD, un neurolog de la Harvard, l-a examinat pe Charlie săptămâna aceasta pentru a-și exprima opinia despre tratamentul experimental. El a spus anterior că se gândește că la vârsta de 11 luni are șansa de a beneficia de terapie.

În ciuda tuturor problemelor sale, părinții lui Charlie – și milioane de oameni ca ei – cred că Charlie este o ființă umană valoroasă și vie, care ar trebui să aibă șansa de a trăi.

Mama sa a declarat pentru Good Morning Britain anterior: “Am auzit de la doctori că există o șansă de 10% în această privință  pentru Charlie, așa că eu cred că este o șansă bună de luat în considerare”.

Yates a spus că nu vrea ca fiul ei să sufere. Ea a spus că pentru ea a însemnat “să trăiască iadul absolut” să aștepte și să se întrebe când spitalul poate sfârși susținerea vieții sale.

“El este propria noastră carne și propriul nostru sânge și nu avem nici măcar un cuvânt de spus pentru viața lui”, a spus Yates. “Nu suntem părinți răi, suntem în permanență alături de el, suntem cu totul devotați lui și nu se află în durere și suferință; le promit tuturor că nu aș sta acolo și nu-mi voi vedea fiul în durere și suferință, nu aș putea face asta”.

 

25 iulie: Spitalul refuză să-i lase pe părinții lui Charlie să îl ia acasă deoarece ventilatorul nu ar încăpea prin ușa casei lor

Sincer, dacă nu aș fi urmărit îndeaproape modul în care Spitalul Great Ormond Street din Londra i-a tratat pe părinții micului Charlie Gard, n-aș fi crezut ce s-a întâmplat în dimineața asta în sala de judecată a judecătorului Nicholas Francis.

Gosh a câștigat totul. Spitalul l-a convins pe judecătorul Francis că este în “în interesul superior” al lui Charlie să moară. Apoi, GOSH a împiedicat cu succes încercările lui Connie Yates și Chris Gard să-l transfere pe Charlie la un spital american pentru a se supune terapiei nucleozidice experimentale pentru a aborda condiția sa cromozomală extrem de rară și debilitantă – sindromul de depleție a ADN-ului mitocondrial genetic (MDDS) din cauză căruia celulele sale nu pot beneficia de energie esențială.

Ieri, Connie și Chris, fără tragere de inimă, au fost de acord: a fost prea târziu. Charlie nu fusese tratat, permițând ca “boala lui să se agraveze, din păcate, până la punctul în care nu se mai poate face nimic”, i-a spus Connie judecătorului Francis.

Tot părinții cer să li se permită să-și ducă copilul să moară acasă. Nu o pot face, spune avocatul spitalului, Katie Gollup. (Avocatul reprezentant al tutorelui lui Charlie, Victoria Butler-Cole, a fost neajutorată, potrivit tweet-urilor furnizate în această dimineață de către expertul juridic Joshua Rozenberg.)

Potrivit Sky News

Judecătorul care a judecat cazul, domnul Francis, a spus că o parte a dezacordului pare să fie în legătură cu opinia GOSH că un ventilator nu se va potrivi prin ușa din față a proprietății la care părinții lui Charlie vor să-l ia.

(Locuiesc într-un apartament din Bedfont, sud-vestul Londrei.)

Declarația depusă de Gollup la tribunal

menționează că spitalul consideră că ventilația intensivă care se cere pentru a-l menține în viață nu poate fi furnizată decât într-un cadru spitalicesc și “nu poate fi furnizată la domiciliul părinților săi”.

GOSH a lucrat cu sârg din aprilie pentru a se asigura că Charlie va ajunge mort. Acum, nu numai că ventilatorul se presupune că nu se potrivește prin ușa din față, singurul mod în care ventilatorul lui Charlie poate fi furnizat în mod corespunzător este într-un cadru spitalicesc.

Amintiți-vă, săptămâna trecută, judecătorul Francis a recunoscut că Connie a petrecut 3.200 de ore cu Charlie. Ea nu reușește să se asigure că ventilatorul lui Charlie funcționează corect? Chris, care a petrecut aproape același timp, nu mai îi este de nici un folos fiului său? Mai scutiți-ne.

Charlie nu este de așteptat să trăiască până pe 4 august, prima sa zi de naștere. Timpul este foarte, foarte scurt.

Potrivit Daily Mail, Grant Armstrong, consilierul părinților lui Charlie, a spus

“Ultima dorință a părinților este să-l ia pe Charlie acasă.

“Părinții doresc câteva zile de liniște în afara spitalului … înainte de ceea ce avocații descriu ca extubație – procesul prin care Charlie va expira ulterior.

“Ieri spitalul a spus că nu le va sta în cale [părinților], atâta timp cât vom găsi o cale de rezolvare”.

El a adăugat că, în aprilie, un transfer [posibil] al SUA nu a fost “un obstacol în calea îngrijirii lui Charlie, dar dintr-un anumit motiv transferul dintr-un spital din centrul Londrei într-o parte îndepărtată a Londrei pare a fi problematică”.

A concluzionat Armstrong

“Nu văd care este problema. Pe de o parte, spun că nu stau în calea părinților, iar pe de altă parte pun obstacole în cale care să nu poată fi depășite”.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Orice om normal ar fi acceptat transferul lui Charlie din prima clipa, fara sa mai piarda timp pretios. Stai si te intrebi daca astia mai au un dram de umanitate in ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button