X

Episcopul Husilor vrea sa-i traga si pe altii dupa el?

de null
Foto: http://www.vremeanoua.ro/ps-corneliu-seif-in-palatul-episcopal

În articolul Episcopul de Husi apare nu in unul, ci in 8 filme compromitatoare. Anuntul facut de Patriarhia Romana: “E liber sa se apere” de pe Pro tv, e un video (vedeți mai jos), iar la final se spune o chestie interesanta:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei:

Am inteles ca DNA-ul a declarat ca exista 8 materiale compromitatoare pentru Episcopul de Husi. Noua ne-a parvenit unul singur.

Reporter:

Ar fi amenintat, Episcopul de Husi, ca daca va fi pedepsit de Sfantul Sinod, va face dezvaluiri despre relatii homosexuale de la varful Bisericii Ortodoxe Romane.

Vasile Banescu:

Cred ca Episcopul de Husi are datoria morala sa faca dezvaluiri despre sine insusi in primul rand si sa nu vorbesca despre alte persoane. (și fraza ce nu apare în filmare: E liber sa se apere sa aiba grija de barna din ochiul sau).

Cititi va rog si:

Câți IERARHI HOMOSEXUALI sunt în Sinodul BOR?

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

36 comentarii

  1. Daca este adevarat ceea ce spune acest articol, episcopul asta asta nu este doar o victima cazuta in fata unei patimi sau a unei slabiciuni omenesti, care in mod normal ar trebuie sa-ti trezeasca compasiuna, ci este un om pervers, pus direct in slujba diavolului. In loc sa se retraga si sa faca pocainta undeva intr-o manastire, el este dispus sa intre in lupta, santaj si razbunare cu sinodul BOR, si sa dea o lovitura de gratie bisericii ortodoxe, atacata din toate partile. Daca este adevarat, omul asta este posedat de diavolul. Asta nu este un simplu pacatos, care are nevoie de pocainta si de iertare, ci este un anticrist. Foarte trist. Nu sunt ortodox, ci de alta confesiune, dar traiesc impreuna cu ortodocsii sinceri drama prin care trece biserica in aceste zile.

  2. DEZVELITI TOT ADEVARUL
    SI LE SPUNETI TUTUROR
    CE FACURA FRATII VOSTRI ,
    INAINTE DE A FACE VOI !
    CURAJ PARINTE , DE CE SA FII JUDECAT DE ALTI CARE SINT MAI PRACTICANTI DECIT TINE !
    INTELEG SA FII JUDECAT DE CINEVA CARE ESTE CURAT IN FATA CREDINTEI , DAR NU DE LUPI IN STRAIE DE OAIE .
    SCOATE AFARA TOT CE STII DE ACESTII JUDECATORI – IMPOSTORI !
    ASA TE SCOTI MAI USOR !

  3. Nu înțeleg de ce tot aduceți învinuiri lui Ortodoxinfo, deoarece, cele ce sunt scrise în articolul acesta nu este inventat de el, ci și el s-a informat și a preluat de pe alte site-uri aceste date….

  4. Luxul,traiul bun,mancarea si bauturile alese,fac casa buna cu desmatul……..bolnavii,vaduvele,nevoiasii toti duc banutul la biserica ,ca pe o ,,jertfa” lui Dumnezeu ,iar din preamulta imbuibare ei uita de cele sfinte si se dedau la cele lumesti,ba chiar diavolesti. ,,Nu judeca,sa nu fii judecat” spune scriptura……..nu judecam,ne revoltam pentru ca ei ,,fetele bisericesti,, nu sunt niste necunoscatori asa cum multi dintre noi suntem,de aceea pretentia noastra este ca ei sa se remarce in viata noastra crestina prin puterea exemplului ,,asa da, asa nu”

  5. Marian JM JM generalizarea este o gandire simplista, necritica. Daca putin efort, iti poti da seama ca in lume binele si raul sunt impreuna, sunt amestecate precum graul si neghina in aceeasi tarina. Biserica este formata din oameni de pe pamant, nu din ingeri. Nu-i nici o mirare sa intalnesti cazuri de genul acesta. Solutia este pocainta celui cazut in pacat si Dumnezeu il iarta si il restaureaza, daca este sincer. Necazul este ca acest om nu prea da semne de pocainta si de ruine, ci este pornit pe santaj si razbunare. Daca eu cad, trag si pe altii dupa mine. Stii, nici diavolul nu vrea singur in iad, asa ca face tot posibilul sa traga si pe altii dupa el. Din nefericire, foarte multi oameni se lasa sedusi de diavol si vor ajunge in iad.

