Texanii vor avea voie să umble cu săbiile pe stradă

Iul 17, 2017 6332 1 http://bit.ly/2qEdrck

http://wac.450f.edgecastcdn.net/80450F/knue.com/files/2017/07/GettyImages-4529655241.jpg

Persoanele adulte din Texas, SUA, vor avea voie sa poarte in public, din aceasta toamna, cutite ale caror lame pot depasi lungimea de 14 centimetri.

Conform legislatiei actuale, locuitorii din Texas puteau cumpara arme albe cu lame mai mari de 14 centimetri, dar in general era interzis portul lor in locuri publice. Luna trecuta, guvernatorul texan Greg Abbott a aprobat o lege care elimina aceasta restrictie incepand cu 1 septembrie, informeaza CNN.

Prin urmare, texanii se vor putea inarma ca pentru o batalie din Game of Thrones, cu sabii, pumnale, palose, cutite de vanatoare, macete, practic cu orice arma cu tais doresc, indiferent cat de mare ar fi lama.

Nu vor avea totusi voie sa intre cu ele in: scoli, inchisori, spitale, parcuri de distractie, lacasuri de cult, evenimente sportive si baruri.

O masura similara au luat anterior statele Montana si Oklahoma, care au ridicat restrictiile privind anumite arme albe, inclusiv sabiile.

Autoritatile sustin ca localnicii purtau oricum cutite mari de vanatoare si nu are rost sa-i mai trateze ca pe niste infractori doar pentru ca nu respectau dimensiunea legala a lamei.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “Texanii vor avea voie să umble cu săbiile pe stradă”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. goy
    # 17 iulie 2017 at 22:01

    tiganii care au ajuns acolo sunt fericiti

Scrie un comentariu

Scroll Up