Tichetul UNIC de transport, implementat din această toamnă

Iul 21, 2017 9220 1 goo.gl/MdWprd

http://mediartv1.freenode.ro/image/201707/w620/ratb_buc_40815100.jpg

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, joi, că începând din această toamnă, în colaborare cu Metrorex și CFR, va fi implementat programul tichetului unic de transport.

„Împreună cu Metrorex și CFR, vom implementa, începând din această toamnă, programul tichetului unic de transport. Acest bilet unic, practic, va putea să se adreseze atât companiilor de stat — mă refer aici la RATB, Metrorex, CFR—, dar și societăților care au fost create de unitățile administrativ-teritoriale, precum și firmelor private, noutatea fiind că un călător din București sau Ilfov, cu același bilet, poate să urce și într-un autobuz RATB, poate să meargă și cu metroul, poate să urce și într-un microbuz al unei firme private licențiate în zona București — Ilfov”, a precizat Gabriela Firea.

Precizările au fost făcute la sediul PMB, cu ocazia semnării de către edilul general, Gabriela Firea, președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, și 40 de primari din județul Ilfov a actului constitutiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară de Transport Metropolitan București și zona adiacentă.

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “Tichetul UNIC de transport, implementat din această toamnă”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. A.I
    # 21 iulie 2017 at 18:09

    Păi… e tichet, adică pe foaie sau e drac de plastic cu cip? Că de ar fi pe foaie, adică tichet, nu ar fi mare problemă. Doar că… va avea cod de bare, că va fi pe numele fiecăruia. Cel puțin așa am înțeles eu.

Scrie un comentariu