X

Video și transcriptul: SURPRINZĂTOR – În anii ’70 a apărut la TV o știre în care CERCETĂTORII recunoșteau că VACCINURILE sunt INEFICIENTE și conțin agenți ce produc CANCER. Mușamalizarea a continuat nestingherită cu lozinca: „Este mai important să folosim VACCINURILE decât să le SCOATEM de pe piață și să eliminăm agentul.”

de null

În acest videoclip, Aaron Dykes acoperă un clip șocant din 1971 despre vaccinuri. Astăzi, mass-media corporatistă nu îndrăznește să raporteze așa ceva. Cu toate acestea, chiar și atunci, a fost dresată de propagandă.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

https://youtu.be/yfaAtdTgBGk

Mai jos, transcriptul videoclipului:

N-o să vă vină să credeți ce recunoșteau la știri în 1971 …

Aaron Dykes: Am găsit acest clip al Melissei Dykes online, unde nu mi-a venit să cred ce senzațional și ridicol este acest clip, deoarece ei spun aceste lucruri franc, fără nici o reacție, apoi le aruncă public, în egală măsură regurgitând propaganda despre beneficiile vaccinurilor, cât de bun este guvernul și cât de mult se străduiesc să te protejeze, în special în cazul copiilor.

Crainicul TV:

Astăzi, medicii de la Departamentul Bolilor Epidemice, au reafirmat faptul că vaccinul antigripal în dozele recomandate este ineficient, în timp ce folosit în doze mai mari poate fi dăunător. În orice caz, vaccinul antigripal este încă recomandat bolnavilor cronic și bătrânilor.

Aaron Dykes: Tocmai ce au recunoscut că guvernul continuă să promoveze vaccinurile, spunându-ți că trebuie să le faci, ar trebui să le faci, ești o persoană rea dacă nu, chiar dacă admit că aceste vaccinuri sunt ineficiente, admit că au reprimat studii ale oamenilor de știință care au descoperit că sunt ineficiente, iar aceste studii refuză să le publice de mai bine de 10 ani.

Crainicul TV:

Luna trecută subcomisia Senatului condusă de Ibrahim Rubacov a acuzat guvernul că nu informează corect populația despre ineficiența vaccinurilor.

Reporter:

Cercetătorii de la Divizia Standaredelor Biologice testează vaccinurile în privința potenței și siguranței, acordând licențe de uz public pentru acestea. În orice caz, divizia nu determină eficacitatea vaccinurilor. Aceasta e datoria producătorului. Un caz aparte este vaccinul Influenza. 4 cercetători ce lucrau la acesta în anii ’60 au descoperit că este ineficient și au declarat că nu îl vor administra familiilor lor. 2 dintre ei au fost transferați în altă parte iar al treilea și-a dat demisia. Pe toată perioada de 10 ani ce a urmat nu au publicat nici un cuvânt despre descoperirea nefavorabilă a acestora.

Aaron Dykes: Chiar mai rău, ei admit că continuă administrarea vaccinurilor chiar și atunci când știu că sunt contaminate cu agenți producători de cancer.

Reporter:

Să trecem la un caz mai serios ce implică relația dintre liderii Diviziei și cercetătorii acesteia. Acesta este cazul vaccinului Adenovirus. Acesta a fost administrat la mii de sodați americani pentru prevenția răcelilor ușoare. Când s-a descoperit că vaccinul conține un ingredient ce provoacă cancer animalelor de laborator, a fost scos de pe piață.

Aaron Dykes: Ați auzit ? să mai ascultăm o dată… reporter: Când s-a descoperit că vaccinul conține un ingredient ce provoacă cancer … povestitor: ați auzit ? au recunoscut că aceste vaccinuri conțin un ingredient ce provoacă cancer. Au știut asta și guvernul a păstrat informația pentru sine.

Reporter: Dar asta (NT retragerea vaccinului) s-a întâmplat la 3 ani după ce cercetătorii au descoperit problema. Dr. Murray justifică folosirea vaccinului pe perioada celor 3 ani deoarece în tot acest timp s-au analizat probele ce îl descalificau.

Dr. Murray: era mai important să folosim vaccinul decât să-l scoatem de pe piață și să eliminăm agentul cancerigen.

Aaron Dykes: Încă îl mai administrau soldaților spunând că era mai important să vaccineze decât sa nu facă asta.

Dr. Murray: era mai important să folosim vaccinul decât să-l scoatem de pe piață și să eliminăm agentul cancerigen. Din moment ce agentul nu putea fi eliminat, nu mai era altă soluție.

Aaron Dykes: Încă se mai administra soldaților …

Reporter:

Timp de 3 ani soldații americani au fost injectați cu un vaccin antigripal ce provoca cancer animalelor de laborator.

