X

URUGUAY – Țara în care poți cumpăra în fiecare săptămână câte 10 grame de CANABIS, direct din FARMACIE

de null
https://sensiseeds.com/blog/wp-content/uploads/2016/07/Uruguay-update-2016-2-1024×540.jpg

În Uruguay, canabisul în scop recreativ se vinde de miercuri în farmacii, sub controlul statului, ceea ce este o premieră mondială.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Deocamdată doar 16 farmacii din această țară de 3,4 milioane de locuitori vor distribui acest drog psihoactiv. Amplasarea acestor stabilimente, ținută până acum în secret, va fi dezvăluită la miezul nopții.

http://www.thecannabist.co/wp-content/uploads/2017/07/AP17200581357144.jpg

Canabisul va fi vândut la prețul de 1,30 dolari gramul fiecărei persoane înscrise în prealabil în registrul consumatorilor și care va putea cumpăra maximum 10 grame pe săptămână.

Potrivit datelor oficiale, aproximativ 5.000 de persoane s-au înscris din data de 2 mai în registrul consumatorilor.

Luni, Comisia națională a drogurilor (JND, Junta nacional de drogas) a postat pe contul său de Twitter @jnduruguay tipurile de canabis care vor fi vândute în ambalaje similare săculeților de ceai.

Două tipuri de canabis vor fi comercializate, Alpha I, cu predominanță Indica, și Beta I, cu predominanță Sativa.

Pe ambalaj va fi trecut și procentul de THC (tétrahydrocannabinol), principala substanță cu efecte psihotrope conținută de canabis, precum și „avertismente” sau „recomandări” privind uzul acestui drog.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button