X

OFICIALUL guvernamental haitian ce a DEMASCAT Fundația CLINTON a fost găsit MORT. MASS-MEDIA oficială TACE

de null

Tăcerea din mass-media oficială cu privire la moartea lui Klaus Eberwein este asurzitoare.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Eberwein era un fost oficial guvernamental ce era așteptat să dezvăluie amploarea corupției și malpraxisului Fundației Clinton săptămâna următoare.

A fost găsit decedat în Miami la vârsta de 50 de ani.

Circumstanțele în jurul morții lui Eberwein sunt neverosimile. Conform supraveghetorului dosarelor de medicină legală din Miami-Dade, cauza oficială a morții era o “rană cauzată de împușcare în cap”. Decesul lui Eberwein a fost înregistrat ca “sinucidere” de către guvern. Dar nu cu mult timp înaintea morții, a recunoscut că viața sa era în pericol deoarece vorbea deschis despre activitățile ilicite ale Fundației Clinton.

Eberwein era un critic acerb a activităților Fundației Clinton în insula Caraibiană unde și-a îndeplinit funcția de director general a agenției de dezvoltare economică a guvernului, Fonds d’assistance économique et social, pentru trei ani.

“Fundația Clinton, ei sunt criminali, ei sunt hoți, ei sunt mincinoși, ei sunt o rușine”, a declarat Eberwein la un protest în fața sediului Fundației Clinton din Manhattan anul trecut.

Eberwein urma să apară marți în fața Comisiei de Etică și Anti-Corupție a Senatului Haitian unde era așteptat să depună mărturie despre cum Fundația Clinton a delapidat donațiile provenite de la donatori internaționali pentru cutremurul din Haiti. Dar această “sinucidere” devine și mai tulburătoare…

Eberwein avea doar 50 de ani și aparent le-a transmis conștințelor că se teme pentru viața sa din cauza criticilor sale împotriva Fundației Clinton. Prietenii apropriați și partenerii de afaceri au fost șocați de ideea că s-ar fi sinucis. “Este cu adevărat șocant”, a declarat prietenul Gilbert Bailly. “Am crescut împreună; era precum un membru al familiei.”

În timpul și după mandatul său guvernamental, Eberwein a întâmpinat acuzații de fraudă și corupție pentru modul în care agenția sa și-a administrat fondurile. Una dintre chestiuni era monitorizarea FAES asupra construcției neglijente a unor școli din Haiti în urma cutremurului devastator din 12 Ianuarie 2010. Dar potrivit lui Eberwein, Fundația Clintron era responsabilă, și intenționa să o dovedească marți.

Potrivit lui Eberwein, doar 0,6% din donațiile către Fundația Clinton cu scopul expres de a asista direct haitienii au ajuns în mâinile asociațiilor haitiene. Alte 9,6% au ajuns la guvernul haitian, în time ce restul de 89.8% – sau 5,4 miliarde – au fost transmise asociațiilor din afara țării. –WND

Eberwein era așteptat să depună mărturie împotriva Fundației Clinton și a ajuns să se sinucidă cu puțin timp înainte de asta. Unde am mai auzit asta înainte?

Se pare că morțile timpurii îi urmăresc pe Clintoni, iar aceasta este cu atât mai semnificantă din moment ce media mainstream este tăcută cu privire la moartea sa.

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button