X

O femeie de origine australiană a fost UCISĂ de un OFIȚER de poliție AMERICAN în Minneapolis. Motivul rămâne NEELUCIDAT

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

SYDNEY – O femeie de origine australiană a fost împușcată și ulterior ucisă de un ofițer de poliție în Minneapolis sâmbătă seara, într-un incident pe care primarul orașului l-a numit tragic și deranjant. 

Autoritățile din Statele Unite și Australia nu au identificat public femeia, dar rapoartele mass-media din Australia au identificat-o ca fiind Justine Ruszczyk, de 40 de ani, cunoscută și sub numele de Justine Damond.

Examinatorul medical al ținutului Hennepin a confirmat moartea lui Justine Ruszczyk, dar nu a putut elibera o copie a certificatului de deces și să explice cauza morții.

Un bărbat care s-a identificat drept viitorul său fiu vitreg, Zach Damond, a declarat într-un videoclip postat pe Facebook că femeia a fost ucisă după ce a sunat la 911 pentru a raporta un zgomot pe aleea din spatele casei.

Tatăl lui Damond, Don, era cel care urma să se căsătorească cu victima, potrivit Minneapolis Star Tribune.

“Practic, mama mea a murit pentru că un ofițer de poliție a împușcat-o din motive pe care nu le cunosc”, a spus el, în acel videoclip postat pe pagina de Facebook pentru Marșul Femeilor din Minnesota.

“Eu cer explicații. Dacă este cineva ce poate ajuta, chemați poliția și cereți explicații. Sunt hotărât, indiferent de toată această violență”

Filmările au trezit suspiciuni după ce Biroul de Apărare Penală al statului a declarat că acele camere video purtate de ofițerii implicați nu au fost active atunci și aparatul de fotografiat nu a capturat incidentul. Agenția a spus că urmărește să vadă dacă există și un alt videoclip.

Din 2016, Minneapolis a cerut tuturor ofițerilor să poarte și să activeze camerele lor corporale: “în orice moment când ar putea anticipa în mod rezonabil că se pot implica într-o situație pentru care activarea este adecvată, înainte de orice contact cu un cetățean”.

Ambii ofițeri de poliție implicați în filmări se află în concediu administrativ plătit, reiese din rapoartele oferite de Star Tribune.

Betsy Hodges, primarul orașului Minneapolis, a declarat că “intenționează să afle mai multe” și că “a fost deranjat și afectat profund  de ceea ce s-a întâmplat”.

“Există încă multe întrebări despre ceea ce s-a întâmplat și în timp ce ancheta este încă în faza incipientă, solicit BCA să elibereze cât mai multe informații si cât mai rapid cu putință”, a spus Hodges într-o declarație.

“Gândurile mele sunt acum cu toată lumea afectată de acest incident tragic, mai ales cu femeia decedată și cu familia ei” … a mai adăugat acesta.

Departamentul Afacerilor Externe și al Comerțului din Australia a confirmat că un cetățean al țării a fost ucis, dar a refuzat să nominalizeze până când familia își dă acordul, conform unei declarații obținute de HuffPost Australia. Agenția a declarat că va acorda asistență consulară familiei sale.

Au fost ținute comemorări în jurul casei victimei, uneori numărul participanților ridicându-se la peste 200 de persoane, au raportat jurnaliști de la fața locului.

Foto: http://www.gibspace.com/wp-content/uploads/2017/07/170716215756-minneapolis-cop-shooting-australian-woman-vigil-super-tease-678×381.jpg

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Reformulare, ca sa intelegeti substratul crimei. Primul ofiter american de politie de origine somaleza a impuscat mortal o instructoare de yoga de origine australiana. Asta e titlul corect

    1. Si ca o completare, pe d-nul politist il cheama Mohamad Noor si este musulman. El negru musulman, ea alba si blonda. A impuscat-o cat inca masina de politie nu se oprise pe loc(din mers practic) el fiind pe locul din dreapta. Cam seamana a reflex isis, asa se “distreaza” la ei acolo in califat si nu numai…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button