VIDEO: Donald Trump a inaugurat PORTAVIONUL USS Gerald Ford / Are 100 000 tone si a costat 12,9 miliarde de dolari / Mesajul presedintelui SUA: “dusmanii nostri vor tremura de frica”

iul. 23, 2017 7259 1 http://bit.ly/2qEiBow

Asta e:

La inaugurarea celui de-al 11-lea portavion al flotei americane si primul de ultima generatie cu propulsie nucleara, presedintele american a declarat:

 

Otelul american si maini americane au fabricat un mesaj de 100.000 de tone catre lume: puterea americana nu cunoaste egal.

[…]
Oriunde se va indrepta aceasta nava, aliatii nostri vor dormi linistiti si dusmanii nostri vor tremura de frica pentru ca toata lumea va sti ca America soseste si America soseste cu forta.

 

Cititi va rog si:

Trump a inaugurat un portavion de 13 miliarde de dolari: Un mesaj de 100.000 de tone pentru lume (Video).

Iata si intregul discurs:

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Un comentariu la “VIDEO: Donald Trump a inaugurat PORTAVIONUL USS Gerald Ford / Are 100 000 tone si a costat 12,9 miliarde de dolari / Mesajul presedintelui SUA: “dusmanii nostri vor tremura de frica””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Gabriel
    # 23 iulie 2017 at 11:22

    Reincepe cursa pentru inarmarea mondiala… era nucleara este deja depasita, vine cea a neutronilor

Scrie un comentariu

Scroll Up