Aaron Dykes: E incredibil. Credeți că ei (NT guvernul) au aflat abia acum, în preajma producerii acestui clip în 1971 ? Nu! Aceste știri din ziare relatează că știau despre asta cel puțin din 1965. Atât de mult timp le-a trebuit până să spună publicului și să să scoată vaccinul de pe piață. În tot acest timp au tot mers înainte … În acest articol, microbiologul, care este călugăriță, într-un articol care spune „Nu vă îngrijorați nu este nici o legătură între vaccin și cancer” recunoaște că agentul din vaccinul Adenovirus a fost găsit cancerigen în testarea pe animale, ba mai mult, devine și mai mortal când se administrează în combinație cu un alt agent, anume SV 40, agent cancerigen găsit accidental în vaccinurile precedente administrate la milioane și milioane de oameni, aflat în vaccinul Antipolio, într-o campanie fără precedent de vaccinare a populației pentru a o imuniza. Au descoperit aceste lucruri și știau că acești agenți sunt acolo … imaginați-vă ce impact a avut asupra celor care s-au vaccinat cu ambele vaccinuri, Adenovirus și Antipolio ce conținea SV 40. Dacă articolul este corect, atunci aceștia sunt într-un risc și mai ridicat de a face cancer, pentru că studiile făcute pe animale arată că șansele sunt categoric mai mari de a face cancer cu ambele doze de vaccin făcute. Mass media vorbește doar ocazional despre asta, părerea guvernului este clară, informațiile sunt amestecate, făcând remarci de genul că pe viitor lucrurile vor fi făcute mai bine, am tras învățăminte …

Reporter:

O întrebare serioasă despre politicile de sănătate publică ale guvernului SUA …

Aaron Dykes: Dar vaccinați-vă în continuare. Acesta este elementul cheie al vaccinării: vaccinează, vaccinează, vaccinează.

Reporter:

Vaccinul este elementul cel mai eficient în domeniul sănătății publice și șansa cea mai bună de a preveni bolile contagioase…

Aaron Dykes: Este cazul să ne îngrijorăm dar suntem obligați să oferim timp egal propagandei de regurgitare a faptului că vaccinarea este bună, că elimină epidemii, că acești copii trebuiesc aliniați și injectați. Ei spun asta cu o față calmă, recunoscând că au ignorat probe ce legau vaccinul cu cancerul. Ei știu că există un risc și în loc să retragă vaccinul de pe piață pentru studiu și eliminare a riscului, ei l-au administrat populației în continuare. „Păi riscul nu a fost încă demonstrat …” Faci mișto de mine ? Nici acum nu imi vine să cred că au spus aceste 2 lucruri opuse într-un singur clip, dintr-o suflare … nu contează că te expui riscului, vaccinează-te în continuare că merită efortul „deoarece poate … deoarece vaccinul … ” aceasta este o logică eronată. Răspunsul la toate este „pentru că vaccinul … în ciuda riscului … pentru că vaccinul”. Nu are sens, dar ni le bagă tuturor pe gât. Au știut riscurile și au administrat vaccinul în continuare. Știm că cercetătorii ce au descoperit problemele din vaccinuri și erau de la îngrijorați la foarte îngrijorați încât refuzau să le administreze familiilor lor, precum și toți cei ce au gasit astfel de probleme, au fost reprimați, da-ți afară …

Reporter:

Cercetătorii Diviziei au lansat acuzații că au fost împiedicați să publice rezultatele experimentelor ce arătau că unele vaccinuri sunt ineficiente.

James Turner, Avocat consultant:

Ofițerul responsabil cu controlul (NT vaccinurilor) din perioada anilor ’60 ce are dubii majore privind potența vaccinului Influenza, a dus aceste informații la cunoștința directorului Diviziei prin canalele legale, iar la aproximativ un an de la aceasta a fost transferat …

Aaron Dykes: Asta s-a întâmplat de fapt. Au oprit cercetătorii de la raportarea rezultatelor nefavorabile, le-au mușamalizat și au continuat administrarea vaccinurilor, iar mult mai târziu au avertizat populația spunându-le că nu e mare lucru …

Dr. Murray:

În testarea vaccinului Influenza, cerecetătorii lucrează sub presiune enormă, ce le-a cauzat un stres uriaș … dar este mai important să folosim vaccinurile decât să le scoatem de pe piață și să eliminăm agentul (NT ce provoacă cancer).

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Se pare că democrația ar trebui modificată în sensul nu numai al scoaterii promotorilor vaccinurilor de sub incidența prezumției de nevinovăție, ci și al introducerii lor în categoria opusă a suspecților de vinovăție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button