  6. Să-i spună pe toți. Poate așa B.O.R. va avea curajul să facă ordine. B.O.R. se va prăbuși din interior, mă refer la capi, în primul rînd. Constat că nu avem doar un parlament de cozi de topor , și partide asemenea, ci și o conducere a B.O.R. măcinată de interese. Scopul este clar, DISTRUGEREA B.O.R. Din păcate, la fel ca și în politică , nu se ridică nimeni care să coaguleze ortodoxismul adevărat. Și mă întreb, noi, noi și sufletele noastre , ce vom face?

    1. Ne rugam sa nu L pierdem pe Hristos.Fiecare raspunde de faptele si pacatele sale.La judecata ne prezentam singuri singurei.Sa ne rugam la Maica Domnului si Ingerul nostru Pazitor!

  7. Iarta ma Doamne Dumnezeule…..stim toti Cate falsificari se fac,suntem in sec asta si dam crezare la toate postarile si comentam FF urat, mai ales femeiile , Rusine sa ne fie,stim toti cat se zbat Toti sa inlature,… Biserica Ortodoxa…..si noi ,Ii ajutam fara un pic de frica, De DUMNEZEU. Poate gresesc . Iartane IiSUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU Ca nu stim c’è zicem

    1. Om fi ştiind cu toţii câte falsificări se fac, dar unii sunt şi informaţi şi nu vorbesc din păreri pretins evlavioase. În aceste condiţii, cei care ŞTIU de existenţa mizeriilor reale de maximă gravitate ce să facă? Să tacă? Să le dosească la nesfârşit?
      Să iubeşti/aperi ortodoxia înseamnă să tolerezi veşnic urâciunea care stă în locul cel sfânt? Abia celor care cred asta trebuie să le fie ruşine, nu celor care ştiu că Biserica lui Hristos nu este vas al spurcăciunii şi că persoanele cu păcate strigătoare la cer nu au ce să caute în posturi de episcop!

  8. Este nevoie de o curatenie in biserica , multi din ierarhi si preoti nu au ce cauta acolo ! Cu astfel de fapte si pacate spurca biserica si poporul se pierde fara sprijin . Cat a suportat Dumnezeu aceasta mizerie , daca nu se face curatenie vom suporta toti pedeapsa divina, sunt pacate strigatoare la cer!

  9. Dragii mei!

    Avem o situație gravă;
    Pomohaci a fost oprit a mai sluji cele sfinte….flăcăul de la Huși nu a fost oprit.
    În luna august vom avea sinod la Iași. Dar flăcăul de la Huși continua să intre în altar și să slujească SF. Liturghie, eventual si să hirotonească. Indiferent dacă este sau nu homosexual flăcăul din Huși trebuie să se retragă într-o mănăstire la smerenie .
    Dacă v-a fi găsit vinovat flacaul avem o nouă premieră marca Daniel în Biserica Ortodoxa Universală.
    În toată Ortodoxia – Homosexualitatea a fost introdusă cu succes ( precum erezia Ecumenismul ), un homosexual a slujit sfânta liturghie și a hirotonit preoți timp de mulți ani …
    Deoarece biserica ortodoxă română este momentan un membru viu al Trupului lui Hristos, al bisericii ortodoxe universale.
    Dacă nu este vinovat vom merge la frăția lui la schit și vom asculta predici din inima lui smerită și înfrântă.

    În urmă cu ceva timp la pogorârea sfântului duh sinodalii au sărbătorit un an de la sinodul talharesc din Creta. Se pare că petrecerea a fost întreruptă de însuși Duhul Sfânt care nu a fost prezent pe Creta deoarece pe acolo erau prezenți ereticii și schismaticii , dușmanii lui Hristos.
    Să sperăm că în adâncul sufletului, flăcăul din Huși se v-a smeri și ne v-a da măcar câteva nume cu prietenii români care s-au lepădat de Hristos .
    Domnul Daniel mai trimite un nou mesaj papistașilor și tuturor ereticilor; dogmele le-am schimbat, homosexualitatea am legalizat … Ortodoxia am îngropat.
    Toți tinerii din trecut și în prezent ( Daniel, Teofan,….. și mulți alții) care au făcut vizite de curtoazie la Vatican sau au doctorare în universități eretice,sectare sunt suspectați de erezie și prostituție duhovnicească.

    Activitatea Coaliției pentru de familie trebuie oprită deoarece a Eșuat.

    Prin smerenie și dragoste mulți păcătoși s-au mântuit.
    Iertare de cuvânt.

  10. Se simte nedreptățit, dar e normal sa i se sărute mâna si in fata lui sa se spovedească lumea, merita, apoi s-a gândit ce înseamnă asta pentru tineri, ce simt ei, vor mai veni oare la biserica ?

  11. Nu-l lasati pe ep. de Husi sa se duca la vreo manastire! sa nu cumva sa corupa intru pacat vreun calugar…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button