X

FLORIN BARBU IESE din GREVA FOAMEI (după 31 de zile) și CONTINUĂ LUPTA pentru salvarea copiilor săi dați spre ADOPȚIE ILEGAL și ABUZIV

de null

Dupa cum stiti, Florin Barbu a intrat in greva foamei acum mai bine de 4 saptamani (18 Iunie 2017) in fața Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

FLORIN BARBU a început GREVA FOAMEI în fața Ambasadei Marii Britanii la București

Dupa 31 de zile, Florin Barbu a anuntat ieri, 19 Iulie, ca iese din greva foamei:

„Sunt epuizat fizic si psihic, am ajuns pana pe patul de spital si autoritatile nu m-au lasat sa vorbesc cu copiii mei, motiv pentru care am decis sa ascult sfatul familiei si al dumneavoastra de a renunta la greva foamei.  Vreau sa apuc sa imi strang copiii la piept, nu sa mor. Eu nu voi renunta NICIODATA sa lupt pentru copiii mei, voi folosi orice cai de atac; daca nu se va rezolva nimic, curand voi intra din nou in greva foamei la ONU. Si nu ma voi odihni pana nu imi voi vedea copiii acasa! INCA ASTEPT O POZITIE OFICIALA DIN PARTEA PRESEDINTIEI SI NU VOI RENUNTA PANA NU O OBTIN! DOMNULE PRESEDINTE, CA CETATEAN AL ACESTEI TARI VA ROG SA SPUNETI PUBLIC DACA ADOPTIA CELOR 2 COPII, CETATENI ROMANI A FOST SAU NU LEGALA?”

Sacrificiul dus pana la extrem de Florin Barbu pentru salvarea copiilor sai a ramas fara vreun ecou notabil din partea autoritatilor romane. Nu avem nici pana in acest moment o pozitie oficiala din partea acestora legat de darea spre adoptie de catre statul englez a celor doi copii cetateni romani ai familiei Barbu-Racolta.

Nici presa nu a fost prea empatica cu cauza copiilor lui Florin Barbu si demersul tatalui lor. In afara de participarea lui Florin Barbu la emisiunea Jocuri de Putere, doar cateva televiziuni si site-uri au relatat sporadic in timpul acestor 4 saptamani de greva foamei.

Pare din ce in ce mai clar ca se doreste marginalizarea cazului Florin Barbu si ca tatal luptator sa dispara din peisaj / sa moara, si astfel sa dispara si vocea sa incomoda ce incearca sa demaste abuzurile autoritatilor engleze si lipsa de implicare efectiva a conducerii sectiei consulare din cadrul Ambasadei Romaniei de la Londra.

Exista si temerea indreptatita ca copiii ar fi abuzati si de aceea se evita ca acestia sa intre in contact direct cu tatal lor.

Sa ne rugam ca Florin Barbu sa-si revina dupa aceasta grea perioada si sa poata lupta in continuare pentru salvarea copiilor sai!

Legat de cazul Florin Barbu (ultimele 6 luni) cititi va rog si:

Povestind drama sa si a copiilor sai in direct pe 8 iulie 2017 la Vocea Strazii:

Pagina de Facebook a lui Florin Barbu: https://www.facebook.com/florinbarbuinfo

Postari mai vechi legate de Florin Barbu:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. A facut bine ca a iesit din greva foamei,ca mort nu mai folosea la nimic.Asa cel putin va putea intreprinde alte cai de atac impotriva acestei ilegalitati infaptuita de englezi cu copiii lui.Dumnezeu sa-l ajute in lupta lui neincetata pt salvarea copiilor lui din mina pederastilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE