X

Iranul se află în posesia a tot mai multe probe care dovedesc implicarea Statelor Unite în coordonarea acțiunilor Statului Islamic

de null
https://sputnik. md/images/1324/09/13240982.jpg

Reprezentantul Corpului Gardienilor Revoluției Islamice susține că organizația pe care o reprezintă a intrat în posesia unor noi probe unde se poate demonstra legătura dintre SUA și teroriștii din cadrul ISIS.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În cadrul unui interviu pentru RT consilierul șefului Corpului Gardienilor Revoluției Islamice (IRGC), Hamid Reza Moghadam Far, a declarat că Teheranul deține noi informații privind implicarea directă a SUA în susținerea teroriștilor din gruparea Statul Islamic.

„Aceste documente se completează în permanență cu noi informații. Totuși, aceste informații nu au forma unor scrisori sau contracte încheiate între ei, care pot fi reactualizate în permanență, ci mai degrabă pot fi demonstrate anumite aspecte ce ține de coordonarea mișcărilor tactice ale teroriștilor pe câmpul de luptă. Aceste aspecte demonstrează clar că SUA coordonează acțiunile Statului Islamic. Înarmarea teroriștilor, acordarea primului ajutor medical, aprovizionarea cu muniții și ajutorul logistic sunt un alt aspect care de asemenea demonstrează clar că SUA susține teroriștii”, a declarat reprezentantul IRGC.

Pe 11 iunie curent adjunctul șefului Statului Major al armatei iraniene a declarat că Iranul deține informații pertinente care demonstrează că SUA susține grupările teroriste ale Statului Islamic.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Să le publice!
    Acuma îl demonizează NUMAI pe șopârla aia de Soroș (jidan-ungur), ca să pară că ei, americanii sunt buni și neprihăniți!

    De fapt, nu americanii, ci cei care-i conduc – MAFIA DE PE WALL STREET = JIDANII!
    JIDANII CARE CONDUC ANGLIA, SUA, ISRAEL, subordonând cu ajutorul bancherilor din Rezerva Federală ce colcăie și sâsâiesc…la toate guvernele lumii care se supun ca DOBITOACELE FĂRĂ DE MINTE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE